Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 40 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Margareta,
Västerås

+
Läget, läget, läget. Personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-26


8 av 10

Karl Sören,
Heby

+
Läget
-
Ventilationen upplevde vi som för hög volym

Bekräftad gäst: 2019-10-26


9 av 10

Elisabeth,
Bromma

+
Sköna sängar. Vänlig personal. Bra frukost, Läget
-
Ljussättningen i alla rum alldeles för stark och kall. Åt endast en middag på hotellet och den såg så fin ut men smakade ingenting

Bekräftad gäst: 2019-04-21


6 av 10

Ants,
Stockholm

+
Läget
-
Hissarna

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Anders,
Stockholm

+
Läget och bra frukost.
-
Poolen bör på ett sådant här klasshotell vara uppvärmd. Märkligt att, trots tidigare påpekningar från gäster, en hiss var helt ur funktion medan de andra två var opålitliga. Trots att man tryckt på hissen for den ofta förbi.

Bekräftad gäst: 2019-02-16


7 av 10

Anders,
Stockholm

+
-
Laga hissen som verkar vara trasig sedan lång tid. Framgår tydligt i hotellomdömen på hemsidan, att den stått hela hösten.

Bekräftad gäst: 2019-02-09


5 av 10

Katalin,
Stockholm

+
Läget
-
Fruktansvärt hårda sånger. Frukostmatsalen värre än en skolmatsal, oacceptabel ljudnivå, dålig logistik. Trist början på dagen. Frukostmatsalen borde ligga mot havet. Inga trevliga sittytor, urtrist bar. Det så kallade gymet är ett skönt,

Bekräftad gäst: 2019-02-02


7 av 10

joakim,
Märsta

+
Läget
-
Bättre städning, laga hissarna, gladare personal, möjlighet att koka kaffe/te på rummet, inför morgonrockar och tofflor

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

Ulla,

+
Läget. Bordsservering vid middagen. Mycket bra frukost.
-
Tassar på stolarna i frukostmatsalen!

Bekräftad gäst: 2018-12-09


6 av 10

Inger,
Stockholm

+
Läget
-
Att de har igång samtliga hissar. Under 14 dar så var den ena hissen ALDRIG i funktion. Har de med att de vill spara på elen? Saknade stekta ägg till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-12-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

660 omdömen
Utmärkt
 
116
Väldigt bra
 
230
Bra
 
208
Mindre bra
 
78
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2019-11-04

Inlägg av triumph_11 Eslöv, Sverige

Perfekt läge

Detta var vår första charterresa tillsammans och vi blev rekommenderade det här hotellet. Vi bodde på sjunde våningen med havsutsikt och vi var väldigt, väldigt nöjda. Utsikten över strandpromenaden var oslagbar. Sängarna var sköna, personalen var väldigt tillmötesgående och frukosten var härlig! De väldigt omskrivna hissarna fungerade utan problem hela veckan. Inget lyxhotell men vi var mycket nöjda!

 
2019-03-04

Inlägg av Marita V

Bottenbetyg för restaurangen

Ett hotell som har 5 stjärnor men i verkligheten så är det absolut inte mera än 3 + Vi åkte med Tui och deras ranking var 4+ Vad som mest var förvånande och som vi verkligen vill varna för var det otroligt simpla maten i restaurangen. Vi hade beställt halvpension och vi avbokade den snabbt, åt där i 2 kvällar. Det var inte bättre än en dagens lunch i Sverige. Snarare sämre. Jag har aldrig varit med om sämre buffé någonstans på våra resor. Frukosten var ok men inte mera Annars bra service men överhuvudtaget ett tråkigt modernt betonghotell .

 
2019-02-25

Inlägg av EGTU Malmö, Sverige

Max ⭐️⭐️

Bokade familjerum med havsutsikt. Hotellet har fem stjärnor, graderingen på ett hotell avgörs i stor del av vilka faciliteter som finns, läge mm. Luras inte av att just detta har fem stjärnor. Men ett femstjärnigt hotell skall även ha mycket bra standard. Vi har bott på tvåstjärnigt som har varit både fräschare, renare & modernare men inte haft så många faciliteter. Standarden håller två stjärnor. Risigt, slitet, skitigt & dåligt. På rummet hängde sänglamporna på sniskan med brännmärken, toadörren var trasig och ihoplimmad, dörrfodren fuktskadade och häftade, ostädat, ett gammalt fuktskadat fanérbord, en stenhård bäddsoffa, fullt med sand på balkongen, oputsade glasdörrar & altanglas. Poolen var svinkall (borde inte ett femstjärnigt hotell ha uppvärmd pool?), trasiga plankor runt poolen, en pooldusch som hängde och dinglade och en pool där kakelplattorna man lagt lager på lager har släppt. En av tre hissar fungerade. Många irriterade gäster som fick vänta länge. Stackars personal som får stå till svars. Vi kommenterade första rummets (#320) standard & städning och de fixade ett nytt (#720) som var bättre, men inte mycket. Dåligt städat. Laminatgolv på toaletten & i duschutrymmet!? Men personalen ska ha cred för de gjorde ALLT de kunde för att göra allt så bra de kunde för oss. De skämdes och höll med om allt. Faciliteten ”Gym” var en träningscykel, en crosstrainer, ett löpband, en bänk, några hantlar och en träningsmaskin. Bedrövligt! Kö och irriterade människor som ville träna. Fanns tre bra saker med hotellet. Läget Utsikten Personalen.

 
2019-02-24

Inlägg av sjarlot1

Utsikten fantastisk!

Detta är absolut inte ett femstjärnigt hotell. Dock är utsikten från den fina balkongen tiostjärnig. Läget är också mycket bra. Annars är allt annat ok men inte mer. Slamrig frukostmatsal med en trist altan för dem som vill sitta ute. Ett plus är den färskpressade apelsinjuicen. Poolområdet är ganska fint men poolen är iskall och ingen kan bada. En fungerande hiss av tre är inte rimligt. Personalen är bra, det verkar snarare vara hotellets ledning som borde bytas ut. Det skulle kunna vara ett fantastiskt hotell.

 
2019-02-11

Inlägg av SGE1955 Stockholm, Sverige

bra läge, bra hotell med några tillkortakommanden

Sercotel Cristina är ett bra hotell. Läget utmed beachen är alla tiders, rum och övrig standard utmärkt, frukosten är väldigt bra. Hotellet passar såväl ensamresande, par som barnfamiljer. De två huvudsakliga bristerna är hissarna som inte verkar vara kalibrerade efter de önskningar man har, samt sängarna, som inte är särskilt bekväma, och under lakanet är det ett tjockt plastskydd som gör att det låter högt om sängen så fort man vänder sig om och det känns rejält obekvämt.