Kundomdömen om Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 587 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Sari Helena,
Tullinge

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-16


10 av 10

Helen Marie,
Malmö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Ingegerd,
Huddinge

+
Läget, det ligger på lagom avstånd till allt.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Ann,
Täby

+
Utetorget ger en fin känsla
-
Satsa mer på spansk musik

Bekräftad gäst: 2019-10-23


8 av 10

Jimmy,
Bollnäs

+
Väldigt bra frukost där man har fri tillgång till cava
-
Extremt Lyhörda rum! Dåliga dörrar som släpper in allt ljud utifrån, väggar och tak lika så... Extrem små kylskåp/minibar som man fick plats med en stor vattenflaska i och nån burk. Dryck ingår ej i middagarna, öl eller vin kostar ca 40-60:- och en flaska vatten ca 25-30. Ac på rummet låter illa, går inte att sova med den på. Om man vill handla nått i polbaren så kostar det.. vi missade lunchen på hotellet en dag så vi fick köpa en varsin toast med nån ost- och skinkskiva i som kostade 60:- styck som var väldigt dyrt med tanken på vad man fick.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Charles,
Stockholm

+
Läget samt all trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-27


9 av 10

Christina,
Västra frölunda

+
Tillgängligheten av solstolar. Aldrig någon som behövde reservera stolar.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-24


8 av 10

Britt-marie Cecilia Jörgensen,
Stockholm

+
Vackert område. Strålande rum.Kul med alla shower även om de var av divergerande kvalite
-
1. man kunde inte registrera mitt platinumkort från handelsbanken här måste ni informera om de inte accepterar mastercard. 2. att hitta rummet hade krävt en kurs i orientering. jag var inte ensam om att irra om kring; under veckans gång såg jag ett flertal förvirrade personer i vinterkläder och släpandes på handbagage

Bekräftad gäst: 2019-03-23


8 av 10

Tommy Erik,
Eskilstuna

+
Fint inner område!
-
?

Bekräftad gäst: 2019-03-20


9 av 10

Einar Gustav,
Gävle

+
Stora komfortabla rum med stora bred säng. Fin insynsskyddad balkong Fantastisk variationsrik middagsbuffe Mycket bra frukostbuffe
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

4310 omdömen
Utmärkt
 
2820
Väldigt bra
 
993
Bra
 
325
Mindre bra
 
110
Underkänt
 
63

5 senaste omdömen

2019-11-29

Inlägg av PeO57 Dubai, Förenade Arabemiraten

Semestervecka i November

Ett härligt hotell. Bra pooler, bra service och En underbar SPA avdelning. Lagom promenad om man vill ligga på sandstranden i Mas Palonasöknen. Fantastisk frukost. Inte mycket som kan bli bättre. Lagom promenadavstånd till ett rikligt utbud av restauranger för kvällsmiddag nära stranden. Shopping i närheten har mycket hög kvalitet och man slipper de dåliga turistprylarna. Lugnt och tryggt område på södra Gran Canaria. 15 min med taxi till flygplatsen. Hit åker man gärna.

 
2019-04-03

Inlägg av Ralph H Löddeköpinge, Sverige

stjärnorna har trilla bort. betrakta detta hotell som 3 star

Detta hotell kan inte anses som 5 sjärnigt inget kylskåp, airconditionen begränsad till 22 grader, Om man vill ha 20 grader funkar inte detta.Sparsamt möblerat rum, som påminner om en sjuksal. Man tar bet för WiFi o safebox Tänk att få springa ett par hundra meter till baren för att få några isbitar Jag beställde is från roomservice 5 € Sängarna var bra .Poolarea var utmärkt Men detta är inget hotell, som jag återvänder till

 
2019-02-03

Inlägg av Cruiser60886545980 Helsingfors, Finland

Reste i sällskap med 3 generationer, varav den yngsta personen var 2 år

Fantastisk anläggning. Allt är väldigt estetiskt, både rummen och de gemensamma utrymmena inklusive trädgårdsplanteringar. Trevliga poolområden och ett tilltalande torg (plaza) som centrum. Vi gillade helhetsarkitekturen som består av ett flertal villor som bildar ett litet stadssamhälle. Vi kommer säkert att återvända.Vi bodde ifjol på hotellet Costa Meloneras, och i jämförelse var detta ett snäppet bättre hotel som helhet. Men jag ger ändå maten i buffetrestaurangerna på Costa Meloneras lite högre poäng. Restaurang Ovo var däremot en mycket trevlig upplevelse som var bättre än de vi upplevde ifjol. Ett litet minus också för att man får ekologiska kuddar som tilläggservice för 6 euro / natt. I ett femstjärnigt hotel kunde man utgå från att ekologiska och kemikaliefria kuddar är standard. Sådant borde bakas in i priset.

 
2019-01-29

Inlägg av Mikael A

Hotell

Ett mycket bra hotell med utmärkt service. Fantastiska pooler, bra mat till hyfsade priser, rummen är stora och utmärkta, rent och fint. Ligger fint alldeles nere vid havet. Hit kommer jag gärna....,.,,

 
2018-12-14

Inlägg av Christer N

14 dagar golf i Meloneras

Ett topphotell med härliga rum, mycket bra frukost, buffé som inte tråkade ut oss, maten var toppen. Trevlig och serviceinriktad personal, härligt poolområde! Läget med nära till Meloneras restauranger och butiker, strandpromenad. Shuttle buss till Meloneras golfbana, där vi spelade 10 gånger under vår vistelse, Vi kommer gärna igen!