1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cordial Green Golf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
7,1 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,7 / 10
Rum/lägenhet
 
6,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,0 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

,

+
Jättefint poolområde och trädgård.
-
Mjukare sängar, bättre städning, sanering av kackerlackor.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


2 av 10

Aleksandra,
Stockholm

+
Läget och miljön.
-
Ta bort allt mögel som finns i rummen, renovera, vore uppskattat med uppvärmd pool (iskallt i vattnet). Bokar man för tre personer vore det bra om det fanns en riktigt säng som nr 3. Maten kan jag inte uttala mig om då vi inte åt på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


5 av 10

Mikael ,
Gotland

+
-
Se till att barn pool är uppvärmd. Det var iskallt i alla 3 poolerna.

Bekräftad gäst: 2019-01-12


7 av 10

Angelica,
Malmö

+
Servicen från personal
-
Se till att det finns sängkläder till 3 när man bokat för 3 pers.

Bekräftad gäst: 2019-01-05


10 av 10

Håkan,
Värmdö

+
Lugnt. Tryggt. Bra standard.
-
Snabbare wifi

Bekräftad gäst: 2018-12-22


8 av 10

,

+
Rent och snyggt.
-
Vääldigt störande renovering som pågick hela dagarna utanför oss.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


5 av 10

Peter,
Stockholm

+
Trevligt poolområde Frukosten Bra kommunikationer
-
Städning bör utföras varje dag. Mjukare sängar Bättre planerad övervåning - när sängarna och sängmöbeln stod som de skulle gick det inte att öppna skåpsdörrarna helt.

Bekräftad gäst: 2018-12-19


8 av 10

Martina,
Åland

+
Poolen. Frukosten var bra. Lunchen helt ok.
-
Rummena behöver renoveras, vilket är på gång. Skulle äta middag på hotellet och maten gick inte att äta. Gamla råvaror?

Bekräftad gäst: 2018-02-10


6 av 10

Torbjörn,
Jönköping

+
Stor frukostbuffe, relativt lugnt hotell.
-
Sluta med det idiotiska systemet med ett papper som säger om man har rätt till mat eller ej, rumsnummer/namn borde räcka. Vansinnigt högt pris för juice på kvällen till maten, dubbla priset mot öl är inte rimligt, dessutom varierande pris beroende på vem som tog betalt! Standarden i badrummet var tveksamt, gick knappt att skölja händerna under kranen eftersom pipen var så nära porslinet. Blandaren i duschen klarade inte av att hålla en jämn temperatur, ibland kallt och ibland hett vatten. Bättre torkmöjlighet på balkongen, 2m tvättlina räcker inte långt till 2 personer.

Bekräftad gäst: 2018-02-10


3 av 10

Sebastian,
Västerås

+
Bra sällskap
-
Det mesta kunde vara bättre

Bekräftad gäst: 2018-02-10


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1797 omdömen
Utmärkt
 
641
Väldigt bra
 
759
Bra
 
257
Mindre bra
 
84
Underkänt
 
56

5 senaste omdömen

2019-01-01

Inlägg av GlobetrotterMaria Jönköping, Sverige

Skitställe!

Har inte varit på GC sen 90-talet hade inte höga förväntningar på detta boende men det var katastrof. Sängarna gick att komma ur på en sida. Kackerlackor överallt. Städning endast 5 dgr per vecka. Visst var polområdet jättefint men vi var här för att spela golf. Polen ej uppvärmd som man beskrev. Maten på restaurangen fick man inte säga att den var kall? Åk inte hit!

 
2018-12-30

Inlägg av ellieholiday2014 Malmö, Sverige

Miss

Bra läge, kanonfina pooler och utemiljöer. Trevlig personal och bra städning. I köken finns diskmedel diskborste och trasor vilket är bra. On the downside: småkryp i nedervåningen (och i köksskåpen), små rum, bristande parkering. Hårda sängar. Overall positiv upplevelse.

 
2018-04-30

Inlägg av Henrik B

Julsemester med familjen

Rent och fint, välstädade rum och gemensamma utrymmen. Frukostbuffen var stor och bra. Vi var hör med en 1,5 åring som älskade poolen. Den stora poolen var trots uppvärmning lite sval. Men klart badbar.

 
2018-03-22

Inlägg av linjal Uppsala, Sverige

Mycket fin pool men framförallt kackerlackorna drar ned betyget

Första intrycket är receptionen smo gör sig hemma på ett vandrarhem och inte ett hotell. Poolområdet är fint och den stora poolen var uppvärmd vilket var uppskattat så här års när det är lite för kallt att bada i havet. För mig som inte tycker om kackerlackor var det alldeles för många av dem. VI hade någon på vår uteplats 5 av 7 kvälllar och hittade en i sovrummet (uppe i taket) och en på köksgolvet. Vi fick erbjudande om att byta bungalow på kvällen men med all packning orkade vi riktigt med det. Frukosten är ok men för det priset hade vi kunnat göra en betydligt roligare frukost själva med färskpreesad juice istället för koncerntratjuice. Det är hög ljudnivå i matsalen så hade vi inte lyckats få plats utomhus varje dag så hade jag skippat frukosten helt. Vi bodde i ett superiorrum men ändå städades det bara varannan dag vilket jag tycker är dåligt. Speciellt med tanke på kackerlackorna så känns det viktigt att det hålls rent. Vi hade utskit mot golfbanan vilket innebär att man har utsikt mot ett stängsel men det var sol på uteplatsen och på balkongen så jag skulle efterfråga uteplats mot poolen i första hand och om det inte går så mot golfbanan. Flera katter på området men de var inte efterhängsna så det störde inte. För luftkonditionering och safetybox får man lämna en deposit. Vem stjäl en fjrrkontroll till luftkonditionering?? Om man betalar så myccket för ett rum tycker jag att hotellet får ta risken att någon skulle få för sig att stjäla fjärrkontrollen. Läget är helt ok om man har bil. Det finns parkering och det är lätt att ta sig runt. Receptionisterna har lite att jobba med i intresse för sina gäster. Speciellt den manliga receptionisten var helt ointresserad av att komma med tips, man fick dra ur honom information.

 
2018-03-16

Inlägg av dubbelellen Bjärred, Sverige

Mysigt men med kackerlackor!

Lugnt och skönt med mysiga miljöer. Poolen toppen. Nöjda med frukost och shuttle buss. Inte lika trevligt med dålig städning och kackerlackor, Sängarna var hårda och stod på hjul,vilket innebar att det var lite svårt att ha mysigt i dom! Vi fick extra madrasstopp som bara var en filt och hjälpte föga. Fast solen sken och omgivningarna var fina så vi hade en lyckad semester ändå.