Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 66 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Den utomordentlig FRUKOSTBUFFEN! Ett bra gym, utmärkt pool-terrassa!
-
Ett femstjärnigt hotell bör ha coffee- kit på rummet, och tofflor och morgonrock likaså annars bör en stjärna tas bort/ Staffan Stengård

Bekräftad gäst: 2020-03-15


8 av 10

+
Frukosten och läget
-
Ta bort plasten över madrasserna som låter när man vänder sig i sängen och det blir varmt

Bekräftad gäst: 2020-03-15


6 av 10

+
Läget.
-
Tråkiga allmänna ytor såsom receptionen med bar, poolområdet med sliten pool, frukostmatsal. Städning halvdan redan när vi kom, dammiga hyllor i garderoben etc. trasig dragdörr till garderob, hängande spegel i badrummet. Sen ankomst då flygtiden blev drygt en timme längre och glad att komma fram så orken att ta upp städningen med personalen finns inte i det läget. Vi ville hinna åta middag etc

Bekräftad gäst: 2020-03-14


10 av 10

+
Trevlig personal, städningen var jättebra
-
Inget mer än att vi saknade en infopärm från Apollo i receptionen

Bekräftad gäst: 2020-03-07


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-29


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-08


7 av 10

+
Frukosten Städningen Poolens placering
-
Vi bodde i rum 312. Toalettsitsen ”gungade” vilket vi påpekade. Så ska inte ett 4* hotell vara!

Bekräftad gäst: 2020-02-08


8 av 10

+
-
Ljuddämpande åtgärder i matsalen.

Bekräftad gäst: 2020-02-08


9 av 10

+
Rum med bra badrum och bra luftkonditionering. Trevlig personal.
-
Lite lyhört mellan rummen.

Bekräftad gäst: 2020-02-01


9 av 10

+
Bra rum och sköna fast hårda sängar. Utmärkt service.
-
Frukosten inte lika extravagant som jag trott. De varma rätterna var oftast torra o trista. Långa köer till olika stationer ex kaffe som gjorde det svårt att komma fram.

Bekräftad gäst: 2020-02-01


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

685 omdömen
Utmärkt
 
126
Väldigt bra
 
238
Bra
 
210
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2020-02-14

Inlägg av Carina J

Läger är perfekt

Läget är det bäst just ovanför strandpromenaden och jätte nära stranden. Butiker och restauranger överallt. jättebra frukost och poollområde. Fint rum med utsikt över havet. Termometer på strandpromenaden som symtes från balkongen

 
2020-01-11

Inlägg av stilun Skellefteå, Sverige

Nyårssemester med vuxna barn

Jättebra läge, hotellet ligger i princip på stranden och har gångavstånd till många bra restauranger. Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Poolbarens personal får gärna höja sin servicenivå och ha en gladare attityd så skulle vistelsen där bli mer trivsamt. Sen är det ju retande med alla gäster som reserverar solsängar, lägger handdukar på dem utan att själva vara där och så får de som är där på dagen inte använda solsängarna, riktigt dåligt! Frukosten var jättebra, god och varierad. Tyvärr väldigt hög ljudnivå så vi skyndade oss att äta för att komma därifrån. Sköna sängar och god standard på hotellrummet, var lyhört från korridoren men inte störande. Vårt första besök i Las Palmas, återkommer gärna!

 
2019-12-30

Inlägg av AsaBH Stockholm, Sverige

Känsla av finlandsfärja med fint läge.

Obs hotellet behöver en renovering! Känsla av finlandsfärja från 80 talet är slående. Inte värt pengarna! Om du ska bo här är havsutsikt ett måste. Frukostmatsalen har otroligt hög ljudvolym. Så fort man kommer in vill man gå ut. Dock är själva frukosten ok. Ägg görs på beställning och juicen är färskpressad. Lunch och middag är bra men miljön är en smula ocharmig. Poolen är kall men poolområdet är funktionellt och litet. Solen kommer till pooldäcket först vid 11.00. Gymmet är Mkt litet! Läget är fantastiskt antar att det är det man betalar för.

 
2019-12-01

Inlägg av solrese

Absolut inget för rörelsehindrade

Ett riktigt bra hotell - så länge man inte är rörelsehindrad. Fyra rejäla trappsteg stoppar effektivt varje rullstolsburen gäst från att komma ut på den stora terassen med solstolarna, poolen och baren. Helt ofattbart för ett hotell som marknadsför sig som femstjärnigt!!!

 
2019-11-04

Inlägg av triumph_11 Eslöv, Sverige

Perfekt läge

Detta var vår första charterresa tillsammans och vi blev rekommenderade det här hotellet. Vi bodde på sjunde våningen med havsutsikt och vi var väldigt, väldigt nöjda. Utsikten över strandpromenaden var oslagbar. Sängarna var sköna, personalen var väldigt tillmötesgående och frukosten var härlig! De väldigt omskrivna hissarna fungerade utan problem hela veckan. Inget lyxhotell men vi var mycket nöjda!