Abora Buenaventura

  • Nyrenoverat
  • All Inclusive ingår

Nyrenoverade Abora Buenaventura har ett bra läge nära shopping och nöjen i Playa del Inglés. Här finns något för alla! En del av hotellet är perfekt för familjer och en del är endast för vuxna. All Inclusive ingår för Apollos gäster, och förutom en trevlig bufférestaurang finns här en food court med enklare rätter.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 2 personer (endast vuxna över 16 år). Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4004 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nyrenoverade hotell Abora Buenaventura består av två delar, en för familjer och en som endast välkomnar vuxna gäster. På hotellet finns totalt 3 pooler, varav 1 barnpool.
En av poolerna är uppvärmd till minst 20 grader (pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder). Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition (byte av handdukar mot avgift). Två poolbarer.

På hotellet finns bufférestaurangen sABOReA och en lobbybar. För gäster med All Inclusive finns även food courten Snack & Go som erbjuder enklare rätter som till exempel pizza, hamburgare och desserter. I lobbyn finns en servicestation (24/7 by Abora) som är öppen dygnet runt, där man kan förse sig med läsk, vatten, juice, öl, sangria, kaffe och två olika sorters smörgåsar.

Underhållning och aktiviteter för såväl vuxna som barn. Barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi (engelsktalande personal). Tennis och biljard mot avgift. Gratis wifi. Trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
  • Snacks och enklare rätter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00.
  • Dryck i servicestationen 24/7 by Abora, dygnet runt.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i lobbybaren, kl. 18.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Deluxerummen är för vuxna över 16 år och är belägna i den del av hotellet som endast välkomnar vuxna gäster.