Kundomdömen om Canary Garden Club

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 616 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Peter,
Täby

+
Välskött
-
Slammer med disk i restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-12-04


8 av 10

Marie-louise,
Gävle

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-02


10 av 10

Margareta,
Svenljunga

+
läget lugnt och skönt men ända inte så långt till andra plateset
-

Bekräftad gäst: 2019-04-13


9 av 10

Agneta Alice Helena,
Köping

+
Lugn och skönt. Egen yta med solstolar och bord. Stor yta vid poolen och massa solstolar.
-
Bättre kryddad mat.Borde finnas peppar och salt vid matborden.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Bo,
Enköping

+
Den serviceintresserade personalen. Trevliga!!
-
Minst 2 rödvinsglas i Boendet. Ett par kvällstidningar för allmän läsning i Lobbyn.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


9 av 10

Gunnar,
Trelleborg

+
Tyst och lugnt.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


10 av 10

Henrik,
Vallentuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


10 av 10

Monica,
Sorunda

+
Mycket fint och nyrenoverat. Betydligt finare än vad vi trott! Dock personal som var bra men som inte var lätt att få tag på, därav betyget på service.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-09


10 av 10

Gittan,
Sala

+
Lugnt och rogivande
-
Underhållning kunde vara tidigarelagd också eventuellt i form av karaoke för gästerna.

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Ingrid Erika Birgitta,
Handen

+
-

Bekräftad gäst: 2019-02-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

888 omdömen
Utmärkt
 
487
Väldigt bra
 
305
Bra
 
76
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
6

5 senaste omdömen

2018-03-01

Inlägg av Kennet T

Kt

Kallt på rummet och stenhårda sängar.. Det var medelålder på över 60 så det var lugnt där..bra städning, dom putsade febrilt fast det regnade o blåste. Gratis buss till bad o köpcentrum. Jag åker troligtvis aldrig hit igen

 
2018-01-24

Inlägg av Berglundskan Örnsköldsvik, Sverige

Fint och trevligt ställe

Rent och fint, trevlig personal, bra frukost. Vår bungalow låg på baksidan så vi hade ingen sol på terassen men däremot fick vi en egen gräsmatta och ingen insyn. Passade oss perfekt. Har inget att klaga på.

 
2017-11-21

Inlägg av FarmorIngela Tyresö, Sverige

Jättemysigt och fräscht

Hotellet över förväntan. Allt väldigt rent och fint och personalen fantastisk. Allt kändes väldigt välvårdat och ompysslat. Fina uteplatser med egna solsängar. Även gräsmattor med palmer där man kunde placera sin solsäng om man ville. Poolområdet stort och fint med gott om solstolar och parasoller. Knappast någon som bokade solstol tidigt på morgonen - skönt att slippa känna den pressen. Restaurangen var helt nyrenoverad vilket inte framgår av de bilder som finns på hotellets egen hemsida. Väldigt fräscht och snyggt. Vi satt alltid i avdelningen mot poolen, där var ingen känsla av skolmatsal utan ganska mysigt. Fredag kväll var det levande musik och möjlighet till dans i matsalen. Vi hade all-inclusive och var nöjda med maten. Vi åker gärna tillbaka och bor här.

 
2017-11-15

Inlägg av Mia B Borås, Västra Götaland, Sweden

Mysigt och lugnt

Mysigt hotell med bungalowboende. Mkt trevlig och serviceinriktad personal. Underbar mat i restaurangen. Vi hade halvpension. Gott om solstolar vid poolerna. Saknade lite aktiviteter som vattengympa.köpcentrat 500 m bort är till 2/3 delar nedlagt. Det var en besvikelse. Buss till stranden flera ggr per dag. Hotellet låg väldigt off från affärer restauranger och andra hotell, synd. Söker du lugn och avkoppling, passar detta hotellet utmärkt.

 
2017-11-04

Inlägg av juni321

Hyffsat

Mysig liten bungalow men tyvärr var lilla uteplatsen bara ett par meter från grannarnas. Fick byta efter att par dagar... Skolmatsalskänsla i restaurangen med skarp belysning. Åt aldrig där. Ganska stor pool och gröna gräsmattor. Ligger avsides. Inte dåligt men återkommer inte.