1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om RK Oceano

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Service
 
6,5 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
3,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10

10 senaste omdömen


5 av 10

LILLEMOR,
TÖREBODA

+
nära havet
-
ni måste laga den infällda diskhon, som sitter helt löst. annars kommer det att rinna in vatten där, silikon måste ochså användas. vi bodde i rum 2b, misstänker att det är lika dåligt i dom andra lägenheterna.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


10 av 10

,

+
Läget samt att det var superfräsht.
-
Det saknades en vinöppnare - så vi kunde inte öppna vinet. Det luktade lite avlopp/toalett i entrén. En fläkt i entrén var mycket högljudd som vi hörde extra mycket då vi hade lägenheten på våning 1.

Bekräftad gäst: 2019-04-13


6 av 10

,

+
centralt
-
Det kunde var varma på golvet ;

Bekräftad gäst: 2019-04-06


8 av 10

Lars-Olof,
Vänersborg

+
Läget. Rent. Bra med tvättmaskin,
-
Måste finnas två nycklar till lägenheten! Alternativt kodlås till lägenheten. Någon "dekoration" i rummen. Nu helt "sterilt". En bekväm stol. Bäddsoffan mkt. obekväm att sitta i.

Bekräftad gäst: 2019-03-31


6 av 10

Christer,
Stockholm

+
Läget
-
Rummet var inte på 50m2 enligt er hemsida utan snarare 30m2. Inga hyllor i garderoben och inga krokar i garderober eller badrum.

Bekräftad gäst: 2019-03-23


10 av 10

Birgit,
Gävle

+
Ny rustat, utrustningen och främst läget i LPA.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-16


5 av 10

Lisa,
Stockholmxz

+
Läget, nära Las Canteras.
-
Krokar att hänga t.ex en jacka el handväska på innanför lägenhetsdörren och sovrummet. I badrummet fanns ingenstans att hänga blöta badkläder el handdukar. Men det som bekymrade oss mest; inga rökdetektorer:brandvarnare någonstans. Inga automatiska branddörrar i trapphuset. Brandsläckare fanns i trapphuset men de var i flera fall täckta av stora tvättsäckar, sopkärl! Vid en brand, vilken dödsfälla! Sist, vid ankomst släpptrs vi av på en gata utan att veta var systerhotellet låg ( för att checka in där). Inte särskilt bra!

Bekräftad gäst: 2019-02-16


9 av 10

,

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Jrrker,
Gävle

+
-
Någon svensk tv-kanal

Bekräftad gäst: 2019-02-09


10 av 10

Yvonne,
Uppsala

+
Fantastiskt nyrenoverat hus med allt tillgängligt som tvättmaskin,brödrost,kaffekokare, vattenkokare, micro,stor kyl o frys, ny spis, tv. Ja allt fanns
-
Gardiner till fönstren

Bekräftad gäst: 2019-02-02


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.