Kundomdömen om Corona Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 436 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,9 / 10
Service
 
7,8 / 10
Faciliteter
 
7,3 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Claes-Lennart,
LINKÖPING

+
Centralt. Korta avstånd till det mesta.
-
Städning/bara 4 ggr på en vecka.

Bekräftad gäst: 2019-10-30


9 av 10

Bosse å Barbro ,
Gävle

+
Nära till det mesta!
-
"Sänka musiken efter kl 0400"

Bekräftad gäst: 2019-10-16


9 av 10

Katarina,
Helsingborg

+
Läget, poolen, närheten till restauranger, butiker och strand.
-
Microugn i lägenheten. Kortbetalning på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-10-05


10 av 10

Inger,
Stockholm

+
Polen är toppen. Hotellet ligger väldigt centralt. Restaurang Rimini är mysig.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-21


3 av 10

Håkan,
Malmö

+
-
Bättre städning så kanske man kunde slippa kackerlackor på rummet

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

Ilse,
Haparanda

+
Central läge, fin och enkel lägenhet. Handdukarna byttes tre gång under veckan
-
Byta lakan iallafall två gånger i veckan under sommaren. Täta/byta fönstren för det var väldigt lyhörd. Allt hördes utifrån, inte från grannarna.

Bekräftad gäst: 2019-09-11


10 av 10

marcela,
Malmö

+
-
bättre sängar, air condition,

Bekräftad gäst: 2019-09-07


7 av 10

Christian ,
Visby

+
Läget
-
Ac, och ta bort kackerlackorna som fanns på rummet!

Bekräftad gäst: 2019-09-07


10 av 10

Solveig,
Fagersta

+
Stor fin lägenhet.
-
Luftkonditionering i sovrummen.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


3 av 10

Jess,
Stockholm

+
Läget
-
Städningen kan avsevärt förbättras. Vattenavrinningen i duschen. Hotellet är slitet förutom badrummen där vattnet rinner ut på golvet. Gamla slitna trådiga handdukar. Hur Apollo kan sälja detta som ett 3+ hotell är för mig en gåta

Bekräftad gäst: 2019-08-14


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

650 omdömen
Utmärkt
 
197
Väldigt bra
 
264
Bra
 
104
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
43

5 senaste omdömen

2019-10-16

Inlägg av emmulina

Besviken!!

Vi fick ett dåligt slitet rum. Kom ibland avlopps doft i badrum samt sovrum. Köksutrustning utbudet var dåligt, ingen möjlighet att diska själv. Ofräscha handdukar samt sängkläder. Sängen var bra. Värsta av allt var oljudet om nätterna. Omöjligt att sova. Inte ljudisolerat och varmt. Finns ej ac eller fläkt. Poolen är ej uppvärmd, kallt och stänger tidigt 18. Baren där stänger alldeles för tidigt. Finns inte oftast solsängar, dom bokas upp tidigt på morgonen. Trist!!! Läget är bra. Nära till shopping, restauranger, mataffärer och minigolf. Jag hoppas att hotellet gör det bättre för sig, för läget är bra.

 
2019-07-07

Inlägg av Sandra M

Bo inte här

Bo inte här!! Det går inte att sova här. Oljud pågår till 05 på morgonen varje dag. Det är kackerlackor i rummen och det hade vi alla fått under veckan som var svenskar och åkte med apollo och ljudet så högt att man blir galen man får ingen lugn och ro.

 
2019-06-09

Inlägg av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Bra hotell

Trevligt hotell. Två rum med kök och egen solterass. OK sängar, rent och nära till strand och restauranger. Personal OK p engelska. Finns både pool-bar och restaurang på hotellet. Prisvärt hotell men saknar ac.

 
2019-06-02

Inlägg av Seaside403966

Om man är döv är det en dröm!

Det positiva först: Mycket centralt. Det negativa: De lite halvsunkiga hotellrummen och undermåliga poolpersonalen kan jag leva med. MEN: VILKET JÄKLA OVÄSEN!!! Orimligt mycket ljud, framför allt utifrån. Dygnet om! Jag höll på att bli galen! Jag gick runt i hotellet och det verkade vara lika illa överallt. Värsta stället jag varit på pga av oljudet. (Då hade jag ändå öronproppar i större delen av tiden.)

 
2019-01-19

Inlägg av 519piaf

Corona Blanca

Ett centralt beläget hotell 3 minuter från strandpromenaden. Hotellet har ett fint poolområde och lägenheterna är bra. Sängarna kunde varit bättre. Den fantastiskt fina restaurangen Rimini och det fina café de Paris ligger också i samma byggnad. Wifi fungerar snabbt och bra, men kostar 150 kr i veckan.