1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Christian ,
Bjärred

+
Relativt lugnt trots mycket folk. Fin frukostbuffé .
-
Fler bordtennisbord, ljusare inredning.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

,

+
Service, mat, fina rum och fin utomhusmiljö med olika bassänger.
-
Mer engelskspråkiga TV kanaler. Fler kaffe-automater. Gratis kaffe efter alla måltider.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


10 av 10

Emil,
Borås

+
Poolerna och variation på mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

Linn,
Sjömarken

+
Vackra miljöer och rent
-
Tidigare öppettider för gymmet samt lite större gym

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

Elinor,
Vällingby

+
Lummiga grönskan, de härliga poolområdena, den vackra designen! Ett litet paradis!
-
Maten! Tusen saker på borden varav två är hyfsat goda. Satsa på lite mer kvalitet istället för kvantitet, även lunchalternativen på aktivitetstorget var jättedåliga, satsa på god mat med grönsaker som tillbehör. Trevligt att det finns churros till frukost!

Bekräftad gäst: 2019-04-17


10 av 10

Chatarina,
Hålta

+
Fanns lite för alla; aktiviteter för de som önskade detta samt ett lugn för de som ville detta Bra underhållning samt en stor variation av aktiviteter för både barn och vuxna. Restaurangerna erbjöd en god variation där man kunde ta utifrån tycke och smak. Stora rymliga rum med en rejäl balkong Hög kvalitet på sängarna. Åtgärd bör göras mot fåglarna som gärna vill ena en del av maten Bra flygresa med SAS som erbjöd platser med ett gott benutrymme samt ett mycket trevligt bemötande. Vi valde att resa med Apollo nå ni har val SAS som flygbolag.
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


9 av 10

Bo,
Täby

+
Har varit här 14 dgr varje år sedan 2010. Vi älskar det med den fantastiska arkitekturen, den fina trädgården med alla pooler och restauranger.
-
Bättre belysning rent allmänt, särskilt vid handfaten. Helspegel.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


9 av 10

Bengt,
Bromma

+
Det mesta fanns
-

Bekräftad gäst: 2019-04-10


8 av 10

Anders,
Torslanda

+
Poolområdena är fantastiska.
-
Enformig mat tyvärr. Usel barnklubb. Personal som var helt oförmögen att prata med barn, klent engagemang och i princip inga andra barn där. Polly och Mino såg vi inte röken av.Vår fyra-åring kände av den stela stämningen på barnklubben och vägrade sätta sin fot där.

Bekräftad gäst: 2019-04-06


10 av 10

Helena,
Stockholm

+
Fantastisk arkitekur o så vackert!
-
Stabilare internet på rummet

Bekräftad gäst: 2019-04-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7162 omdömen
Utmärkt
 
4662
Väldigt bra
 
1623
Bra
 
566
Mindre bra
 
163
Underkänt
 
148

5 senaste omdömen

2019-04-14

Inlägg av ChristerValentin

Toppenställe

Bra kvalitet på allt. Pooler, restauranger, rum, miljö och dessutom nära till butiker och strandpromenad. Hela hotellet väldesignad och byggt så att det känns trevligt trots att hotellet är rejält stort. Bra både för vuxna och barnfamiljer.

 
2019-04-01

Inlägg av Annika7512 Helsingborg, Sverige

Resort med fokus på familjer

Det här är det perfekta hotellet för familjen som söker en avspänd atmosfär där det mesta ingår som uppskattas av barnfamiljer. Ett fint koncepthotell med en cool design i afrikanskt tema som verkligen genomsyrar allt in i minsta detalj. Nu reste vi två vuxna utan barn, och vi hade uppskattat om det var lite mer zoning, så vi vuxna kunde njuta lite mer avskilt utav lugn och ro, speciellt vid middagstid. Men då det finns två sittningar valde vi med fördel den sena kl 20 då det var lite lugnare. Frukosten var rena barnstugan, men kom man vid öppning kl 7 hann man undan de värsta horderna. Och gå upp tidigt var inga problem då hotellet är extremt lyhört och alla ljud hörs, även när någon i rummet bredvid använder toaletten... Vi hade extra "tur" att få en baby i rummet sidan om, och den var väldigt morgonpigg, så under våra två veckors vistelse hade vi nöjet att få vakna redan så tidigt som 5 vissa morgnar. Härligt med sovmorgon på sin semester! Och nej, öronproppar hjälpte inte. Rummen var helt okej med en liten mögeldoft som försvann om man stängde av ac:n, men dåligt med belysning och för mörkt för att städerskan skulle kunna städa ordentligt. Duscha bör man göra i badkaret annars blir det översvämning ut i hallen. Det saknas helkroppsspegel också. Sa jag att det var lyhört ;) Bäst var i alla fall maten. Bufférna var goda och välsmakande, och även om vi var där i två veckor tröttnade man inte då det var stor variation. Servicen var bra, men lite stressad och ouppmärksam. Upplever inte att detta är ett femstjärnigt hotell, en fyra absolut, men inte mer då det finns brister. Reser flertalet gånger per år till Gran Canaria och även om det var kul att ha bott på Baobab så blir det Lopesan Costa Meloneras, systerhotellet på andra sidan gatan, vid vårt nästa besök senare i år.

 
2019-03-29

Inlägg av Tottetotito

Familjesemester med 3 och 7 åring

Fint hotel med mycket unik och genomgående design med afrikanskt tema. Hela området kryllar av palmer och olika växter och träd som tillsammans med dammar, vattenspeglar och arkitektur ger ett fantastiskt tema där inget lämnats åt slumpen. Fina och fräscha rum och mycket stort och fint poolområde (finns säkert 6-7 pooler på området med olika karaktär). Fint inhägnat barnområde för de mindre på samma ställe som den internationella barnklubben. Väldigt trevlig och serviceinriktad personal. Maten är bra (vi körde all inklusive) men kanske inte så jättevarierad. Dryck ingår inte i all inclusive. Stranden ligger bara några hundra meter bort om man genar genom grannhotellet (också lopesan).

 
2019-03-17

Inlägg av leobergman Stockholm, Sverige

Besvikelse

Julresa och nyårsresa på Lopesan Baobab i Meloneras, Maspalomas, Gran Canaria. Nyårsfesten är väl enda positiva med detta hotell. Först och främst måste nämna servicen på Lopesan Baobab som motsvarar 3-stjärniga hotell. Vet ej varför de skriver 5 stjärnor. Personalen i receptionen är nonchalant och seg. Enkla ärenden tar evigheter. Och så gör de inte som de säger. Någon i personalen kan veta hur man ska bemöta hotellgästerna men långt ifrån alla. Vi pratar om vanligt trevligt bemötande på den nivån som hotellet skriver att de tillhör, alltså 5-stjärniga hotell. Ni vet. Restaurangpersonalen är totalt oförskämda. De försöker anstränga sig spela trevlig, men jämt bemöts man av icke-serviceminded bemötande. Här är kunden inte välkommen ungefär den känslan. Även här måste det påpekas att det förekommer enstaka anställda på restaurangen som kan sitt yrke och det där med service. En riktig kul grej är Panchi. Det är en delfin som en person klär ut sig till. Och barnen älskar den. Panchi och några hans vänner (utklädda till sagofigurer ställer till med dans och fotografering för barnen. Poppis grej. En annan trevlig grej är barnsektionen på poolområdet. Det är en separat del för barn, med två mindre pooler. En liten pool, typ plaskdamm, för de minsta, och en strax över knä djup pool för alla barn. Finns rutschkanor osv. Bra grej. Men denna sektion ligger i en bra skugga, så solen här är ganska kortvarig, med andra ord är det lite sådär med värme eftersom poolerna inte är uppvärmda. Jag säger igen, varifrån fick detta hotell 5-stjärnor? Ett skämt. Max 3.5 stjärnor.

 
2019-03-10

Inlägg av MiaH1049

Underbar vecka

Har precis kommit hem från en varm och skön vecka på detta hotell. Jag har mycket positivt att säga om detta ställe. Helt fanstastisk arkitektur mycket grönska och spännande pollområden som slingrar sig mellan små palmöar. Middagsbufferna är jätte goda med olika teman. Bästa bufferna jag någonsin ätit. Om jag åker hit igen så ska lägga till för att få utsikt över poolområdet så att man har mera utsikt från balkongen.. Sängarna är lite hårda för min smak och rummen lite mörka men är man i ” afrika” så är man. Jag kommer troligtvis och åka hit igen och njuta över detta fantastiska hotell.