Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 114 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Den stora poolen och frukostbuffen samt restaurangerna
-
Stenhårda sängar utan bäddmadrasser...... vi fick be om dessa och då kom de och bäddade om..

Bekräftad gäst: 2020-02-19


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
Poolområdet
-
Borde vars gratis wi-fi överallt. Och den wi-fi som fanns i lobbyn var undermålig, extremt långsam. Mkt missförstånd på grund av att personalen inte pratar så bra engelska. Borde vara varmare i poolerna

Bekräftad gäst: 2020-02-01


3 av 10

+
Städningen och maten och service i samband med måltider
-
Fitness och tillgång till motionsredskap mm skulle man betala extra (ca 8 euro/tim). Det borde ingå i boendet. Vad vi kunde se så var salarna tomma på folk (högst 3 personer) varje gång vi tittade in. Många var 65 år och äldre o det borde vara av intresse att stimulera äldre att använda fitness utrustningen gratis. Incheckningen kan förbättras. Vi fick vänta i en kö cirka 1 tim efter ankomst. Det måste tydligare framgå när man bokar hotell att terrass/balkong innebär att den ligger i norr. För att få en mot väster eller söder så skulle vi lägga till cirka 7000 SEK.!!!! Anser att informationen om hotellet bör innehålla exakt vad som ingår och vad som man skall betala extra för. Dessutom borde även info om klimat- och miljöpåverkan ingå i informationen tex mat som är närproducerad, vad gör man med överbliven mat, uppvärmning av pooler mm

Bekräftad gäst: 2020-01-29


10 av 10

+
Rymliga och snygga rum
-
Maten och servicen! Kackerlackor inte ok på rummet flera nätter

Bekräftad gäst: 2020-01-22


9 av 10

+
Nära Maspalomas öken och strandpromenaden och fina uppvärmda pooler
-
Gymmet på hotellet av dålig klass pga visserligen finns ett flertal, men gamla omoderna maskiner! För få kuddar och den som finns i sängen alldeles för hård!

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
Trevlig stämning runt Central bar...
-

Bekräftad gäst: 2020-01-18


9 av 10

+
-
Artighet och information om hotellet vid ankomst

Bekräftad gäst: 2020-01-04


5 av 10

+
Massagen
-
Begränsa området där de får röka, nu röktes det överallt ute. Öka temperatur i poolerna och ta ner Palmer så solen når ner.

Bekräftad gäst: 2019-12-25


8 av 10

+
Närheten till havet och affärer
-
Att man inte får paxa solstolar, nyttigare mat på området

Bekräftad gäst: 2019-12-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7173 omdömen
Utmärkt
 
4264
Väldigt bra
 
1890
Bra
 
637
Mindre bra
 
194
Underkänt
 
188

5 senaste omdömen

2020-02-09

Inlägg av L8931NAjanp Umeå, Sverige

Fantastiskt hotell

Ett stort hotell med många gäster, trots storleken och flera tusen gäster känns det fridfullt och personligt. Fantastisk service, bra bemötande. Mycket bra restauranger på området. Frukosten är toppen! Detta hotell är numera en absolut favorit på Gran Canaria.

 
2019-11-28

Inlägg av sillan2015 Lidingö Villastad, Stockholm County, Sweden

Skönt hotell

Vi hade svit med utsikt mot havet. Helt underbart! Vilken vy! Stor infinitypool och flera uppvärmda pooler med gott om plats runt, ingen trängsel. Lugnt och skönt. Bra restauranger inom området. Trevlig personal som tog sig tid. Underhållning varje kväll med musik, sång och dans av bra kvalité. Fantastisk spa-anläggning med flera spännande bastuvarianter och saltbassäng att flyta i. Ett hotell att rekommendera!

 
2019-07-04

Inlägg av Dufva Alingsås

The best place for a holiday

Stort,fantastiskt hotell med så många härliga ytor, både ute och inne! Fina stora rum med härliga balkonger med olika utsikt. Maten är toppen både frukost o middag,otroligt mycket att välja på. Personalen ska ha ett stort plus, så proffsiga!!! Kan inte bli så mycket bättre,vi åker dit igen!

 
2019-04-22

Inlägg av petercO6737PU Mölndal, Sverige

Vackert resort med fina pooler

Bodde en vecka med hela familjen. Incheckningen fungerade utmärkt, dock kunde man blivit upplyst om att rummets Safe skall betalas för och att man får ett speciellt kort för detta. Kostar ca 3 Euro per dag, vilket känns som snålt i överkant. Kunde ju ingått i priset som ändå är rejält tilltaget. Nu blev det en vandring tillbaka till receptionen för detta. Ja, vandring då det är rätt stora avstånd på hotellområdet. Inte helt lätt att hitta och hade lite svårt första dagarna. Fick dock fina rum med något åldrande möblemang, med utsikt över havet. Nästan längst bort från receptionen. Tyst och fint till största delen. Bekväma sängar och kuddar. Sov gott. Fanns både duschkabin och bad/dusch att välja på. Vattentemperaturen tenderade till att variera rejält ibland. Fantastiskt fina pooler, 4 st, att välja på. Vattnet i den tysta poolen med grundare vatten var den varmaste. Poolen Rio som går i cirkel, där strömmar vattnet lite motsols vilket gör att man får upp farten ibland. Den stora poolen är vacker och väldigt stor! Finns sandstrand i ena änden för framför allt barnfamiljer. Vattnet i poolen går ihop med havet i synfältet och har många solstolar att välja på. Mycket vackra omgivningar som är välmanikyrerade och rena. Fler fina små ställen att äta och dricka. Vissa serverar enbart snacks och dricka, eller glass, medans andra har en fungerande meny. Vackert att sitta och blicka ut över vattnet utanför. Lobbyn är imponerande stor och vackert inredd. Frukostbuffen är en av de bättre vi har varit på. Om man kom runt 8-8.30 på morgonen var det ingen kö och lugnt. Senare runt 9.30 var det kö till båda restaurangerna. Ja det finns två att välja på! Hotellet är gigantiskt! 2 ut/ingångar till hotellet- antingen lobbyn eller på vänster sida mot havet. Behövs rumskort på den mot havet. Kan handla med rumskortet överallt på hotellet vilket underlättar. Smidigt. Finns även supermarket på 2 vån nära lobbyn/restauranger. Läget mycket bra och nära fyren, strandpromenad, sanddyner, shopping och restauranger. Hade en avslappnande och mysig vistelse. Finns trevliga och relativt otrafikerade joggingrundor upp mot bergen. Varmt och ta med vatten. Vackert och väl värt besök.

 
2019-01-24

Inlägg av Rosalie H

four "girls#

trevlig hotell, något för stor till ytan.Stora, rena rum men ngt bedagat beauty.Skulle behöva nytt möblemang. Mkt vacker trädgård med massor av fina ställen att vara för sig själv och med vackra pooler.Internet på rummet samt safe box kostar extra vilket nästan inte förekommer idag. Stort minus.Maten som det brukar vara på sådana buffe. Förrätter och tårtbordet oinspirerade dock det går alltid att finna ngt.för alla.