1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Kerstin,
Lund

+
Poolområdet. Frukosten. Underhållningen. Allt var fräscht.
-
Det rum vi bodde i behövde fräschas upp. Mörkgröna väggar. Markterass utanför mot norr. Var som att komma in i en gruva. Och jättekallt på nätterna. Fick ligga med morgonrockarna på oss.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


10 av 10

Maria,
Stockholm

+
De vackra poolerna och omgivningarna, samt frukosten är helt fantastisk
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


8 av 10

Anneli,
Stockholm

+
Hotellparken, Zumban, receptionen,lägen och frukosten
-
Hotellet i så hög nivå borde ha bättre middagsbuffe

Bekräftad gäst: 2018-12-29


7 av 10

Ann-Kristin,
Stockholm

+
Servicen
-

Bekräftad gäst: 2018-12-15


7 av 10

Evay,
Knivsta

+
Poolerna Frukost i Unique
-
Kalla golv i rummet, vi hade juniorsvit. Önskar det fanns tofflor . Fler mattor . Ibland fick vi inga till badrummet någon gång två fick ringa o be om fler. I välkomstbrevet stod att service ingick till rummen dock kostade roomservice 5 euro per gång .

Bekräftad gäst: 2018-12-15


8 av 10

Lars,
Göteborg

+
Poolområdet. Läget. Säkerheten
-
Bagagehanteringen vårt bagage var borta över 3 Tim Det fanns en barnsäng på vårt Rum som vi inte beställt Avlopp i handfat fungerade inte. Att sätta upp notan på rummet fungerade inte 1/2 tiden.

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

Jan,
Borås

+
Miljön
-

Bekräftad gäst: 2018-11-17


9 av 10

åke,
djursholm

+
-
Dålig info om kvällsshowerna.

Bekräftad gäst: 2018-11-07


7 av 10

,

+
Läget
-
Wifi som man betalade ganska dyrt för var alldeles för dåligt.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Eva,
Upplands väsby

+
Gratis solstolar och pionerna!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

6219 omdömen
Utmärkt
 
3732
Väldigt bra
 
1659
Bra
 
527
Mindre bra
 
154
Underkänt
 
147

5 senaste omdömen

2019-01-24

Inlägg av Rosalie H

four "girls#

trevlig hotell, något för stor till ytan.Stora, rena rum men ngt bedagat beauty.Skulle behöva nytt möblemang. Mkt vacker trädgård med massor av fina ställen att vara för sig själv och med vackra pooler.Internet på rummet samt safe box kostar extra vilket nästan inte förekommer idag. Stort minus.Maten som det brukar vara på sådana buffe. Förrätter och tårtbordet oinspirerade dock det går alltid att finna ngt.för alla.

 
2018-12-27

Inlägg av 742leifg Maspalomas, Spanien

Lyxigt..

Sovit en natt på ett hotell som är så stort att man nästan har svårt att hitta.. Maten är i toppklass. Rummen ganska ordinära men bra i storlek. Väldigt trevlig personal. Ett antal pooler att välja på och ingen trängsel bland solstolarna..

 
2018-12-19

Inlägg av mikaelk365 Stockholms län, Sverige

Imponerande vid första anblicken.

Stort och elegant med perfekt välkomnande, bagaget tas om hand, det serveras cava vid incheckningen mm mm. Underbar lobby och uteterass att njuta av. Dock kan det vara riktigt långt att gå till rummen då hotellet är enormt stort, vissa fuktskador fanns i taket, utsikten ör inte alltid den bästa. Det finns även olika klasser inom hotellet med olika solterasser som ger olika gäster tillträde till olika pooler och solsängar, betala extra annars blir man lite sur att inte allt ingår. Makalöst god mat, prisvärd och med viner som riktigt imponerar. Mycket nära till stranden.

 
2018-12-16

Inlägg av Maj-Britt H

Helt enastående!

Föll för hotellet genast efter det öppnades i början av 2000-talet. Har bott där nästa varje år sedan dess. Otroligt avkopplande med den stora trädgården: palmer, buskar, blommor, trädgårdsgångar som svänger mjukt (ingenting fyrkantigt!) mellan de många poolområdena. Trädgårdens gröna, poolernas blå, blommornas färgklickar. Välskolad, diskret personal, aldrig påträngande. Hotellet fungerar välsmort, har upprätthållit standarden sedan starten, finslipat rutinerna. Allt är bekvämt FÖR GÄSTEN! Överdådig frukostbuffé (med ett glas skumvin), riklig middagsbuffé om man väljer halvpension. Prisvärt! För alla åldrar: småbarn till pensionärer (storleken på området gör att ingen stör). Tonåringar enbart med familjerna, inga festgäng. Utmärkt spaavdelning för rehab och massage, skickliga massörer.

 
2018-11-11

Inlägg av mariejohan Uddevalla, Sverige

Urflott hotell med fantastisk frukostbuffe

Tjusigt hotell med stora utrymmen. Ett otroligt poolområde med stora olikformade pooler. Bra rum med sköna sängar. Lite hårda men sköna. Dock ett minus för småsnålhet som extra betalt för wi-fi och safetybox.