Kundomdömen om Lopesan Costa Meloneras Resort Spa & Casino

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 87 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
8,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Ann-christin,
Tvååker

+
-
Vi fick det absolut sämsta rummet. Lägsta kategorin Dåligt av Apolla att inte upplysa om att det var så!

Bekräftad gäst: 2019-11-10


7 av 10

Mats,
Lidingö

+
Läget och pooler
-
Att Apollo levererar vad man marknadsför. Lovade havsutsikt enl biljett och marknadsföring men Apollo kunde inte leva upp till det. Reklamerat till Apollo.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Niklas,
Stockholm

+
Läget, miljön, välskött, polerna
-
Skönare kuddar!!! Väldigt mycket gäster när vi var där, fick stå i kö till matsalen varje dag. Svårt att hitta solstolar om dagarna.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


9 av 10

Kerstin,
Täby

+
Vänlig personal. God frukost. Underbart välskött trädgård. Bra underhållning. Känns säkert på kvällen.
-
Jag beställde allt via telefon med en kontakt på Apollo. Beställde en juniorsuite, separata sängar, balkong med havsutsikt. Det stod på beställningen hos Apollo. Frontdesk personal sa att på deras hemsida stod att det inte fanns något sådant. Varför sa inte min kontakt det? Kommunikationen mellan Apollo och vad hotellet har att erbjuda verkar inte fungera. När vi kom fick vi ett mörkt rum åt baksidan, men de gjorde vad de kunde och vi fick ett liknande rum och gick vi ut på balkongen sträckte på halsarna fick vi syn på vattnet.men det tar ju tid att flytta runt och byta rum. Min dotter och jag sov skavfötters i dubbelsängen.

Bekräftad gäst: 2019-10-26


10 av 10

Ronny,
Stockholm

+
Exponering .Mycket vackert.Vi
-
Vi är nöjda med det som fanns.

Bekräftad gäst: 2019-10-23


10 av 10

Jens,
Stockholm

+
Poolområdena, stort bra familjerum
-
Gymmet kunde varit roligare.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


8 av 10

Hasse,
Mariehamn

+
Poolerna och närheten till strandpromenaden och beachen.
-
Information om att hotellets spa var tillgängligt för ungdomar från 12 år och uppåt med sina familjer på söndag.

Bekräftad gäst: 2019-04-21


7 av 10

Alli,
Stockholm

+
Stor, vacker och välskött trägård men många pooler. Jättefin service och bra rum. Beskrivningen av rummens typ var otydlig.
-
Allt är bra utom maten. Maten är urtrist trots ett stort utbud. Kaffet är urdåligt.

Bekräftad gäst: 2019-03-23


9 av 10

Bernard,
Stockholm

+
Rent och vackert trevliga kunder
-
Mycket mat m'en det kunde vara godare

Bekräftad gäst: 2019-02-23


10 av 10

Kerstin,
Lund

+
Poolområdet. Frukosten. Underhållningen. Allt var fräscht.
-
Det rum vi bodde i behövde fräschas upp. Mörkgröna väggar. Markterass utanför mot norr. Var som att komma in i en gruva. Och jättekallt på nätterna. Fick ligga med morgonrockarna på oss.

Bekräftad gäst: 2019-02-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

7009 omdömen
Utmärkt
 
4194
Väldigt bra
 
1847
Bra
 
610
Mindre bra
 
183
Underkänt
 
175

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Dufva Alingsås

The best place for a holiday

Stort,fantastiskt hotell med så många härliga ytor, både ute och inne! Fina stora rum med härliga balkonger med olika utsikt. Maten är toppen både frukost o middag,otroligt mycket att välja på. Personalen ska ha ett stort plus, så proffsiga!!! Kan inte bli så mycket bättre,vi åker dit igen!

 
2019-04-22

Inlägg av petercO6737PU Mölndal, Sverige

Vackert resort med fina pooler

Bodde en vecka med hela familjen. Incheckningen fungerade utmärkt, dock kunde man blivit upplyst om att rummets Safe skall betalas för och att man får ett speciellt kort för detta. Kostar ca 3 Euro per dag, vilket känns som snålt i överkant. Kunde ju ingått i priset som ändå är rejält tilltaget. Nu blev det en vandring tillbaka till receptionen för detta. Ja, vandring då det är rätt stora avstånd på hotellområdet. Inte helt lätt att hitta och hade lite svårt första dagarna. Fick dock fina rum med något åldrande möblemang, med utsikt över havet. Nästan längst bort från receptionen. Tyst och fint till största delen. Bekväma sängar och kuddar. Sov gott. Fanns både duschkabin och bad/dusch att välja på. Vattentemperaturen tenderade till att variera rejält ibland. Fantastiskt fina pooler, 4 st, att välja på. Vattnet i den tysta poolen med grundare vatten var den varmaste. Poolen Rio som går i cirkel, där strömmar vattnet lite motsols vilket gör att man får upp farten ibland. Den stora poolen är vacker och väldigt stor! Finns sandstrand i ena änden för framför allt barnfamiljer. Vattnet i poolen går ihop med havet i synfältet och har många solstolar att välja på. Mycket vackra omgivningar som är välmanikyrerade och rena. Fler fina små ställen att äta och dricka. Vissa serverar enbart snacks och dricka, eller glass, medans andra har en fungerande meny. Vackert att sitta och blicka ut över vattnet utanför. Lobbyn är imponerande stor och vackert inredd. Frukostbuffen är en av de bättre vi har varit på. Om man kom runt 8-8.30 på morgonen var det ingen kö och lugnt. Senare runt 9.30 var det kö till båda restaurangerna. Ja det finns två att välja på! Hotellet är gigantiskt! 2 ut/ingångar till hotellet- antingen lobbyn eller på vänster sida mot havet. Behövs rumskort på den mot havet. Kan handla med rumskortet överallt på hotellet vilket underlättar. Smidigt. Finns även supermarket på 2 vån nära lobbyn/restauranger. Läget mycket bra och nära fyren, strandpromenad, sanddyner, shopping och restauranger. Hade en avslappnande och mysig vistelse. Finns trevliga och relativt otrafikerade joggingrundor upp mot bergen. Varmt och ta med vatten. Vackert och väl värt besök.

 
2019-01-24

Inlägg av Rosalie H

four "girls#

trevlig hotell, något för stor till ytan.Stora, rena rum men ngt bedagat beauty.Skulle behöva nytt möblemang. Mkt vacker trädgård med massor av fina ställen att vara för sig själv och med vackra pooler.Internet på rummet samt safe box kostar extra vilket nästan inte förekommer idag. Stort minus.Maten som det brukar vara på sådana buffe. Förrätter och tårtbordet oinspirerade dock det går alltid att finna ngt.för alla.

 
2018-12-27

Inlägg av 742leifg Borås, Sverige

Lyxigt..

Sovit en natt på ett hotell som är så stort att man nästan har svårt att hitta.. Maten är i toppklass. Rummen ganska ordinära men bra i storlek. Väldigt trevlig personal. Ett antal pooler att välja på och ingen trängsel bland solstolarna..

 
2018-12-19

Inlägg av mikaelk365 Stockholms län, Sverige

Imponerande vid första anblicken.

Stort och elegant med perfekt välkomnande, bagaget tas om hand, det serveras cava vid incheckningen mm mm. Underbar lobby och uteterass att njuta av. Dock kan det vara riktigt långt att gå till rummen då hotellet är enormt stort, vissa fuktskador fanns i taket, utsikten ör inte alltid den bästa. Det finns även olika klasser inom hotellet med olika solterasser som ger olika gäster tillträde till olika pooler och solsängar, betala extra annars blir man lite sur att inte allt ingår. Makalöst god mat, prisvärd och med viner som riktigt imponerar. Mycket nära till stranden.