1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Suite Hotel Jardin Dorado

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Karin ,
Alfta

+
Inga trappor.Det mesta på markplan.
-
Uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2019-03-30


10 av 10

Roxana,
Stockholm

+
Service
-
Det hade varit bra om dem hade nyttigare förslag (när det gäller dryck) som är all inklusive. (För oss som inte drycker alkohol.

Bekräftad gäst: 2019-03-09


8 av 10

Karin,
Värmdö

+
Mysiga små hus
-
Bättre gym

Bekräftad gäst: 2019-02-16


7 av 10

Sven,
Torslanda

+
Bra med tanke på cyklar och tränings intresset
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-02-10


6 av 10

Merethe ,
Trondheim

+
Bungalow Få mennesker Stille og rolig
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


8 av 10

,

+
Det var enkelt att vara där på träningsresa. Bra att vi fick ett eget rum i restaurangen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


6 av 10

Anders ,
Stockholm

+
Bra poolområde, bra frukost bra bungalow.
-
Vi har åkt 12 st till detta hotell i 3år. Jag har skickat in en rumsfördelningen per mail varje år. Likväl är det ett fullständigt kaos vid incheckningen varje år. Inga sängkläder till xtra bädd osv.

Bekräftad gäst: 2018-11-17


4 av 10

Magdalena,
Stockholm

+
Frukosten var varierad
-
Hotellet har trevlig personal men är gammalt och slitet. Rummet var mörkt och flera lampor funkade inte. Hela badrummet svämmade över när man duschade.

Bekräftad gäst: 2018-11-14


7 av 10

jan,
bergsjö

+
mycket trevlig personal speciellt städerskan Esther som gjorde ett mycket bra jobb, bra kvalitet på mat
-
få bort kattor som pinkar och väsnas på nätterna

Bekräftad gäst: 2018-04-07


2 av 10

Anneli,
Stockholm

+
Personalen och området var mycket bra
-
Renovera husen så de håller ihop. Köket hängde på sniskan köksdörren till kylskåpet hängde snett var svår att öppna för att den inte skulle gå sönder mera, vi hade en resväska mitt emot som fick vara stöd. Näst sista dagen lossnade övre gång järnet på dörren. Sa det till städerskan när hon kom hon ringde direkt och felanmälde det. ca 2 timmer senare kommer en anställd med skruvdragare och sätter fast dörren igen lite halvdant. När vi öppnat köksdörren 2 ggr så lossnade övre gångjärnet igen. Då gav vi upp. Ovanför kökstrinetten så är det ett fönster det hade man satt en spegel framför och limmat dit den satt snett och löst och var på att ramla ner ljuset kom in vid sidorna på den. Sängen var hemsk var som att ligga på en dörr. Båda antredörr och bakdörr hängde snett så man fick ta i med våld när man skulle stänga dom. Det verkar som det var likadant på husen runt omkring alla dörrar hördes högt när de stängdes.

Bekräftad gäst: 2018-03-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 3,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

58% av resenärerna rekommenderar

1287 omdömen
Utmärkt
 
316
Väldigt bra
 
487
Bra
 
264
Mindre bra
 
129
Underkänt
 
92

5 senaste omdömen

2018-11-07

Inlägg av 956heleneh Uppland

Trevligt och rent

Ett lite slitet hotell men rent och helt okej. Vi hade allinclusive och variationen av maten var bra. Varje lunch och middag stekte en kock fisk, kyckling och lamm, fläsk eller nötkött a la minuter på gästens begäran. Mycket uppskattat! Vid frukost stekte kocken ägg, omelett och pannkakor efter gästens begäran. Ett par kvällar togs en stor grill fram och kocken grillade kött, korv och fisk. Flera gånger under veckan hade man chokladfontän vilket inte minst barnen tyckte var roligt och gott. Personalen var väldigt trevlig, snabb och serviceinriktad. Om man undrade nåt fick man snabbt svar och de åtgärdade det som eventuellt inte fungerade så fort det var möjligt. Gratis bussar till Playa Ingles och stranden flera gånger om dagen var ett stort plus. Annars gick det väldigt snabbt att få taxi och det var billigt. Totalt sett ett mycket trevligt ställe med fräsch mat och duktig personal.

 
2017-10-29

Inlägg av tinalT4038NJ Lorenskog, Norge

Ok.

Helt ok hotell. Dålig information från reception ang wi-fi, gym, pool handdukar m.m vilket resulterade i irritation som hade kunnat öka betyg. Ganska bra variation på maten då det var all inclusive. För att få handdukar till poolen la man deposition i reception och fick med sig en ”kupong” som man gav till badvakten. Första dagen fick vi inga, de fanns inte tillräckligt?! Andra dagen skyndade vi oss och lyckades få tag i de. Men folk efter oss fick inte. Detta är extremt dåligt beräknat och verkade vara ett vanligt problem. Massage mot kostnad var absolut det bästa och kan varmt rekommenderas. Men bör bokas direkt då man kommer då han var fullbokad de flesta dagarna. Servicen var trevlig men långsam och väldigt slarvig.

 
2017-03-23

Inlägg av malleb70

Lugnt ställe

Rent och snyggt bungalowområde. Relativt lugnt ställe med lite barn. Litet supermarket genast ytterom porten, annors inget att se runtom. Maten med allinclusive lite enformig. Efter kvällsmaten någon mindre kvällsshow, men på dagen ingen aktivitet vid poolen.

 
2017-03-03

Inlägg av klarasofiag

Mysigt

Supertrevlig personal, mysiga bungalows, vi åkte med apollo och via dom fanns det mycket trevliga utflykter! Det enda klagomålet jag har är att det va lite dåligt med vegetariska alternativ på buffén, men förutom det var allt fräscht och bra!

 
2016-04-06

Inlägg av zidewinder Askersund, Sverige

Trivdes bra.

Jag och min familj var där i december 2015. Vi gillade mycket att bo i bungalows då våran dotter är 3 år. Gräsmattorna är av plast så det ser så grönt och fint ut. Hela hotell området var väldigt mysigt. Fanns däremot inte så mycket att göra på hotellet så vi åkte gratis buss eller betalade för taxi och åkte någonstans. Nackdelen är då att man gärna vill äta den fria maten då man har all inclusive så det var ett väldigt åkande fram och tillbaka. Maten var bra. Lite enformig efter 3-4 dagar bara :) De flesta i personalen var bra. Speciellt killarna. Vissa av tjejjorna i baren var däremot väldigt sura. Poolerna iskalla :) Vi badade istället i havet. Vi gillade hotellet. Bungalows är så skönt. Man är ute på en gång man öppnar dörren. Men det tar en bra stund att gå ner till havet så ta taxi eller buss. 3.5 euro kostade taxin.