1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Rumstyper på IFA Hotel Faro Maspalomas

Deluxerum

Deluxerummen ligger på våning 4-5. I deluxerummen finns heltäckningsmatta, tv med internationella kanaler, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Badkar med dusch och wc. Hårtork och badrock. Balkong med begränsad havsutsikt och utsikt mot antingen fyren eller sanddynerna. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Funktionella och trevliga dubbelrum med heltäckningsmatta, tv med internationella kanaler, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Wifi och deponering mot avgift. Bad/dusch och wc. Hårtork och badrock. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt eller havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Funktionella och trevliga enkelrum med heltäckningsmatta, tv med internationella kanaler, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Deponering och wifi mot avgift. Bad/dusch och wc. Hårtork och badrock. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter, Unique

Juniorsviter med vardagsrum och separat sovrum. Boende i juniorsviter har förmåner som tidningar på rummet, gratis wifi, te- och kaffefaciliteter och möjlighet till sen utcheckning. fruktkorg på rummen en gång i veckan. Heltäckningsmatta, tv med internationella kanaler, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Deponering mot avgift. Wc och dusch med hydromassage samt ett badkar. Hårtork och badrockar. Balkong med solstolar och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 50 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Kampanjrum

Kampanjrummen är ett begränsat antal rum med dusch och wc för dig som vill bo på IFA Hotel Faro Maspalomas, men som inte bryr dig om läge eller utsikt. Uteplats kan inte heller garanteras. Det behöver alltså inte vara någon av de rumstyper som presenteras här.
Antal personer: 2-3 personer.

Superiorrum, Unique

Superiorrummen är belägna på någon av de första fyra våningarna. Samtliga rum har heltäckningsmatta, tv med internationella kanaler, telefon och minibar. Gratis luftkonditionering. Deponering och wifi mot avgift. Öppen planlösning mellan sovrum och badrum med dusch och handfat. Wc bakom stängd dörr. Hårtork och badrock. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 25 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.