1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cura Marina II

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
6,8 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,4 / 10
Mat och dryck
 
5,0 / 10
Rum/lägenhet
 
6,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,6 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Björn,
Västerhaninge

+
Läget nära havet och mataffären
-
Bättre wifi!

Bekräftad gäst: 2019-02-13


8 av 10

Rickard,
Stockholm

+
Läge nära havet och kommunikation
-
lite större balkong,

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

pharo,
stockholm

+
Nära till havet! Städningen fungerade bra! Vi brukar alltid ta med lite extra hushållsartiklar eftersom det alltid brukar saknas. Den här gången hade vi inte behövt det eftersom det till o med fanns två stekpannor.
-
Fungerade bra som det var.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


7 av 10

Ingrid,
Vänersborg

+
Läget. Tyst och lugnt i omgivningarna. Bra, att det fanns diskmedel, disksvamp och diskhandduk.
-
Städning oftare.

Bekräftad gäst: 2019-01-27


6 av 10

Håkan,
Uppsala

+
-
Städa varje dag. Och byta sängkläder åtminstone innan nya gäster kommer.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


5 av 10

Lars,
Uppsala

+
Nära pool o hav och 300m till bra affär
-
Fanns kackerlackor

Bekräftad gäst: 2019-01-23


8 av 10

Birgitta,
Karlstad

+
Läget rummet var fint
-
Det måste ske förbättringar ang. städningen av poolområdet samt toaletterna i poolområdet. vi var där i 14 dagar . under den tiden såg vi att poolen gjordes ren en gång !!! toaletten tillhörande poolområdet var så smutsig , där hade det inte städats på flera månader, det var tom. damm, smuts och spidelnät på både tvättställ och toastol. Vi trodde att det var strejk bland personalen. solsängarna var så smutsiga att det var rent av äckligt. Några dagar under vår vistelse struntade de i att ställa rätt solsängarna och tömma askkopparna samt slänga allt skräp som låg på småborden tillhörande solsängarna. De spolade inte av poolområdet en enda gång !! Den andra delen av Hotellet Marina Riviera skötte detta oklanderligt varge dag. Vår dusch i lägenheten fungerade dåligt, man blev skållad av varmvatten och vi påtalade detta men inget gjordes. Städningen av rummet var dålig eftersom inga ytor torkades av så vi fick sköta det själva ( mycket dammigt ) Endast golven rengjordes. Det fanns inte en enda krok att hänga upp varken handdukar eller kläder på, det var opraktiskt.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


7 av 10

Stig,
Köpmanholmen

+
Sängarna
-
Bord och stolar för att kunna sitta och äta lite bekvämare. Nuvarande bord alldeles för lågt. Fungerande kaffebryggare

Bekräftad gäst: 2019-01-19


5 av 10

Monica,
Upplands Väsby

+
Läget vid havet. Liten lugn ort med gott om bussförbindelser om man ville åka runt
-
Poolen utanför lägenheterna borde vara uppvärmd. Vi hade en hel del småkryp vid kök och badrum samt även kackerlacka Hade önskat ett mindre matbord och ett par stolar inne. Nu fick man flytta plastmöbeln in och ut från balkongen Bättre utrustning i köket Tvål i badrummet

Bekräftad gäst: 2019-01-16


10 av 10

Vera,
Göteborg

+
Läget!
-
Städningen kunde vara bättre!

Bekräftad gäst: 2019-01-13


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.