1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lopesan Villa Del Conde Resort & Thalasso

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Tommy,
Eskilstuna

+
Fint inner område!
-
?

Bekräftad gäst: 2019-03-20


9 av 10

Gustav,
Gävle

+
Stora komfortabla rum med stora bred säng. Fin insynsskyddad balkong Fantastisk variationsrik middagsbuffe Mycket bra frukostbuffe
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

,

+
frukosten och hotellområdet med fina pooler och ren miljö
-
Rummen var väldigt lyhörda, hördes allt från korridoren och närliggande rum.

Bekräftad gäst: 2019-02-23


8 av 10

Lars,
Stockholm

+
Maten.
-
wifi är uruselt och att det kostar. 4G går 4 ggr fortare!! Även Safetyboxen borde vara gratis.

Bekräftad gäst: 2019-02-13


10 av 10

Tomas,
Bålsta

+
det var frukosten. trevligt bemötande.rent o fint
-

Bekräftad gäst: 2019-02-02


9 av 10

Mona,
Stockholm

+
-
Smidigare incheckning

Bekräftad gäst: 2019-01-30


10 av 10

Orvar,
Skellefteå

+
Hög standard, bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-01-26


10 av 10

Charles,
Stockholm

+
Bra läge, mycket trevlig personal, bra faciliteter och sist, men inte minst, otroligt fin städning av rummen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-26


10 av 10

Mats,
Stockholm, Skogås

+
Fräscht hotellrum bra & lugnt läge med fin utsikt från den ombonade balkongen.
-
Blev kanske lite rörigt i restaurangen med de många olika platserna där maten hämtades. Man fick lite dålig överblick och det blev en massa springande fram och tillbaka. Men det var kanske bra att man fick röra på sig med tanke på all god mat som serverades.

Bekräftad gäst: 2019-01-26


10 av 10

Erland,
Oxelösund

+
Mycket bra service och otroligt bra mat
-
Saknade vattenkokare på rummet

Bekräftad gäst: 2019-01-23


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

3902 omdömen
Utmärkt
 
2541
Väldigt bra
 
910
Bra
 
290
Mindre bra
 
104
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-02-03

Inlägg av Cruiser60886545980 Helsingfors, Finland

Reste i sällskap med 3 generationer, varav den yngsta personen var 2 år

Fantastisk anläggning. Allt är väldigt estetiskt, både rummen och de gemensamma utrymmena inklusive trädgårdsplanteringar. Trevliga poolområden och ett tilltalande torg (plaza) som centrum. Vi gillade helhetsarkitekturen som består av ett flertal villor som bildar ett litet stadssamhälle. Vi kommer säkert att återvända.Vi bodde ifjol på hotellet Costa Meloneras, och i jämförelse var detta ett snäppet bättre hotel som helhet. Men jag ger ändå maten i buffetrestaurangerna på Costa Meloneras lite högre poäng. Restaurang Ovo var däremot en mycket trevlig upplevelse som var bättre än de vi upplevde ifjol. Ett litet minus också för att man får ekologiska kuddar som tilläggservice för 6 euro / natt. I ett femstjärnigt hotel kunde man utgå från att ekologiska och kemikaliefria kuddar är standard. Sådant borde bakas in i priset.

 
2019-01-29

Inlägg av Mikael A

Hotell

Ett mycket bra hotell med utmärkt service. Fantastiska pooler, bra mat till hyfsade priser, rummen är stora och utmärkta, rent och fint. Ligger fint alldeles nere vid havet. Hit kommer jag gärna....,.,,

 
2018-12-14

Inlägg av Christer N

14 dagar golf i Meloneras

Ett topphotell med härliga rum, mycket bra frukost, buffé som inte tråkade ut oss, maten var toppen. Trevlig och serviceinriktad personal, härligt poolområde! Läget med nära till Meloneras restauranger och butiker, strandpromenad. Shuttle buss till Meloneras golfbana, där vi spelade 10 gånger under vår vistelse, Vi kommer gärna igen!

 
2018-11-28

Inlägg av johanr915 Taby, Sverige

Riktigt bra

Vi besökte Lopesan Villa del Conde förra veckan och blev mkt positivt överraskade av service, nivå på maten, poolområdet med flera pooler och inte minst hotellbyggnaderna i sig- riktigt pampiga. I sällskapet fanns bla matglada vuxna grabbar som inte blev besvikna på buffén vi bokat vilken var bland det bästa jag sett både till utbud och fräschör. Buffén ändrade dessutom tema varje kväll. Vi åt både frukost och middag på hotellet och det funkar om man är där 1 vecka. Kan varmt rekommendera detta toppklasshotell!!

 
2018-06-24

Inlägg av larso469 Lidingö, Sverige

Utmärkt hotell i Meloneras

Utmärkt hotell i Meloneras som består att ett flertal byggander samlade runt en plaza och poolområde. Många pooler för olika smaker, lugn, familj, barn mm. Fin underhållning på plazan på kvällarna. Utmärkt service och trevlig personal. Värt ett återbesök.