Kundomdömen om Arco Iris

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 303 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
4,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Wilhelm,
Sundsvall

+
Väldigt bra läge
-
Hotellet sköts bra, inga förslag på förbättringar för hotell i detta prisläge.

Bekräftad gäst: 2019-10-09


10 av 10

,

+
Utsikten från övre våningarna
-
Fläkt i sovrum och fri WiFi.

Bekräftad gäst: 2019-10-02


7 av 10

Robert,
Strömbäck

+
Platsen och utsikten
-
Bordsfläkt, skulle räcka bra då ingen AC finns. En bar vid någon av polerna skulle var fint men inte ett måste

Bekräftad gäst: 2019-09-25


9 av 10

Mia,
Övertorneå

+
Lugnt och trevligt. Fin vy, bra läge
-
Kanske kunde man sälja ens vatten i receptionen, speciellt om man checkar in sent

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Kristina,
Östersund

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-09-25


10 av 10

Christer,
Norrtälje

+
Läge, Ordning
-
AC, borde vara obligatorisk, brandvarnare på rum

Bekräftad gäst: 2019-09-21


8 av 10

lena,
eskilstuna

+
läget.lungt nära till strand restauranger,affärer
-
bättre sängar, gratis wifi, mindre med myror

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

marjaana,
stockholm

+
lungt o sönt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-18


8 av 10

Dan,
Billesholm

+
Det ligger nära till det mesta kanon utsikt mot havet.
-
AC i sovrummen En flaska vatten på rummet när man kommer. Denna gång kom vi på natten. Upp datering av kaffe kokaren.

Bekräftad gäst: 2019-09-07


5 av 10

,

+
Läget
-
Lite bättre info att under sommar perioden är mkt barnfamiljer på hotellet, som stör.

Bekräftad gäst: 2019-08-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

73% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
33
Väldigt bra
 
58
Bra
 
28
Mindre bra
 
8
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-08-08

Inlägg av Carina_fra_ingar Stockholm, Sverige

Bra läge och fantastisk utsikt

Riktigt bra läge vid strandpromenaden. Lätt att ta trapporna ner till stranden. Fantastisk utsikt över havet och stranden, över poolen och trädgården. Obs att man behöver bo på plan 2 eller 3 för att få utsikt över havet. Om man har terrass vid poolen har man bara utsikt över trädgården och poolen. Det är en trevlig lägenhet med det som man behöver. Kylskåpet är stort. Saknar dock en vattenkokare. Det finns ingen AC men det behövs inte heller tack vare att lägenheten luftas bra eftersom den har fönster åt 2 håll. Det är heller ingen direkt sol som lyser in och gör lägenheten för varm. Ett par takfläktar hade dock varit skönt . Minus för sängar där man känner spiralerna i madrassen. Detta kan lätt fixas med en extra madrass uppepå. Minus även för att bäddsoffan inte var stabil i utbäddat läge. Kuddarna var helkass.

 
2019-03-08

Inlägg av Cam65joh Falkenberg, Sverige

väldigt sköna sängar rymliga lägenheter

Fantastisk utsikt och sköna sängar, extrastort kylskåp så man fick in mycket vatten. gott om solsängar och ingen paxning som det ibland är på vissa hotell. nära att gå till cita och strandpromenad utanför grinden. Bor där gärna igen , men det var en sak som var mindre bra , dessa rökare som lägger cigaretten i askfatet nonstop så det ryker rakt in på balkong ovanför. ser framemot när rökning på balkong/uteplats förbjuds.

 
2018-05-04

Inlägg av fhdsahfuirefkjlerw Västmanlands län, Sverige

Närheten till havet

Bra hotell med fantastiskt läge med havsutsikt och kort promenad till havet. Den alltid sura mannen i receptionen sänker omdömmet och det otroligt fåniga att man tar extra betalt för att se på TV tir att det inte kostar extra att använda toaletten :(

 
2017-11-26

Inlägg av Jim B

Vacker utsikt

Nära strandpromenaden och Cita. Rent och tyst. Nära till Supermarket. 3 Euros med Taxi till Jumbo. Buss till flygplatsen ligger invid Cita och kostar cirka 7 Euros. På Cita finns restaurang Savoy som serverar förstklassig mat.

 
2017-01-18

Inlägg av desdeSuecia Stockholm

SLÖ PERSONAL I RECEPTIONEN

ett hotell med fantastiskt läge, tyvärr utan fjärrkontroll på rummet, känns helt fel utan internet, ngt slö kille i receptionen utan någon större lust vilja att hjälpa till, hoppas han byts ut nästa gång man kommer dit