Kundomdömen om Lopesan Baobab Resort - Vinter 19/20

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 1654 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten
-
Kaffekokare på rummet

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
Allt var bra,
-
Att det ska vara gratis safebox. Lite väl mörkt i korridorer o trapphus

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-22


8 av 10

+
Stort lummigt område med många pooler!
-
Ljussättningen, alldeles för mörkt överallt till och med på toaletterna, väldigt besvärligt för oss lite äldre. Det gick inte att låsa alla dörrar på toaletterna. Det gick inte att tända upp så att man kunde se ordentligt på rummen, det borde vara gratis med safebox tyckte vi. Det luktade urin på vår toalett även efter städning!

Bekräftad gäst: 2020-03-22


10 av 10

+
Personalens service och bemötande. fint poolområde, trots att myndigheterna stängde ned alla faciliteter utom matsalen p.g.a Corona gjorde personalen sitt bästa för att vi skulle trivas.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-21


10 av 10

+
Fräscht mycket vänlig och glad personal , bra läge god mat har bott på Baobab 10 gånger!
-
Svensk tv kanal tex TV 4

Bekräftad gäst: 2020-03-18


10 av 10

+
Arkitektur och poolerna. Lummigt, stort. Man kan gå till olika ställen varje gång.
-
Vi har varit på samma ställe tre år totalt. Detta året var det mer slitet. Antingen var de i renoveringsläge eller så var det mer slitet än tidigare.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


9 av 10

+
-
Börjar bli slitet och behov av vissa renoveringar.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


7 av 10

+
Hotellområdet och personalen
-
Mögelskador i badrum känns ofräscht. Gärna vattenkokare på rummet.

Bekräftad gäst: 2020-03-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

85% av resenärerna rekommenderar

7803 omdömen
Utmärkt
 
5053
Väldigt bra
 
1768
Bra
 
632
Mindre bra
 
182
Underkänt
 
168

5 senaste omdömen

2020-03-28

Inlägg av catrineek Limmared, Sverige

Celibrate my fathers 70th day!!

Ett helt fantastiskt hotell med dess unika miljö!! Rummen var mycket fina och fräscha. Vi hade halvpension och maten var utöver det vanliga så mycket gott! Och inte tala om deras poolområde med 9st. Man hittade alltid nåt nytt lite ställe att sola på!

 
2020-03-22

Inlägg av 979m_rtenw

Familjehotell med hög klass!

Jag kan inte klaga på någonting förutom möjligen vattentemperaturen i poolerna (var där i februari). Endast en var uppvärmd. Bra rum, superbra service, mycket bra mat! Rekommenderar helpension då de restauranger vi besökte utanför området inte var bra. Restaurang Pilli-Pilli var mycket bra! Många småbarnsfamiljer så man får räkna med en del högljudda barn.

 
2020-02-11

Inlägg av klosterlikor

resa

Mycket bra åkte nu andra gången och kommer åka tillbaka. Maten och frukosten var mycket bra. Likaså polerna. både för barn också. Tack Lopesan Resort för ett bra hotell. även ett stort tack till all personal .

 
2020-02-03

Inlägg av sarahellberg Borås, Sverige

Imponerande byggnad och område, lugnt, rent och trevligt!

Wow-faktorn var 10/10 på allt utom rummet... Haha. Pengarna kanske var slut då. Men helheten var ju fantastisk. Entrén och receptionen när man kom - liksom, wow. Snyggt ljussatt, mycket vatten, växter, ljud, rökelse (?). Väldigt snygg helhet på det afrikanska temat. Service - inga problem, alla var trevliga och serviceminded, bra på engelska. Renlighet - jätterent! Såg aldrig ett skräp vid poolerna, parken eller i gemensamma utrymmen och rumsstädningen var väldigt bra. Mat - vi hade halvpension och det var jättebra, otroligt påkostad buffé med mycket att välja mellan till middag, mycket variation även om kryddningen var lite lam, allt smakade lite samma. Pooler - vi var där strax innan jul och det var SVINKALLT i alla pooler utom en, "den uppvärmda". Drar ner helheten tyvärr. Annars var det många jättefina och roliga pooler men vem vill hoppa i när det är typ 15 grader i vattnet... Många som paxade stolar så att man aldrig fick plats vid den "varma poolen". Närhet till annat - utgång till ett litet shoppingcenter, nära liten matbutik, bankomat, matställen, 5-10 minuters promenad till havet, nära till bussterminal etc. Väldigt bra läge med allt i närheten men ändå det typ tystaste och lugnaste hotell jag bott på. Rummet - vi hade ett familjerum i bottenplan, det var mörkt mörkt och mörkt. Man kunde inte göra någonting på rummet annat än ligga i sängen. Om resten av hotellet var femstjärnigt så var rummet max 3-stjärnigt. Sängen var obekväm, hård och utan bäddmadrass och kuddarna var hemska!!!! Bad om tunnare kuddar och fick det men även de var för hårda och tjocka för min smak. Ta med egen kudde är mitt bästa råd! Själv ska jag aldrig resa utan kudde igen, inte värt det :) Så mitt råd är att betala extra för ett rum på de övre våningarna och kolla av väderstreck etc. för att slippa ett rum med grottkänsla. Plus dock för bra dusch och ett jättestort badkar som min dotter älskade att bada i (bra för att värma sig när man badat klart i de kalla poolerna). Vi reste med Apollo och hade deras simskola och barnklubb som var väldigt prisvärd och dottern älskade det! Kan varmt rekommenderas. Väldigt trygg känsla inne på hotellet, välhållet och mysigt. Sammantaget är vi iaf väldigt nöjda och kan verkligen rekommendera Lopesan Baobab! Imponerande.

 
2020-02-01

Inlägg av SSK56 Gävle, Sverige

Total avkoppling

Mycket stort hotell (660 rum) men det märktes inte alls. Det var mestades väldigt lugnt trots fullbelagt. Många olika poolområden för alla smaker. Gott om (sköna) solsängar men som vanligt bokar folk upp de bästa platserna trots flertalet skyltar som förbjuder det. Rummet väldigt bra (våning 1) med stor balkong och den skönaste hotell-sängen hittills. Fint badrum och skön dusch. Boka inte swim-up (vilket vi inte hade) för dels är ju dessa pooler väldigt kalla och så ligger dessa rum på bottenvåningen vilket gör att det blir begränsad plats och eftermiddags-sol. Vi hade halv-pension och är glada för det och åt all mat i buffé-restaurangerna. Det finns två st men maten är den samma i båda. Kvalitén på maten är väldigt hög, det är inte ofta det är både Entrecote och Chateaubriand på ett buffébord men det var det här... Olika teman varje dag med både nöt, gris, fågel och fisk. Samt grönt förståss. Variationen var bra även om de stora all-inclusive-hotellen i Karibien har större utbud (men inte bättre kvalité). Bra kryddning. Rimliga priser på dryck. En stor fördel var att man kunde välja att sätta upp alla räkningar direkt på rummet, receptionen reserverade pengar på kortet för det vid incheckningen. Funkade väldigt bra så det blev en helt kontantlös vecka på hotellet. Trivsam underhållning för alla smaker där inte för hög ljudvolym avskräckte. Bra, lungt läge på hotellet med nån minut till de olika affärs-områderna och ytterligare en minut till havet.