Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 104 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Rigmor,
Ludvika

+
Rymliga och snygga rum
-
Maten och servicen! Kackerlackor inte ok på rummet flera nätter

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

Gunhild,
Täby

+
Nära Maspalomas öken och strandpromenaden och fina uppvärmda pooler
-
Gymmet på hotellet av dålig klass pga visserligen finns ett flertal, men gamla omoderna maskiner! För få kuddar och den som finns i sängen alldeles för hård!

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

Lennart,
Nacka

+
Trevlig stämning runt Central bar...
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

Ingrid,
Västerås

+
-
Artighet och information om hotellet vid ankomst

Bekräftad gäst: 2020-01-04


5 av 10

Marie Elisabeth,
Ljusdal

+
Massagen
-
Begränsa området där de får röka, nu röktes det överallt ute. Öka temperatur i poolerna och ta ner Palmer så solen når ner.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


8 av 10

Johanna,
Upplands väsby

+
Närheten till havet och affärer
-
Att man inte får paxa solstolar, nyttigare mat på området

Bekräftad gäst: 2019-12-25


10 av 10

Annika,
Sölvesborg

+
Det fanns allt man kunde önska och lite till på hotellet. Dessutom var personalen mycket vänlig och trevlig, på ett bekvämt sätt. Det var tryggt och trevligt på hotellet!
-
Kanske uppgradera möbleringen lite, men det är bara en detalj i det hela, inget nödvändigt.

Bekräftad gäst: 2019-12-21


8 av 10

Danguole,
Norrtälje

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-18


8 av 10

Ulf,
Stockholm

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-30


7 av 10

Ann-christin,
Tvååker

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7121 omdömen
Utmärkt
 
4238
Väldigt bra
 
1880
Bra
 
628
Mindre bra
 
190
Underkänt
 
185

5 senaste omdömen

2019-11-28

Inlägg av sillan2015 Lidingö Villastad, Stockholm County, Sweden

Skönt hotell

Vi hade svit med utsikt mot havet. Helt underbart! Vilken vy! Stor infinitypool och flera uppvärmda pooler med gott om plats runt, ingen trängsel. Lugnt och skönt. Bra restauranger inom området. Trevlig personal som tog sig tid. Underhållning varje kväll med musik, sång och dans av bra kvalité. Fantastisk spa-anläggning med flera spännande bastuvarianter och saltbassäng att flyta i. Ett hotell att rekommendera!

 
2019-07-04

Inlägg av Dufva Alingsås

The best place for a holiday

Stort,fantastiskt hotell med så många härliga ytor, både ute och inne! Fina stora rum med härliga balkonger med olika utsikt. Maten är toppen både frukost o middag,otroligt mycket att välja på. Personalen ska ha ett stort plus, så proffsiga!!! Kan inte bli så mycket bättre,vi åker dit igen!

 
2019-04-22

Inlägg av petercO6737PU Mölndal, Sverige

Vackert resort med fina pooler

Bodde en vecka med hela familjen. Incheckningen fungerade utmärkt, dock kunde man blivit upplyst om att rummets Safe skall betalas för och att man får ett speciellt kort för detta. Kostar ca 3 Euro per dag, vilket känns som snålt i överkant. Kunde ju ingått i priset som ändå är rejält tilltaget. Nu blev det en vandring tillbaka till receptionen för detta. Ja, vandring då det är rätt stora avstånd på hotellområdet. Inte helt lätt att hitta och hade lite svårt första dagarna. Fick dock fina rum med något åldrande möblemang, med utsikt över havet. Nästan längst bort från receptionen. Tyst och fint till största delen. Bekväma sängar och kuddar. Sov gott. Fanns både duschkabin och bad/dusch att välja på. Vattentemperaturen tenderade till att variera rejält ibland. Fantastiskt fina pooler, 4 st, att välja på. Vattnet i den tysta poolen med grundare vatten var den varmaste. Poolen Rio som går i cirkel, där strömmar vattnet lite motsols vilket gör att man får upp farten ibland. Den stora poolen är vacker och väldigt stor! Finns sandstrand i ena änden för framför allt barnfamiljer. Vattnet i poolen går ihop med havet i synfältet och har många solstolar att välja på. Mycket vackra omgivningar som är välmanikyrerade och rena. Fler fina små ställen att äta och dricka. Vissa serverar enbart snacks och dricka, eller glass, medans andra har en fungerande meny. Vackert att sitta och blicka ut över vattnet utanför. Lobbyn är imponerande stor och vackert inredd. Frukostbuffen är en av de bättre vi har varit på. Om man kom runt 8-8.30 på morgonen var det ingen kö och lugnt. Senare runt 9.30 var det kö till båda restaurangerna. Ja det finns två att välja på! Hotellet är gigantiskt! 2 ut/ingångar till hotellet- antingen lobbyn eller på vänster sida mot havet. Behövs rumskort på den mot havet. Kan handla med rumskortet överallt på hotellet vilket underlättar. Smidigt. Finns även supermarket på 2 vån nära lobbyn/restauranger. Läget mycket bra och nära fyren, strandpromenad, sanddyner, shopping och restauranger. Hade en avslappnande och mysig vistelse. Finns trevliga och relativt otrafikerade joggingrundor upp mot bergen. Varmt och ta med vatten. Vackert och väl värt besök.

 
2019-01-24

Inlägg av Rosalie H

four "girls#

trevlig hotell, något för stor till ytan.Stora, rena rum men ngt bedagat beauty.Skulle behöva nytt möblemang. Mkt vacker trädgård med massor av fina ställen att vara för sig själv och med vackra pooler.Internet på rummet samt safe box kostar extra vilket nästan inte förekommer idag. Stort minus.Maten som det brukar vara på sådana buffe. Förrätter och tårtbordet oinspirerade dock det går alltid att finna ngt.för alla.

 
2018-12-27

Inlägg av 742leifg Borås, Sverige

Lyxigt..

Sovit en natt på ett hotell som är så stort att man nästan har svårt att hitta.. Maten är i toppklass. Rummen ganska ordinära men bra i storlek. Väldigt trevlig personal. Ett antal pooler att välja på och ingen trängsel bland solstolarna..