1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Corona Blanca

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
-
Air conditioner på rummet sam har man bokat 3st sängplatser så ska man inte få ligga i en soffa som inte håller rätt längd. Mycket dåligt.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


6 av 10

,

+
Centralt läge, trevlig personal och rymliga lägenheter. Trevligt att det fanns en flaska vatten i kylen när vi kom.
-
Uppdatera och fräscha till vissa möbler. Åtminstone tvål borde finnas i badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


6 av 10

Claes ,
Stockholm

+
-
Gick ej att använda köket för matlagning eftersom elen var för svag. Rum 205

Bekräftad gäst: 2019-07-03


7 av 10

,

+
Det var rent och snyggt
-
Saknade att kunna stryka kläder.

Bekräftad gäst: 2019-05-22


8 av 10

Britt-Mari,
Stockholm

+
Ligger centralt till som vi vill ha det.
-
Vi önskade vissa lägenheter . Vi tyckte att det var konstigt att vi inte kunde få det.

Bekräftad gäst: 2019-05-15


2 av 10

Päivi,
Söderfors

+
Har inget bra och säga om hotellet,skulle aldrig boka rum där igen.
-
Allt,från möbler till golv.

Bekräftad gäst: 2019-05-08


10 av 10

Malin,
Uppsala

+
Läget Poolområdet Fräscha lägenheter
-
Källsortering/återvinning

Bekräftad gäst: 2019-05-08


7 av 10

Katarina,
Limhamn

+
Fina lägenheter och pool
-
Bättre service från personalen. Receptionisten var väldigt långsam och oförberedd när alla nyanlända skulle få sina rum.

Bekräftad gäst: 2019-05-04


8 av 10

Lola,
Lund

+
Läge, lungt, rent.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-04


8 av 10

Marianne,
Ludvika

+
Härlig bassäng, dock lite för kall! Trevlig personal i poolbaren! Bra kök, sköna sängar!
-
Dörrlåset fungerade inte vi fick krångla varje dag med att byta kort!

Bekräftad gäst: 2019-05-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

72% av resenärerna rekommenderar

629 omdömen
Utmärkt
 
187
Väldigt bra
 
260
Bra
 
100
Mindre bra
 
40
Underkänt
 
42

5 senaste omdömen

2019-07-07

Inlägg av Sandra M

Bo inte här

Bo inte här!! Det går inte att sova här. Oljud pågår till 05 på morgonen varje dag. Det är kackerlackor i rummen och det hade vi alla fått under veckan som var svenskar och åkte med apollo och ljudet så högt att man blir galen man får ingen lugn och ro.

 
2019-06-09

Inlägg av BellaDuRietz Karlshamn, Sverige

Bra hotell

Trevligt hotell. Två rum med kök och egen solterass. OK sängar, rent och nära till strand och restauranger. Personal OK p engelska. Finns både pool-bar och restaurang på hotellet. Prisvärt hotell men saknar ac.

 
2019-06-02

Inlägg av Seaside403966

Om man är döv är det en dröm!

Det positiva först: Mycket centralt. Det negativa: De lite halvsunkiga hotellrummen och undermåliga poolpersonalen kan jag leva med. MEN: VILKET JÄKLA OVÄSEN!!! Orimligt mycket ljud, framför allt utifrån. Dygnet om! Jag höll på att bli galen! Jag gick runt i hotellet och det verkade vara lika illa överallt. Värsta stället jag varit på pga av oljudet. (Då hade jag ändå öronproppar i större delen av tiden.)

 
2019-01-19

Inlägg av 519piaf

Corona Blanca

Ett centralt beläget hotell 3 minuter från strandpromenaden. Hotellet har ett fint poolområde och lägenheterna är bra. Sängarna kunde varit bättre. Den fantastiskt fina restaurangen Rimini och det fina café de Paris ligger också i samma byggnad. Wifi fungerar snabbt och bra, men kostar 150 kr i veckan.

 
2018-10-02

Inlägg av Annika H skåne

Corona Blanca Playa del Ingles

Jätte trevligt hotell med god service och trevligt bemötande.Rymliga rum. Det som saknas är Micro, osthyvel. annars helt ok. Sängarna bra. Nära till affär, strand. Två bassänger. Den ena för mindre barn. Bra städning 5 dagar i veckan.