Kundomdömen om Cordial Green Golf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 45 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
6,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,3 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Anette,
Göteborg

+
-
alldeles för hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Bassängen dör man kan simma långt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


5 av 10

,

+
Jättefint poolområde och trädgård.
-
Mjukare sängar, bättre städning, sanering av kackerlackor.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


2 av 10

Aleksandra,
Stockholm

+
Läget och miljön.
-
Ta bort allt mögel som finns i rummen, renovera, vore uppskattat med uppvärmd pool (iskallt i vattnet). Bokar man för tre personer vore det bra om det fanns en riktigt säng som nr 3. Maten kan jag inte uttala mig om då vi inte åt på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


5 av 10

Mikael ,
Gotland

+
-
Se till att barn pool är uppvärmd. Det var iskallt i alla 3 poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


7 av 10

Angelica,
Malmö

+
Servicen från personal
-
Se till att det finns sängkläder till 3 när man bokat för 3 pers.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Håkan,
Värmdö

+
Lugnt. Tryggt. Bra standard.
-
Snabbare wifi

Bekräftad gäst: 2018-12-22


8 av 10

,

+
Rent och snyggt.
-
Vääldigt störande renovering som pågick hela dagarna utanför oss.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


5 av 10

Peter,
Stockholm

+
Trevligt poolområde Frukosten Bra kommunikationer
-
Städning bör utföras varje dag. Mjukare sängar Bättre planerad övervåning - när sängarna och sängmöbeln stod som de skulle gick det inte att öppna skåpsdörrarna helt.

Bekräftad gäst: 2018-12-19


9 av 10

Elisabeth,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1880 omdömen
Utmärkt
 
674
Väldigt bra
 
788
Bra
 
269
Mindre bra
 
92
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2019-04-04

Inlägg av LouiseH2549

Trevlig bungalow Nr.87 nära pool

Bra lgh Nedre vån. vardagsrum och köks avd. med micro, kaffebrygg bra med redskap och porslin. Övre Badrum o sovrum med balkong. Uteplatsen med möbler. Sol sida från morgon till kväll. Ett bra boende med fint grön område .Butik i källaren vid receptionen samt en större matbutik Faro 2, där finns det mesta man behöver. Gratis buss till stranden och även till Yumbo inne i Playa Imgles flera ggr / dag

 
2019-03-03

Inlägg av NinaoLasse Göteborg, Sverige

Trevliga bungalows runt fint poolområde

Trevliga bungalows precis bredvid golfbanan. Rummen är enkla men ok, vi hade en mycket bra lgh med kvällssol och utsikt över poolen vilket är mycket bra. Betyget hade blivit sämre om vi fått en lgh mot gatan! Vi tycker läget är bra då man kan promenera både till Playa del Ingles och Faro. Hårda sängar!

 
2019-01-01

Inlägg av GlobetrotterMaria Jönköping, Sverige

Skitställe!

Har inte varit på GC sen 90-talet hade inte höga förväntningar på detta boende men det var katastrof. Sängarna gick att komma ur på en sida. Kackerlackor överallt. Städning endast 5 dgr per vecka. Visst var polområdet jättefint men vi var här för att spela golf. Polen ej uppvärmd som man beskrev. Maten på restaurangen fick man inte säga att den var kall? Åk inte hit!

 
2018-12-30

Inlägg av ellieholiday2014 Malmö, Sverige

Miss

Bra läge, kanonfina pooler och utemiljöer. Trevlig personal och bra städning. I köken finns diskmedel diskborste och trasor vilket är bra. On the downside: småkryp i nedervåningen (och i köksskåpen), små rum, bristande parkering. Hårda sängar. Overall positiv upplevelse.

 
2018-04-30

Inlägg av Henrik B

Julsemester med familjen

Rent och fint, välstädade rum och gemensamma utrymmen. Frukostbuffen var stor och bra. Vi var hör med en 1,5 åring som älskade poolen. Den stora poolen var trots uppvärmning lite sval. Men klart badbar.