Kundomdömen om Arco Iris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 1260 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,0 / 10

Senaste omdömena


2 av 10

Barbro,
Kungälv

+
Det bästa var de 7 st ca 4 cm stora kackerlackorna. Speciellt den som landade på mig när jag satt på toan. Det var en höjdarupplevelse. Som nr 2, den nonchalante receptionisten, flintskallig, som tyckte jag kunde ta hand om kackerlacka nr 2 som jag visade själv. Dåligt att inte sanera under badrumstaket trots att jag bad om detta. Nr 3 är köksutrustningen. Samma skräp som för 7 år sedan. Nu blir det nog ingen mer höjdarupplevelse på det hotellet. Jo, när man kommer eller åker finns aldrig någon personal eftersom receptionen har stängt när den borde vara öppen!
-
Det mesta. Hela attityden. Vi har trots allt varit där 6 ggr men bara beroende på läget.

Bekräftad gäst: 2019-12-01


10 av 10

Gun Birgitta,
Västerås

+
Läget
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-30


8 av 10

Ulla,
Bromma

+
Läget. Utsikten.
-
TV-utbudet som bör ingå i priset. Lite mer än tyska kanaler.

Bekräftad gäst: 2019-11-30


7 av 10

Bo Roland,
Västerås

+
-
Tvål på toaletten dricksvatten att köpa

Bekräftad gäst: 2019-11-30


7 av 10

Lisbeth,
Uppsala

+
Nära stranden
-
Kaffebryggan

Bekräftad gäst: 2019-11-27


8 av 10

Lars Göran,
Södertälje

+
Läget
-
Vet inte

Bekräftad gäst: 2019-11-23


7 av 10

Anna-lena Marita,
Dala-floda

+
läget och lugnet samt att man har ett poolområde där det inte är mycket folk utan man badar och sen går man därifrån.
-
komforten och att tv kan ingå när det finns en på rummet...

Bekräftad gäst: 2019-11-23


10 av 10

Karl,
Stockholm

+
Utsikten! Lugnet! Poolen!
-
Allt var jättebra! Skrev 10 på mat men det ingick inte. Men hade säkert varit bra 👍

Bekräftad gäst: 2019-11-23


9 av 10

Kerstin,
Ösmo

+
Läget var bra. Lugnt och trevligt. Lagom stort.
-
Gratis WiFi

Bekräftad gäst: 2019-11-20


4 av 10

Suzan,
Falköping

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

134 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
60
Bra
 
28
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av Carina_fra_ingar Stockholm, Sverige

Bra läge och fantastisk utsikt

Riktigt bra läge vid strandpromenaden. Lätt att ta trapporna ner till stranden. Fantastisk utsikt över havet och stranden, över poolen och trädgården. Obs att man behöver bo på plan 2 eller 3 för att få utsikt över havet. Om man har terrass vid poolen har man bara utsikt över trädgården och poolen. Det är en trevlig lägenhet med det som man behöver. Kylskåpet är stort. Saknar dock en vattenkokare. Det finns ingen AC men det behövs inte heller tack vare att lägenheten luftas bra eftersom den har fönster åt 2 håll. Det är heller ingen direkt sol som lyser in och gör lägenheten för varm. Ett par takfläktar hade dock varit skönt . Minus för sängar där man känner spiralerna i madrassen. Detta kan lätt fixas med en extra madrass uppepå. Minus även för att bäddsoffan inte var stabil i utbäddat läge. Kuddarna var helkass.

 
2019-03-08

Inlägg av Cam65joh Falkenberg, Sverige

väldigt sköna sängar rymliga lägenheter

Fantastisk utsikt och sköna sängar, extrastort kylskåp så man fick in mycket vatten. gott om solsängar och ingen paxning som det ibland är på vissa hotell. nära att gå till cita och strandpromenad utanför grinden. Bor där gärna igen , men det var en sak som var mindre bra , dessa rökare som lägger cigaretten i askfatet nonstop så det ryker rakt in på balkong ovanför. ser framemot när rökning på balkong/uteplats förbjuds.

 
2018-05-04

Inlägg av fhdsahfuirefkjlerw Västmanlands län, Sverige

Närheten till havet

Bra hotell med fantastiskt läge med havsutsikt och kort promenad till havet. Den alltid sura mannen i receptionen sänker omdömmet och det otroligt fåniga att man tar extra betalt för att se på TV tir att det inte kostar extra att använda toaletten :(

 
2017-11-26

Inlägg av Jim B

Vacker utsikt

Nära strandpromenaden och Cita. Rent och tyst. Nära till Supermarket. 3 Euros med Taxi till Jumbo. Buss till flygplatsen ligger invid Cita och kostar cirka 7 Euros. På Cita finns restaurang Savoy som serverar förstklassig mat.

 
2017-01-18

Inlägg av desdeSuecia Stockholm

SLÖ PERSONAL I RECEPTIONEN

ett hotell med fantastiskt läge, tyvärr utan fjärrkontroll på rummet, känns helt fel utan internet, ngt slö kille i receptionen utan någon större lust vilja att hjälpa till, hoppas han byts ut nästa gång man kommer dit