1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Corona Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Susanne,

+
Poolen
-
stör ej skylt saknades vilket gjorde att städerskan alltid kom för tidigt. Saknar ugn då hotellet bygger på självhushåll.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Rolf,
Stockholm

+
Vi har bott där sista 15 åren, och det bästa är deras sk superior lgh som oftast är ny renoverade och i fint skick, nu har vi en speciell lgh som vi för det mesta får via hotellets goda service, hotellets pool area med uppvärmd pool ca 26 gr är nog bland den bästa i området
-
vad gäller städning borde dom använda dammsugare istället för att svabba runt dammet men det är inte stort problem för dom städar ofta, vårt kök i apt 413 är ny renoverat i toppskick, annars är det köksdelen som i flera fall borde ses över, men jag tror det är på gång hela tiden

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Per-Olof,
Surahammar

+
centralt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


8 av 10

Meka,
ljusdal

+
De var väldigt rent och snyggt kring poolområdet. Bra läge på hotellet.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


7 av 10

Roland,
Visby

+
Centralt i play del ingles
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


8 av 10

Anders,
Ockelbo

+
Det mesta var bra eller ok.
-
vilstolar på balkongen, dåligt med porslin, micro saknas.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

Gabriella,
Järfälla

+
Bor där för nionde gången och alltid i samma lägenhet. Kontakta dem en månad i förväg, så att de kan planera att "min" lägenhet inte är upptagen den tid jag är där. Det kallar jag SERVICE!
-
Har inga

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Adéle ,
Iggesund

+
Ligger centralt, fint poolområde med toppenservice av badvakt o trevlig personal i poolbaren
-
Fler parasoll vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Solveig,
Gävle

+
-
Saknar mikro och en hylla där man ska duscha finns ingen stans ställa schampo och balsam finns en liten pall som man får ta med sig. Annars var allt bra.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Bra poolområde, rent och snyggt
-
Gratis internet, katastrof som det är nu, borde verkligen ingå i resans pris

Bekräftad gäst: 2019-04-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

597 omdömen
Utmärkt
 
169
Väldigt bra
 
255
Bra
 
96
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-01-19

Inlägg av 519piaf

Corona Blanca

Ett centralt beläget hotell 3 minuter från strandpromenaden. Hotellet har ett fint poolområde och lägenheterna är bra. Sängarna kunde varit bättre. Den fantastiskt fina restaurangen Rimini och det fina café de Paris ligger också i samma byggnad. Wifi fungerar snabbt och bra, men kostar 150 kr i veckan.

 
2018-10-02

Inlägg av Annika H skåne

Corona Blanca Playa del Ingles

Jätte trevligt hotell med god service och trevligt bemötande.Rymliga rum. Det som saknas är Micro, osthyvel. annars helt ok. Sängarna bra. Nära till affär, strand. Två bassänger. Den ena för mindre barn. Bra städning 5 dagar i veckan.

 
2018-08-12

Inlägg av Tokann Stockholm, Sverige

Bra hotell

Vi var ett sällskap på sex personer som bodde i två superior rum längst ner, med egen terass mot poolen. Vi upplevde det väldigt bra då det var lätt att gå in o hämta dricka, mat etc. speciellt då vi hade barn i åldern 7 år , 3 år och 6 månader. I Poolbaren kunde man köpa enklare mat såsom hamburgare, pommes etc. Rent o fint i poolområdet. Lätt att få solstolar. Rummen var lagom för tre personer och städningen var jättebra. Saknade svenska tv kanaler och AC, men det gick att ställa upp dörren så man fick korsdrag. Sängen upplevdes som hård av vissa i sällskapet. Personalen var trevlig och hotellet låg centralt. Vi kan tänka oss att återvända till detta hotell igen.

 
2018-03-01

Inlägg av Ingela L Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Bad vakten var Knäpp. Tog en Madrass en dag visste inte dom låstes ut 10:00. han tog tillbaks den. Sedan kom en annan jä

Lite Up datering skulle behövas! Ingen Micro vågs ugn. Lite mer works tops Ta ut bordet o göra en Bar disk. Måla väggarna vita. vi bodde på Nr: 16 i ground floor lite mörkt. Annars toppen rent o fint.

 
2018-01-14

Inlägg av Hectoroftroya Göteborg, Sverige

Rekommenderar inte

Ligger bra med nära till allt. Dock: Obekväma sängar, gammal inredning, dålig belysning, lyhört, kall pool, konstig lukt, dörrkorten krånglade, gamla lakan, gamla handdukar. Poolen stänger tidigt. Reklamblad inskjutna under dörren, event-försäljare vid poolen. De tar även extra betalt för att få använda safe-boxen. Hotellet behöver en uppdatering