Abora Buenaventura

  • Nyrenoverat
  • All Inclusive ingår

Nyrenoverade Abora Buenaventura har ett bra läge nära shopping och nöjen i Playa del Inglés. Här finns något för alla! En del av hotellet är perfekt för familjer och en del är endast för vuxna. All Inclusive ingår för Apollos gäster, och förutom en trevlig bufférestaurang finns här en food court med enklare rätter.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer/2-4 personer/2-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 2 personer (endast vuxna över 18 år). Familjerum för 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mat
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4251 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 800 m
Till centrum: 1 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Nyrenoverade hotell Abora Buenaventura består av två delar, en för familjer och en som endast välkomnar vuxna gäster. På hotellet finns totalt 3 pooler, varav 1 barnpool.
En av poolerna är uppvärmd till minst 20 grader (pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder). Gratis solstolar och parasoller. Handdukar mot deposition (byte av handdukar mot avgift). Två poolbarer. Vid barnpoolen finns även en lekpool. Vid delen som endast välkomnar vuxna gäster finns en jacuzzi.

På hotellet finns bufférestaurangen sABOReA och en lobbybar. För gäster med All Inclusive finns även food courten Snack & Go som erbjuder enklare rätter som till exempel pizza, hamburgare och desserter. I lobbyn finns en servicestation (24/7 by Abora) som är öppen dygnet runt, där man kan förse sig med läsk, vatten, juice, öl, sangria, kaffe och två olika sorters smörgåsar.

Underhållning och aktiviteter för såväl vuxna som barn. Barnklubb för barn 4-12 år i hotellets regi (engelsktalande personal), belägen i samma område som barnpoolen. Tennis och biljard mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Trafik som kan uppfattas som störande i vissa rum. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
  • Snacks och enklare rätter i food courten Snack & Go, kl. 11.00-23.00.
  • Dryck i servicestationen 24/7 by Abora, dygnet runt.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar i lobbybaren, kl. 18.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Deluxerummen är för vuxna över 18 år och belägna i den del av hotellet som endast välkomnar vuxna gäster.