Cordial Green Golf

  • Lugn atmosfär
  • Nära golfbanan
  • Mysigt poolområde

Hotell Cordial Green Golf är ett utmärkt val för den som gillar golf. Här bor du nämligen granne med den fina golfbanan i Maspalomas. Slappa vid poolen efter morgonrundan eller ta gratisbussen till stranden istället. De ljusa etagelägenheterna ligger i trevliga bungalowliknande längor och har alla markterrass.

Veckans resmål

Boka senast den 29/9 och få 1000:- rabatt/person på resor till Kanarieöarna med avresa 1/11 - 31/3. Gäller endast nybokningar. Gäller ej ospecificerat boende eller endast flyg. Rabatten är redan avdragen i priset. 

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Tvårumslägenheter i etage för 1-3 personer. Trerumslägenheter i etage för 2-5 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Bassängen dör man kan simma långt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1880 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 2 km
Till centrum: 600 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Cordial Green Golf i Maspalomas är ett rofyllt lägenhetshotell i bungalowstil. Här finns ett stort och härligt poolområde med två pooler med barnsektion, varav den ena är uppvärmd till minst 20 grader vintertid. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Det finns gratis solstolar samt pool-/snackbar som serverar enklare rätter. Här finns även en à la carte-restaurang, internet, biljard, minilivs, liten lekplats samt gratis hotellbuss till stranden samt köpcentrumet Yumbo flera ggr/dag.

Måltider

Inga. Frukost, halv- eller helpension mot tillägg. Det går också att köpa till halv- eller helpension med dryck. Med dryck avses läsk, öl eller husets vin till måltiderna.

Kontakta våra säljare på 0771-37 37 37 om du vill köpa till halv- eller helpension med eller utan dryck under jul och nyår. Då tillkommer även en extra avgift för julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

Säsongsinformation

Trerumslägenhet i etage finns att boka under vintern 2018/2019. Helpension, Helpension med dryck samt halvpension med dryck finns att boka under vintern 2018/2019.