1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Maria,
Lidingö

+
Personal, maten och faciliteter.
-
Poolena är ganska kalla och skulle värmas upp mer.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

,

+
Frukost, läge, omgivningarna, spa.
-
Utbudet till lunch och vegetariska alternativ.

Bekräftad gäst: 2018-12-29


9 av 10

,

+
Polområdet
-

Bekräftad gäst: 2018-12-16


9 av 10

Lena,
Jonstorp

+
Lugnet, varma poolerna var varma, rent o snyggt överallt, välskött trädgård, vänlig personal
-
Bättre ventilation vid matlagningen, luktade matos i kläderna efter man varit i matsalen. Luktade även matos sålångt bort som rum 1147 s altan. Alldeles för lång kö vid kocken som lagade till den goda maten. Lilla restaurangen, som var öppen några dagar, var mycket trevlig, med möjlighet att sitta ute på Plazan. Dela ut informationsblad för veckans aktiviteter vid ankomst.

Bekräftad gäst: 2018-12-15


10 av 10

,

+
lugnt och avstressande atmosfär
-
lägre och mjukare kuddar

Bekräftad gäst: 2018-11-25


8 av 10

Pernilla ,
Landskrona

+
Härligt poolområde och vacker anläggning, fantastiska rum och underbart utsikt, god mat och trevliga terrasser utomhus, vänlig personal.
-
Informera i förväg om byggarbetet med borrning vid poolen från morgon till kväll. Hemskt Unique-program som kategoriserar gästerna, inte trevligt. Dessutom på bekostnad av oss standard-gäster som får göra avkall på de trevliga platserna på restaurang och sol-terrass. Löjligt att behöva stå i kö 30 minuter för ett bord på kvällen om man vill sitta utomhus.

Bekräftad gäst: 2018-11-03


10 av 10

,

+
Lugnt men aktiviteter som vattengympa.inte trångt utan det fanns gott om plats vid måltiderna Fina pooler
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

,

+
Mat pooler
-

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Stefan,
Mölndal

+
Trevlig personal, mysig trädgård
-
Maten på middagen, mycket att välja på men sådär smakupplevelse

Bekräftad gäst: 2018-04-07


9 av 10

Magdalena,
Borås

+
Poolområdet samt personalen! Mkt trevligt bemötande.
-
Lite stiligare inredning på rummen, då det kändes inte riktigt som ett 5-stjärnigt hotell standard.

Bekräftad gäst: 2018-04-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

3818 omdömen
Utmärkt
 
2485
Väldigt bra
 
892
Bra
 
284
Mindre bra
 
101
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2018-12-14

Inlägg av Christer N

14 dagar golf i Meloneras

Ett topphotell med härliga rum, mycket bra frukost, buffé som inte tråkade ut oss, maten var toppen. Trevlig och serviceinriktad personal, härligt poolområde! Läget med nära till Meloneras restauranger och butiker, strandpromenad. Shuttle buss till Meloneras golfbana, där vi spelade 10 gånger under vår vistelse, Vi kommer gärna igen!

 
2018-11-28

Inlägg av johanr915 Taby, Sverige

Riktigt bra

Vi besökte Lopesan Villa del Conde förra veckan och blev mkt positivt överraskade av service, nivå på maten, poolområdet med flera pooler och inte minst hotellbyggnaderna i sig- riktigt pampiga. I sällskapet fanns bla matglada vuxna grabbar som inte blev besvikna på buffén vi bokat vilken var bland det bästa jag sett både till utbud och fräschör. Buffén ändrade dessutom tema varje kväll. Vi åt både frukost och middag på hotellet och det funkar om man är där 1 vecka. Kan varmt rekommendera detta toppklasshotell!!

 
2018-06-24

Inlägg av larso469 Lidingö, Sverige

Utmärkt hotell i Meloneras

Utmärkt hotell i Meloneras som består att ett flertal byggander samlade runt en plaza och poolområde. Många pooler för olika smaker, lugn, familj, barn mm. Fin underhållning på plazan på kvällarna. Utmärkt service och trevlig personal. Värt ett återbesök.

 
2018-03-01

Inlägg av U319FFthomasb Jönköping, Sverige

Absolut inte 5 stjärnor

Arbetsplats. Fick ett bra rum med eftermiddagssol. Tyvärr gick det inte att vara på rummet pga hög ljudnivå. Bytte rum efter 2 timmar. Fick nytt rum på andra sidan hotellet. I detta rum har ingen bott på länge. Dörren till minibaren går inte att stänga. Inte för att jag behöver minibar men vill gärna kyla cava och vatten. Jag gnäller aldrig men välj inte Villa Conde. Lopesan Baobab är mycket mer prisvärt. Detta är ett 3 stjärnigt hotel.

 
2018-02-07

Inlägg av Tommy P Mönsterås, Sverige

Hotell för livsnjutare

Bra Hotell med bra service som det bör vara på ett 5 Stars Hotell. Godkänd mat.Tyvärr plockar vissa personer i maten med fingrar istället för nyttjande av tänger.(Detta är ju inte Hotellets fel utan folk som inte besitter sunt förnuft.