Faro Lopesan Collection Hotel

Nyrenoverat och modernt hotell för vuxna livsnjutare! Hotellet har en snygg design och ett perfekt läge vid fyren och strandpromenaden i Maspalomas. Här finns två härliga poolområden, varav ett på taket med en fantastisk utsikt över havet.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Superiorrum för 2 personer. Deluxerum för 2 personer. Juniorsviter för 2 personer. Kampanjrum för 2 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1008 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Faro Lopesan Collection är ett nyrenoverat hotell nära strandpromenaden i Maspalomas. Hotellet är inte barnfritt, men lämpar sig bäst för den vuxna publiken.

På hotellet finns ett trevligt poolområde med en pool som är uppvärmd till minst 20 grader under vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Poolbar. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Balinesiska solsängar mot avgift. Till vintern 20/21 kommer hotellet även att ha ett poolområde på taket med två pooler och en poolbar.

Två restauranger, en bufférestaurang och en á la carte-restaurang. Lobbybar och takbar. Biljard mot avgift. Gratis wifi i receptionen. Reception dygnet runt. Room service dygnet runt. Ingen trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Halvpension kan köpas till.
Reser du under jul och nyår och köper till halvpension ingår även julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Bra att veta

Rökning är endast tillåten på restaurangens uteterrass.