1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Arco Iris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,8 / 10
Mat och dryck
 
4,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

,

+
-
Gratis wifi

Bekräftad gäst: 2019-05-11


8 av 10

Anna,
Dala-Floda

+
läget och friheten
-
mjukare madrasser

Bekräftad gäst: 2019-05-01


4 av 10

Pia,
Uppsala

+
Läget och utsikten
-
Bättre sängar, gratis wi-fi och tv, byt ut köksutrustningen inkl kaffebryggaren, färre dammråttor.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


6 av 10

Kristina,
Ljusne

+
?
-
En från hotellet kunde ha stått i gatuplan med väskorna medans man checkade in, och sedan guidat vart man skulle gå in. Vi släpade med väskorna (+ att maken hjälpte andra tanter) ner o upp till reception, sedan var det ingen information att man kunde gå in från gatan, så vi släpade i flera trappor i onödan. i affären hade dom bara gammalt smör!! och inga plastkassar att bära i!! Bättre upp!!

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

gun lars,
stockholm

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Mats,
Stockholm

+
Närheten till strand och hav. Balkongen och utsikten. Trädgård och poolen och att det bara var tre våningar.
-
Bra sängar med saknar bäddmadrasser!

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Ing-mari,
Stockholm

+
-
Wi-FI och värdeboxen onödigt dyrt.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


8 av 10

Lena ,
Eskilstuna

+
Läget fin utsikt nära till det mesta
-
Lämna hotellrummet senare på avresedagen gtatis Wi-Fi bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-04-03


5 av 10

stig,
sthlm

+
Läget
-
Slipa knivar, förankra lösa inventarier, dra sopborsten under sängarna, kanske en liten tvål vid ankomsten.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

Rolf,
Södertälje

+
Läget
-
SVT som förr

Bekräftad gäst: 2019-03-30


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

127 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
55
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-03-08

Inlägg av Cam65joh Falkenberg, Sverige

väldigt sköna sängar rymliga lägenheter

Fantastisk utsikt och sköna sängar, extrastort kylskåp så man fick in mycket vatten. gott om solsängar och ingen paxning som det ibland är på vissa hotell. nära att gå till cita och strandpromenad utanför grinden. Bor där gärna igen , men det var en sak som var mindre bra , dessa rökare som lägger cigaretten i askfatet nonstop så det ryker rakt in på balkong ovanför. ser framemot när rökning på balkong/uteplats förbjuds.

 
2018-05-04

Inlägg av fhdsahfuirefkjlerw Västmanlands län, Sverige

Närheten till havet

Bra hotell med fantastiskt läge med havsutsikt och kort promenad till havet. Den alltid sura mannen i receptionen sänker omdömmet och det otroligt fåniga att man tar extra betalt för att se på TV tir att det inte kostar extra att använda toaletten :(

 
2017-11-26

Inlägg av Jim B

Vacker utsikt

Nära strandpromenaden och Cita. Rent och tyst. Nära till Supermarket. 3 Euros med Taxi till Jumbo. Buss till flygplatsen ligger invid Cita och kostar cirka 7 Euros. På Cita finns restaurang Savoy som serverar förstklassig mat.

 
2017-01-18

Inlägg av desdeSuecia Stockholm

SLÖ PERSONAL I RECEPTIONEN

ett hotell med fantastiskt läge, tyvärr utan fjärrkontroll på rummet, känns helt fel utan internet, ngt slö kille i receptionen utan någon större lust vilja att hjälpa till, hoppas han byts ut nästa gång man kommer dit

 
2017-01-15

Inlägg av CarinaNikolaidis Trelleborg, Sverige

Fantastisk läge.

Fantastisk läge, med nära till allt. Bor du på vån 2-3 så har du utsikt ut över havet och Maspalomasöknen. Hus två, har även uppvärmd pool. Rymlig lägenhet och stor balkong. Bra sängar och kuddar. Lugnt område. Helnöjd! Kan inte bo bättre. Ej gratis Wi-fi, är väl det enda minus jag kan komma på.