1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Suite Hotel Jardin Dorado

  • Bra läge vid golfbanan
  • Ligger mitt emot Tennis Center Maspalomas

Suite Hotel Jardin Dorado ligger i ett lugnt område i utkanten av golfbanan i Maspalomas. Hotellet har bastu och massagebehandlingar för att lindra vardagsstressen. Poolområdet är stort och inbjudande och palmerna ger skön skugga. Skulle du vilja byta poolen mot playan kan du hoppa på hotellets gratisbuss till stränderna i Maspalomas och Playa del Inglés.


Rumstyper

Tvårumslägenheter för 1-4, personer varav 2 barn/Tvårumslägenheter för 1-3 personer. Sviter för 1-4 personer, varav 2 barn/Sviter för 1-3 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Inga trappor.Det mesta på markplan.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1289 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 3 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Trevligt hotell beläget mitt på golfbanan i Maspalomas. Här finns ett poolområde med två pooler. En pool med barnsektion och en pool som är uppvärmd vintertid till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Jacuzzi. Gratis solstolar och parasoller. Pool- och strandhanddukar mot deposition. Poolbar. En restaurang som erbjuder både buffé och à la carte. En snackbar.

Gratis wifi. Lekplats. Gratis bordtennis. Biljard mot avgift. Gratis litet gym. Massage och behandlingar mot avgift. Hotellet ligger mittemot Tennis Center Maspalomas där det finns möjlighet att spela tennis, paddeltennis och squash mot avgift. Gratis hotellbuss till stranden i Maspalomas och Playa del Ingles.

Måltider

Tvårumslägenheter: Frukostbuffé.  Halvpension mot tillägg. Sviter: All Inclusive inkl. julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halvpension under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

- Frukost, kl. 8.00-10.30.
- Varma snacks, kl. 12.00-13.00.
- Lunch, kl. 13.00-15.00.
- Afternoon tea med kakor, bakelser och tårta, kl. 15.00-17.00.
- Middagsbuffé med show cooking, kl. 18.30-21.00.
- Glass, kl. 11.00-18.00.
- Obegränsat med mineralvatten, läsk, kaffe, te, lokala alkoholhaltiga och alkoholfria drycker, kl. 11.00-23.00.
- Lunchpaket för utflykt kan fås på begäran.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.