Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - Vinter

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 1126 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

Jessica,
Bor

+
Poolerna, exteriören, maten och personalen
-
Bättre belysning i trapporna, det var för mörkt och lätt att ta snedsteg.

Bekräftad gäst: 2019-11-10


9 av 10

Anders,
Hisings Backa

+
Bra rum, fint poolområde, vänlig och serviceinriktad personal.
-
Fortsätt i samma stil.

Bekräftad gäst: 2019-11-10


9 av 10

Carl-Johan,
Västerås

+
Stora poolytor
-
Bättre belysning på hotellrum, golven smutsiga på rummen, dåligt med upphängningsmöjligheter av blöta handdukar och badkläder på rum/balkong.

Bekräftad gäst: 2019-11-06


8 av 10

,

+
Helhetsintrycket. Poolområdena, frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-11-03


10 av 10

Jonas,
Sollentuna

+
Det stora poolområdet samt trädgården.
-
Problem att få tag på solstolar om man inte lägger ut handdukar innan frukost vilket man egentligen inte får göra.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

MARTIN,
UPPLANDS VÄSBY

+
Stort och med flera olika pooler. Bra buffé
-
Svårt att få tag på poolbäddar, alla bokades upp väldigt tidigt trots förbud mot detta. 50 % av stolarna användes sen knappt under dagen.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Maria,
Sollentuna

+
Poolområdet med alla palmer, Lazy river, de Afrikainspirerade byggnaderna. Härlig miljö!
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Inger,
Höganäs

+
Stora, fina allmänna utrymmen och poolområden.
-
Unique-konceptet behöver förbättras om man ska ha det kvar. Pili-Pili restaurangen var en katastrof trots sitt underbara läge. Både service och mat.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


8 av 10

Jessica ,
Stockholm

+
Att det fanns fler pooler
-
Ni måste få bort paxande av solstolar, ofta kom vi till poolen och fick inte plats.

Bekräftad gäst: 2019-11-02


9 av 10

Elisabeth,
Stockholm

+
Läget var underbart.Sängarna var sköna. Inget direkt att klaga på.
-
Saknade en kaffeapparat på rummet.Saknade också att det inte fanns något kaffe efter middagen.Vi hade gärna sett att det fanns 4 stolar på balkongen eftersom man gärna är en familj som vill sitta tillsammans.

Bekräftad gäst: 2019-10-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7648 omdömen
Utmärkt
 
4971
Väldigt bra
 
1723
Bra
 
617
Mindre bra
 
178
Underkänt
 
159

5 senaste omdömen

2019-11-02

Inlägg av E863GBdavida Stockholm, Sverige

Baobab hotel

Spenderade höstlovet 2019 på Baobab i Meloneras. Fint hotell som börjar bli lite slitet. Det bästa med hotellet är poolerna som är bra planerade och inbäddade i grönska. Vår favorit blev snabbt en stor pool som även hade en lång slingrande å som man kunde simma längre sträckor i. Helt ok mat, bra service. Det som drar ner betyget något är att det är lyhört och att kuddarna är allt för stora. Det går att byta till mindre, men det kostar €6 per dag!

 
2019-10-09

Inlägg av aldinros Strängnäs, Sverige

Avslappnande semester i fantastisk miljö

Ett otroligt fint och spännande hotell. Underbart poolområde. Spännande arkitektur. Ett fantastiskt trevligt och avslappnat bemötande. Otroligt fin buffé. Passar ffa familj och lugna lata semesterdagar där man vill njuta på hotellet. Havet och fantastiska Maspalomas beach är bara ett stenkast bort. Kan varmt rekommendera detta hotell. Kommer gärna tillbaka.

 
2019-10-07

Inlägg av AnJaSweden Lund, Sverige

Toppen!

Ett underbart lugnt, fräscht och rent hotell. Bra beläget nära shopping om man vill shoppa. Nära strandpromenad och härliga sanddyner perfekt att promenera längs vattnet. Toppbetyg för poolområdet där man som par kan välja lugna platser. Toppbetyg för maten på både frukost och buffé. Supernöjda!

 
2019-04-14

Inlägg av ChristerValentin

Toppenställe

Bra kvalitet på allt. Pooler, restauranger, rum, miljö och dessutom nära till butiker och strandpromenad. Hela hotellet väldesignad och byggt så att det känns trevligt trots att hotellet är rejält stort. Bra både för vuxna och barnfamiljer.

 
2019-04-01

Inlägg av Annika7512 Helsingborg, Sverige

Resort med fokus på familjer

Det här är det perfekta hotellet för familjen som söker en avspänd atmosfär där det mesta ingår som uppskattas av barnfamiljer. Ett fint koncepthotell med en cool design i afrikanskt tema som verkligen genomsyrar allt in i minsta detalj. Nu reste vi två vuxna utan barn, och vi hade uppskattat om det var lite mer zoning, så vi vuxna kunde njuta lite mer avskilt utav lugn och ro, speciellt vid middagstid. Men då det finns två sittningar valde vi med fördel den sena kl 20 då det var lite lugnare. Frukosten var rena barnstugan, men kom man vid öppning kl 7 hann man undan de värsta horderna. Och gå upp tidigt var inga problem då hotellet är extremt lyhört och alla ljud hörs, även när någon i rummet bredvid använder toaletten... Vi hade extra "tur" att få en baby i rummet sidan om, och den var väldigt morgonpigg, så under våra två veckors vistelse hade vi nöjet att få vakna redan så tidigt som 5 vissa morgnar. Härligt med sovmorgon på sin semester! Och nej, öronproppar hjälpte inte. Rummen var helt okej med en liten mögeldoft som försvann om man stängde av ac:n, men dåligt med belysning och för mörkt för att städerskan skulle kunna städa ordentligt. Duscha bör man göra i badkaret annars blir det översvämning ut i hallen. Det saknas helkroppsspegel också. Sa jag att det var lyhört ;) Bäst var i alla fall maten. Bufférna var goda och välsmakande, och även om vi var där i två veckor tröttnade man inte då det var stor variation. Servicen var bra, men lite stressad och ouppmärksam. Upplever inte att detta är ett femstjärnigt hotell, en fyra absolut, men inte mer då det finns brister. Reser flertalet gånger per år till Gran Canaria och även om det var kul att ha bott på Baobab så blir det Lopesan Costa Meloneras, systerhotellet på andra sidan gatan, vid vårt nästa besök senare i år.