Träning med Apollo

Workout with Apollo på Lopesan Baobab Resort

På Apollo brinner vi för sport och träning. Och vi tror att upplevelsen blir ännu starkare om man kan varva passen med pooldopp, nyttig mat och spabesök. Lopesan Baobab Resort är hotellet med extra allt – även när det kommer till aktiviteter. Här kan du gå på gruppträningspass, träna på egen hand på hotellgymmet eller ta en löprunda längs markerade leder. Apollo Mondo Family-konceptet på Lopesan Baobab Resort gäller från 5/10-19 – 11/4-20.

Gruppträning

På Lopesan Baobab Resort kan du välja bland fyra olika träningspass varje dag under högsäsong. Under lågsäsong är det en träningsfri dag i veckan. Gruppträningen leds av erfarna och utbildade skandinavisktalande instruktörer. För att det ska vara lätt att träna även för dig som reser med barn är barnklubbstiderna anpassade till träningspassen. Välj bland pass som morgonyoga, core, cirkelträning, boot camp med mera. Läs mer om våra träningspass, träningsschema och klassbeskrivningar här.

Se gruppträningsschema

Aktiviteter som ingår

  • Välutrustat gym (endast gäster över 18 år)
  • Gruppträning enligt programmet
  • Gåstavar (finns att hyra mot deposition vid servicedisken)
  • Cykel- och löpvagnar (finns att hyra mot deposition vid servicedisken)
  • Beach volley
  • Bordtennis

 


Löp- och cykelrundor

Löpning på semestern

Urban Tribes, ett av världens främsta multisportlag, har kartlagt de bästa löp- och cykelrundorna runt Lopesan Baobab Resort. Det går också bra att att låna cykel- och löpvagnar mot deposition vid servicedisken. Löprundorna är utmarkerade med färgkoder runt anläggningen och vi vågar lova en löpupplevelse utöver det vanliga!

Kartor

Förbered dig redan nu och ladda ner våra löp- och cykelkartor: