Kundomdömen om Corona Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 461 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ilse,
Haparanda

+
Central läge, fin och enkel lägenhet. Handdukarna byttes tre gång under veckan
-
Byta lakan iallafall två gånger i veckan under sommaren. Täta/byta fönstren för det var väldigt lyhörd. Allt hördes utifrån, inte från grannarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

marcela,
Malmö

+
-
bättre sängar, air condition,

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Christian ,
Visby

+
Läget
-
Ac, och ta bort kackerlackorna som fanns på rummet!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Solveig,
Fagersta

+
Stor fin lägenhet.
-
Luftkonditionering i sovrummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


3 av 10

Jess,
Stockholm

+
Läget
-
Städningen kan avsevärt förbättras. Vattenavrinningen i duschen. Hotellet är slitet förutom badrummen där vattnet rinner ut på golvet. Gamla slitna trådiga handdukar. Hur Apollo kan sälja detta som ett 3+ hotell är för mig en gåta

Bekräftad gäst: 2019-08-14


8 av 10

,

+
Läget
-
Saknade handtvål och diskmedel

Bekräftad gäst: 2019-07-31


10 av 10

Gun-Christine,
Kristianstad

+
Läget!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-27


7 av 10

Erik,
Vällingby

+
Poolen är det bästa med hotellet.
-
Det var dåligt ljus från alla lampor i rummet. Unken lukt i garderoberna så vi behöll alla kläder i resväskorna istället för att packa upp. Hade önskat att det fann luftkonditionering på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-21


5 av 10

,

+
-
Air conditioner på rummet sam har man bokat 3st sängplatser så ska man inte få ligga i en soffa som inte håller rätt längd. Mycket dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


6 av 10

,

+
Centralt läge, trevlig personal och rymliga lägenheter. Trevligt att det fanns en flaska vatten i kylen när vi kom.
-
Uppdatera och fräscha till vissa möbler. Åtminstone tvål borde finnas i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

642 omdömen
Utmärkt
 
193
Väldigt bra
 
263
Bra
 
103
Mindre bra
 
41
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2019-07-07

Inlägg av Sandra M

Bo inte här

Bo inte här!! Det går inte att sova här. Oljud pågår till 05 på morgonen varje dag. Det är kackerlackor i rummen och det hade vi alla fått under veckan som var svenskar och åkte med apollo och ljudet så högt att man blir galen man får ingen lugn och ro.

 
2019-06-09

Inlägg av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Bra hotell

Trevligt hotell. Två rum med kök och egen solterass. OK sängar, rent och nära till strand och restauranger. Personal OK p engelska. Finns både pool-bar och restaurang på hotellet. Prisvärt hotell men saknar ac.

 
2019-06-02

Inlägg av Seaside403966

Om man är döv är det en dröm!

Det positiva först: Mycket centralt. Det negativa: De lite halvsunkiga hotellrummen och undermåliga poolpersonalen kan jag leva med. MEN: VILKET JÄKLA OVÄSEN!!! Orimligt mycket ljud, framför allt utifrån. Dygnet om! Jag höll på att bli galen! Jag gick runt i hotellet och det verkade vara lika illa överallt. Värsta stället jag varit på pga av oljudet. (Då hade jag ändå öronproppar i större delen av tiden.)

 
2019-01-19

Inlägg av 519piaf

Corona Blanca

Ett centralt beläget hotell 3 minuter från strandpromenaden. Hotellet har ett fint poolområde och lägenheterna är bra. Sängarna kunde varit bättre. Den fantastiskt fina restaurangen Rimini och det fina café de Paris ligger också i samma byggnad. Wifi fungerar snabbt och bra, men kostar 150 kr i veckan.

 
2018-10-02

Inlägg av Annika H skåne

Corona Blanca Playa del Ingles

Jätte trevligt hotell med god service och trevligt bemötande.Rymliga rum. Det som saknas är Micro, osthyvel. annars helt ok. Sängarna bra. Nära till affär, strand. Två bassänger. Den ena för mindre barn. Bra städning 5 dagar i veckan.