Kundomdömen om Faro Lopesan Collection Hotel

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

1008 omdömen
Utmärkt
 
635
Väldigt bra
 
293
Bra
 
57
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
14

5 senaste omdömen

2019-04-03

Inlägg av gidsmi Uppsala, Sverige

Bra, men alltför många extra avgifter.

Bra, men alltför många extra avgifter. En avgift för wifi på rummet i våra dagar är märkligt. Dessutom var det ett ”Osäkert nätverk”, vilket begränsade surfandet. Att ta betalt för säkerhetsskåpet på rummet på ett 4-stjärnigt hotell är även det mycket märkligt. Alla extra avgifter upplevs lite irriterande snålt. Rummet var bra liksom poolområdet. Att vi fick en reserverad plats vid poolen för hela veckan var utmärkt! Frukosten var mycket god med en vacker utsikt mot havet.

 
2019-02-02

Inlägg av Kjell L Malmö, Skåne Län, Sweden

Utmärkt och bästa läge

Fint läge nära bad och strandpromenad. Lugn miljö, fin pool, gott om utrymme och mycket god mat. Vänlig och mycket hjälpsam personal. Rent och fint. Vi kommer gärna tillbaks. Tack för en fin vistelse.

 
2019-01-19

Inlägg av Lars N Örebro län, Sverige

Bästa läget i Mas Palomas/Meloneras

Vi bodde för andra gången på hotellet, denna gång 14 dagar. Läget är fantastiskt direkt vid strandpromenaden och gångavstånd till bra restauranger och barer. Vid poolen får man bestämma sina stolar, som man behåller hela vistelsen. Inget jäkt och jagande. Vi bodde där från nyårsafton och nyårsbuffén och underhållningen var fantastisk. Hotellet är dock i behov av renovering. Går i 80-tals stil och börjar bli slitet. Det är inte billigt att bo på hotellet, så det är väl läget man betalar för. The Nykvists

 
2019-01-07

Inlägg av Anette A Malmö, Sverige

Perfekt läge

Ett hotell som har ett perfekt läge direkt vid stranden och nära till restauranger och butiker. Hotellrummen rätt okej men har blivit något slitna, skön säng och får man balkong mot havet så är det härligt. Ska vara ett vuxenhotell men nu vid nyår så vistades där barn, rätt okej men bokar man vuxenhotell så önskar man ju det. Frukostbuffén hade allt man önskade även middagsbuffén men efter 10 dagar blir man lite trött på utbudet för det är lite enformigt. Nyårsbuffén var fantastisk men lite tråkigt upplägg. Att få sin egen solstol vid poolen är skönt så slipper man hetsen att det ska paxas solstolar tidigt på morgonen, synd inte fler hotell gör så. Mycket trevlig personal men synd att de tror man är från Tyskland hela tiden, fast det bodde många tyskar där.

 
2018-11-12

Inlägg av MrSocata Piteå, Sverige

Mycket bra, rekommenderas

Besökt detta hotell ett antal gånger, lika bra varje gång. Ligger vid sydspetsen av Maspalomas, området kallas Meloneras. Bra mat, jättebra och högkvalitativ underhållning. Detta är ett "så kallade vuxenhotell", vilket gör att det är mycket lugnt och fridfullt på hotellet, barer, poler mm. Solstolar och solplats vid polen ingår, och bokas (märkes upp) direkt vid ankomst, och finns tillgänglig under hela vistelsen, perfekt, du vet att du just har den platsen, och du kan komma när du vill under dagen, inte springa runt på morgonen och boka solstolar, borde vara så alla hotell.