Kundomdömen om Cordial Green Golf

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 82 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

Rune,
Stockholm

+
Närheten till golfbanan
-
Lgh är för små

Bekräftad gäst: 2020-01-15


5 av 10

Erzsebet,
Johanneshov

+
stor och fin pol
-
införa rökfria lägenheter i området

Bekräftad gäst: 2019-12-28


8 av 10

Maria,
Katrineholm

+
Restaurang och mini-Livs, pool, serviceinriktad personal
-
sängarna var inte så bra men fungerade, inget ljus i köksvrån

Bekräftad gäst: 2019-12-28


9 av 10

Egons,
Sundbyberg

+
Den uppvärmda polen var idealisk för simträning. Underhållning varje kväll. Gratisbussar till stan och playan.
-
Det funkade ju bra men det är nog jag som är lite för gammal för kontantlösa inrättningar.

Bekräftad gäst: 2019-12-21


7 av 10

Kristina Gärdebo,
Uppsala

+
Poolen!!!
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-12-14


10 av 10

Anders,
Ytterby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-24


8 av 10

Anette,
Öjersjö

+
-
alldeles för hårda sängar

Bekräftad gäst: 2019-03-31


8 av 10

Eva,
Stockholm

+
Bassängen dör man kan simma långt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


9 av 10

Elisabeth,
Uppsala

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


10 av 10

Izabella,
Farsta

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

83% av resenärerna rekommenderar

1917 omdömen
Utmärkt
 
689
Väldigt bra
 
803
Bra
 
274
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
57

5 senaste omdömen

2020-01-17

Inlägg av Z9499QGlenal

Allt bra, förutom en trapp upp till sovrum och toalett!!

Allt jätte bra!! Städningen super Maten och frukosten jättebra!! Poolen var jättevaaaarm!! Faktiskt inget att klaga på!! Isåfall avståndet till stranden! Men super med gratis bussar flera gånger varje dag!!

 
2020-01-05

Inlägg av MariaLjung Kungsängen, Sverige

Inte bra!

Kackerlackor på rummet varje dag inne i kök, skåp o golv. Dålig service i poolbaren o dåliga betalningsrutiner i poolbaren. Verkade inte som om personalen siste vem som gjorde vad. Sängar sköna. Solstolar sköna. En uppvärm pool. Trevlig receptionist.

 
2019-12-04

Inlägg av jccb2018 Göteborg, Sverige

Fint och välskött

Fint hotell med Bungalows. Lite avsides från både strand och stad, men detta kompenseras med gratis bussturer dagligen. ( Taxi till playa del Ingles kostar 5 Euro) Mycket trevlig personal, bra bemötande av såväl receptionister som restaurangpersonal. Välskötta grönområden, och uppvärmd pool vilket inbjuder till flera dopp.

 
2019-11-16

Inlägg av Cillazi

Mysiga bungalows o palmer

Vi blev positivt överaskade. Välstädade och mysiga bungalows i två våningar. Ok utrustat kök och både terass och balkong. Tyvärr hårda sängar. Frukosten var värd sina pengar och det var stort utbud. Fantastisk fin service av personal och reception. Mycket hjälpsamma. Bra läge i maspalomas. Supermarket finns. Fin ren och stor pool. Rekommenderas varmt.

 
2019-04-04

Inlägg av LouiseH2549

Trevlig bungalow Nr.87 nära pool

Bra lgh Nedre vån. vardagsrum och köks avd. med micro, kaffebrygg bra med redskap och porslin. Övre Badrum o sovrum med balkong. Uteplatsen med möbler. Sol sida från morgon till kväll. Ett bra boende med fint grön område .Butik i källaren vid receptionen samt en större matbutik Faro 2, där finns det mesta man behöver. Gratis buss till stranden och även till Yumbo inne i Playa Imgles flera ggr / dag