Faro Lopesan Collection Hotel

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Nyrenoverat och modernt hotell för vuxna livsnjutare! Hotellet har en snygg design och ett perfekt läge vid fyren och strandpromenaden i Maspalomas. Här finns två härliga poolområden, varav ett på taket med en fantastisk utsikt över havet.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Superiorrum för 2-3 personer. Deluxerum för 2 personer. Juniorsviter för 2-3 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1007 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Faro Lopesan Collection är ett nyrenoverat hotell nära strandpromenaden i Maspalomas. Hotellet är inte barnfritt, men lämpar sig bäst för den vuxna publiken.

På hotellet finns ett trevligt poolområde med en pool som är uppvärmd till minst 20 grader under vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolbar. Gratis poolhanddukar, byte mot avgift. På hotellets tak finns ytterligare två pooler och en poolbar.

Två restauranger, en bufférestaurang och en á la carte-restaurang. Lobbybar och takbar.

Gratis litet gym, yoga och bordtennis. Biljard och minigolf mot avgift. Gratis wifi i receptionen. Reception dygnet runt. Room service under dagtid. Ingen trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension mot tillägg. Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.