Rumstyper på Lopesan Baobab Resort - Sommar

Deluxerum med poolaccess (sommaren 2019)

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Deluxerummen har poolaccess direkt från uteplatsen. I deluxerummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Väljer du att boka ett deluxerum med poolaccess får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.
Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Vissa dubbelrum är belägna på de övre våningarna med utsikt mot poolen eller trädgården. I dubbelrummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.
Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Enkelrum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. I enkelrummen finns hårtork, badrock, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 34 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Familjerum

Rymliga rum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. De rymliga familjerummen har två dubbelsängar och en bäddsoffa. I familjerummen finns hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd
Rumsstorlek: ca 43 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer, varav 1 barn.

Familjerum med poolaccess (sommaren 2019)

Rymliga familjerum med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Två dubbelsängar och en bäddsoffa. Hårtork, badrockar, plasma-tv, telefon och minibar. Gratis wifi och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Observera! Tekniskt namn vid bokning av denna rumstyp: Familjerum med halvpension.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer varav 2 barn/2-4 personer/2-5 personer, varav 3 barn

Juniorsviter, Unique (sommaren 2019)

Rymliga juniorsviter med en imponerande blandning av modern design, exklusiva detaljer och afrikanska influenser. Juniorsviterna består av en sov- och vardagsrumsdel. De har också extra stora fönster och två tv-apparater. I juniorsviterna finns hårtork, badrockar, tv med satellitkanaler och minibar. Gratis wifi, deponering och luftkonditionering. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd. Väljer du att boka en juniorsvit får du också tillgång till hotellets koncept Unique med bland annat prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del av restaurangen, solstolar på reserverad del av poolområdet och tillgång till VIP-lounge med dryck, snacks och gratis internet.
Rumsstorlek: ca 56 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på Lopesan Baobab Resort, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras ovan.
Antal personer: 2 personer.