Kundomdömen om Riviera Vista - Vintern 20/21

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 236 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Karin Elisabeth Karlfeldt,
V. frölunda

+
Trevlig personal, läget, fina rum, god frukost
-
Bäddmadrasser! Väldigt hårda sängar. Pingisbordet var sprucket och bollarna dåliga. Gör mer reklam för att det finns aktivitieter på hotellet, så som vattengympa. Mycket stora portioner på middag. Blir mycket som slängs.

Bekräftad gäst: 2019-01-13


8 av 10

Pia Christina Karin,
Järfälla

+
-

Bekräftad gäst: 2018-12-29


8 av 10

Kristofer,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


8 av 10

Bengt Owe,
Sälen

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-24


9 av 10

Maud Linnéa Nordfeldt,
Borlänge

+
-

Bekräftad gäst: 2018-11-14


7 av 10

Eberhard,
Hässelby

+
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

100% av resenärerna rekommenderar

339 omdömen
Utmärkt
 
138
Väldigt bra
 
128
Bra
 
52
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-11-03

Inlägg av 819mrssmith Nyköping, Sverige

Fantastiskt

Fantastisk utsikt över playa del Cura. Vackert att sitta på balkongen och se solnedgången. Vi provade aldrig att äta dör men det såg trevligt ut. Rent och välstädat med bra poolområde och hiss direkt ner till beachen. Det enda negativa var lite för hårda sängar och kanske inte den skönaste bäddsoffan. Men åker gärna dit igen!

 
2019-01-19

Inlägg av PeterS4636

Bra hotel i lugnt läge

Ett mycket fräscht hotell i ett MYCKET lugnt område. Dock nära med buss till andraorter med mer aktiviteter. Bara några få restauranger på gångavstånd. Bra poolområde och hiss direkt ner till stranden . Mycket bekvämt

 
2019-01-05

Inlägg av AsaBH Stockholm, Sverige

Fint och mycket stort rum i ett lite för lugnt område.

Vi hade en tre sovrumslägenhet med utsikt över havet och stranden. Lägenheterna är stora och fräscha. Vi hade 2 badrum och en extra toalett. Mkt bra för sju pers. Det finns inte något direkt att göra i playa del cura så bil är ett måste. Väldigt mkt regler hit och dit på hotellet om handdukar mm som kostar 2,5 euro att byta ut etc. Frukosten är superbra. Middag får betyg godkänt. Vissa av lägenheterna är privatägda vilket ger en blandning av gäster.

 
2018-12-07

Inlägg av Lars A Sverige

Trevligt hotell i lugnt och fint läge i Playa del Cura

Vi blev positivt överraskad av hotellet som verkligen matchade det vi sökte: Att lämna det kalla och mörka svenska klimatet för att i lugn och ro få koppla av med sol och värme. Rummen var enkla men helt ok och hotellets stora soldäck med utsikt över bukten och havet inbjöd till avkoppling i solstolen. God mat och bra service i restaurangen till ett rimligt pris om man som vi valt halvpension (1600:-/vecka).

 
2018-03-06

Inlägg av Stay759383 Malaxa, Grekland

Stiligt hotell med god service

Rent och snyggt, stiliga rum och bra mat. Poolområdet trevligt och passar hela familjen (barn i skolålder). Överlag lung och skön stämmning. Den enda nackdelarna läget, litet med andra restauranger i närheten. WiFi var gratis bara i aulan och fungerade mycket dåligt.