1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

IFA Hotel Faro Maspalomas

  • Hög kundnöjdhet
  • Köp till halvpension
  • Unique - boka rum med extra förmåner

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Fräscht hotell för vuxna livsnjutare! Här kan du börja dagen med lite yoga eller pilates för att sedan låta jacuzzin göra sitt. På eftermiddagen är det skönt att strosa runt på strandpromenaden precis utanför hotellet, slå sig ner på ett café, beundra sandkonstnärernas verk och bara vara.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Superiorrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Kampanjrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Utmärkt system med fasta poolplatser.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 992 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Härligt hotell nära strandpromenaden i Maspalomas. På hotellet, som lämpar sig bäst för den vuxna publiken, finns ett trevligt poolområde med pool som är uppvärmd till minst 20 grader under vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns också jacuzzi samt gratis solstolar och parasoller. Gratis poolhanddukar, byte mot avgift.

Solterrass på taket för naturister. Kvällsunderhållning. Litet gym, tai-chi, pilates, yoga och massage. Gratis jacuzzi och bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis wifi i receptionen. Room service under dagtid. Frisör. Ingen trafik.

Unique
Gäster som bokar juniorsvit eller superiorrum får ta del av hotellets koncept Unique. Detta innebär: prioriterad in- och utcheckning, VIP-frukost i en reserverad del i bufférestaurangen, reserverad del vid poolområdet med lyxigare solstolar samt tillgång till smaksatt vatten och frukt, VIP-lounge med ett brett utbud av snacks, dryck och gratis internet. Vid ankomst får Unique-gäster två (små) flaskor vin på rummet, tillgång till kuddmeny och ett kit med doftljus, badsalt och badolja till badrummet.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.