1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Corona Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Britt-Mari,
Stockholm

+
Ligger bra till
-

Bekräftad gäst: 2019-02-06


7 av 10

Lennart,
Tidaholm

+
läget
-
fick en nyckel på tre personer

Bekräftad gäst: 2019-02-03


9 av 10

Uno,
Flen

+
Rent snyggt, trevlig personal
-
Gratis Wi-Fi

Bekräftad gäst: 2019-02-02


6 av 10

Cecilia ,
Skurup

+
Vänlig personal. Bra läge
-
Bättre sängar dom är förfärligt dåliga. Märkligt att städarna städar i lägenheten fast man själv är där och är upptagen. Blev ”utstädad” av städerskan. Jag har bott på hotell i hela mitt liv (många hotell) och det har aldrig hänt innan. Dom kan dessutom städa bättre dom punktstädar och kan missa städa på vissa ställen i flera dagar....

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Nicke,
Västerås

+
Rent och snyggt och ett toppen läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


8 av 10

Anna,
Karlstad

+
Fräsch och väldigt rymlig lägenhet med stor balkong utan direkt insyn från de andra gästerna. Jag bodde ganska högt upp och hade fin utsikt mot poolområdet och havet. Bra läge också med nära till allt man behöver.
-
Gratis wifi hade varit nice!

Bekräftad gäst: 2019-01-30


9 av 10

Kristina,
Kungsängen

+
Vi fick en nyrenoverad lägenhet med utsikt över poolen. Jättesköna sängar!
-
-

Bekräftad gäst: 2019-01-30


5 av 10

,
Gbg

+
Centralt
-
Sanera bort kackelakorna

Bekräftad gäst: 2019-01-27


5 av 10

Lena,
Klågerup

+
Rent och propert. Bra personal i receptionen
-
Väldigt mycket oväsen om nätterna från omkringliggande klubbbar och diskotek gjorde det svårt att sova.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


7 av 10

Johanna ,
Kristianstad

+
Stora rymliga lägenheter och väldigt fräscha för att ha blivit renoverad 2006. Poolområdet va väldigt fint!!
-
Utbyte av handdukar och sängkläder oftare. Trycket va dåligt i duschen.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

586 omdömen
Utmärkt
 
167
Väldigt bra
 
250
Bra
 
96
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-01-19

Inlägg av 519piaf

Corona Blanca

Ett centralt beläget hotell 3 minuter från strandpromenaden. Hotellet har ett fint poolområde och lägenheterna är bra. Sängarna kunde varit bättre. Den fantastiskt fina restaurangen Rimini och det fina café de Paris ligger också i samma byggnad. Wifi fungerar snabbt och bra, men kostar 150 kr i veckan.

 
2018-10-02

Inlägg av Annika H skåne

Corona Blanca Playa del Ingles

Jätte trevligt hotell med god service och trevligt bemötande.Rymliga rum. Det som saknas är Micro, osthyvel. annars helt ok. Sängarna bra. Nära till affär, strand. Två bassänger. Den ena för mindre barn. Bra städning 5 dagar i veckan.

 
2018-08-12

Inlägg av Tokann Stockholm, Sverige

Bra hotell

Vi var ett sällskap på sex personer som bodde i två superior rum längst ner, med egen terass mot poolen. Vi upplevde det väldigt bra då det var lätt att gå in o hämta dricka, mat etc. speciellt då vi hade barn i åldern 7 år , 3 år och 6 månader. I Poolbaren kunde man köpa enklare mat såsom hamburgare, pommes etc. Rent o fint i poolområdet. Lätt att få solstolar. Rummen var lagom för tre personer och städningen var jättebra. Saknade svenska tv kanaler och AC, men det gick att ställa upp dörren så man fick korsdrag. Sängen upplevdes som hård av vissa i sällskapet. Personalen var trevlig och hotellet låg centralt. Vi kan tänka oss att återvända till detta hotell igen.

 
2018-03-01

Inlägg av Ingela L Newcastle upon Tyne, Storbritannien

Bad vakten var Knäpp. Tog en Madrass en dag visste inte dom låstes ut 10:00. han tog tillbaks den. Sedan kom en annan jä

Lite Up datering skulle behövas! Ingen Micro vågs ugn. Lite mer works tops Ta ut bordet o göra en Bar disk. Måla väggarna vita. vi bodde på Nr: 16 i ground floor lite mörkt. Annars toppen rent o fint.

 
2018-01-14

Inlägg av Hectoroftroya Göteborg, Sverige

Rekommenderar inte

Ligger bra med nära till allt. Dock: Obekväma sängar, gammal inredning, dålig belysning, lyhört, kall pool, konstig lukt, dörrkorten krånglade, gamla lakan, gamla handdukar. Poolen stänger tidigt. Reklamblad inskjutna under dörren, event-försäljare vid poolen. De tar även extra betalt för att få använda safe-boxen. Hotellet behöver en uppdatering