Kundomdömen om Abora Buenaventura

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

69% av resenärerna rekommenderar

4003 omdömen
Utmärkt
 
1163
Väldigt bra
 
1541
Bra
 
839
Mindre bra
 
272
Underkänt
 
188

5 senaste omdömen

2019-03-19

Inlägg av Berra O

Vintersemester

Rent och snyggt med underbar pool och direkt buss till stranden. Många trevliga restauranger i grannskapet. Nära till snabbutik. Trevligt med underhållning på kvällen. För dom minsta på eftermiddagen.

 
2019-03-10

Inlägg av Mikael E

Family Eriksson

Ett mycket trevligt hotell och för de som är rökare så har dom vissa rum där det går bra att röka på balkongen stort pluss för det. Ligger på ett lugnt område och stora vägen stör inte. Stora poolområde och bra barer och restaurangen är bra även där är rökare välkommen på utsidan där det går att äta.

 
2019-02-24

Inlägg av 319sofien Taby, Sverige

Helt okej

Stort hotell som skulle behövs fräschas upp. Allt kändes väldigt masskonsumtion. Vi bodde en vecka här och hade enbart frukost vilket var helt okej, stort utval men lite skolmatskänsla. 15 minuters promenad både till stranden och till Yumbo Centrum. Annars var det lungt i mitten på februari och inte så mycket folk. Vi hade tur med vädret så tillbringade inte så mycket tid på hotellet :)

 
2018-11-06

Inlägg av Ella E

Fantastiskt hotell⭐️

Vi har bott en vecka här med vår 4-åriga son. Fina poolområden med ett fantastiskt animationteam som erbjöd aktiviteter för både barn och vuxna. God mat med varierande teman. Goda drinkar och öl i all-inclusivebarerna. Miniklubb för barnen med lekar och pyssel. Fräscht,rent och prydligt. Kan varmt rekommendera detta hotell!

 
2018-08-07

Inlägg av boelw992

Besök

Bra hotel. Fin utsikt från rummet. Väldigt stort hotell så det blir väldigt trångt vid den /De pooler som används mest. Gratis buss till stranden är ett stort plus. Skulle funnits fler uteplatser i restaurangen och borde varit rökfritt där. Lite för hög ljudnivå i restaurangen.