1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


7 av 10

joakim,
Märsta

+
Läget
-
Bättre städning, laga hissarna, gladare personal, möjlighet att koka kaffe/te på rummet, inför morgonrockar och tofflor

Bekräftad gäst: 2019-01-05


8 av 10

Ulla,

+
Läget. Bordsservering vid middagen. Mycket bra frukost.
-
Tassar på stolarna i frukostmatsalen!

Bekräftad gäst: 2018-12-09


6 av 10

Inger,
Stockholm

+
Läget
-
Att de har igång samtliga hissar. Under 14 dar så var den ena hissen ALDRIG i funktion. Har de med att de vill spara på elen? Saknade stekta ägg till frukost.

Bekräftad gäst: 2018-12-08


7 av 10

Eva,
Kungsbacka

+
Utsikten och läget vid havet! Städningen.
-
Uppvärmd pool! Aktiviteter för barn.

Bekräftad gäst: 2018-12-02


9 av 10

bernt,
lysekil

+
läget. service
-
bättre hissar /snabbare uppvärmd pool

Bekräftad gäst: 2018-11-25


9 av 10

,

+
-
Se över hissarna!!! Vattenkokare eller kaffemaskin på rummet! Gör något åt ljudet i frukostmatsalen!

Bekräftad gäst: 2018-11-24


7 av 10

Bosse,
Täby

+
Läget och den fantastiska havsutsikten
-
Se till att hissarna fungerar. De stora hissproblemen drar kraftigt ner helhetsomdömet

Bekräftad gäst: 2018-11-10


8 av 10

Lars-Gösta,
Södertälje

+
Läget vid Las Canteras och närheten till restauranger och affärer
-
Bättre "ordning" vid poolen där man nu bokarstolarna och sedan försvinner större delen av dagen.

Bekräftad gäst: 2018-10-27


10 av 10

Geronimo,
Stockholm.Vega

+
Bra kvalitet och en väl personinriktat personal.
-
Hissen skapade problem flera gånger om, vid höjd punkter som frukosttiden

Bekräftad gäst: 2018-10-20


5 av 10

Susanne,
Eskilstuna

+
Läget
-
Dags att renovera! Det är slitet, trasigt ( en av tre hissar var ur funktion hela veckan), svensk tvkanal helt borta i 3 dagar sedan kom och gick den, frukostlokalen var slamrig och kal kändes som en skolbespisning med skrapande stolar och lysrörsbelysning i taket. brandlarmet gick kl 02.21 en natt och jag ringde till rec och frågade om vi skulle utrymma, fick till svar av en mkt sömnig man på urusel engelska att han skulle checka upp det hela. Sedan hände inget. Ingen återkoppling eller info! Mkt olustigt och oproffsigt! Dessutom fick vi ändrade flygtider på utresan vilket medförde nästan 2 timmars längre restid. Mellanlandade i Aalborg. De varor vi beställde via taxfree hemma i Sverige innan resan debiterades i dansk valuta, varför? Luktade cigarettrök i korridorerna hela tiden. Sammanfattningsvis - ALDRIG mer Apollo!

Bekräftad gäst: 2018-10-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

597 omdömen
Utmärkt
 
100
Väldigt bra
 
208
Bra
 
195
Mindre bra
 
71
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2018-12-10

Inlägg av Ullis54 Stockholm, Sverige

Överskattat hotell

Det positiva är att rummen är stora, välstädade och ljusa. Sängarna är sköna och städerskorna är trevliga och bra. Frukostutbudet är också bra. Men resten....av tre hissar verkar en alltid vara ur funktion. I frukostmatsalen, som mest påminner om en skolmatsal är det en fruktansvärd ljudnivå. Stolar som dras på stengolv, konstig musik i bakgrunden. Man är helt slut i huvudet efter trekvart där. Det finns en pool och solstolar, och det är ok. Dock skulle jag föredra att lyssna på havets brus istället för italiensk popmusik när man ligger och solar eller läser.

 
2018-12-01

Inlägg av KennyC89 Haverdal, Sverige

Semesteravslut

Trevligt och prisvärt hotell på bästa läge vid Playa de Las Canteras. Hjälpsam personal, bra rum med fantastisk utsikt över stranden. Sängar av yttersta klass och komfort. Kan absolut rekommendera detta hotell.

 
2018-07-23

Inlägg av 36oscarn Vilnius, Litauen

Bra läge men låg standard och mycket som inte funkar

Vi bokade hotellet i tron att det skulle vara ett lyxhotell, fem stjärnor enligt Trivago och hotellets egen hemsida. Vi upplever inte att det kan anses ha fem stjärnor av följande skäl: Att ta sig från receptionen till parkeringen innebar ca 10 min bilresa genom otaliga enkelriktade gator, med hjälp av karta från hotellet. Rummens allmänna standard hade enklaste möjliga inredning, inga tavlor, mini-bar eller vattenkokare. Två vattenflaskor var ”complimentary” för oss tre personer, i två nätter. Det s.k. vardagsrummet, tillika rummet med extrasäng i bäddsoffa hade en enda stark taklampa, i övrig inga andra lampor. Samtliga dörrkort (3 st plus garagekort) blev avmagnetiserade flera gånger, vilket innebar att vi fick gå ned till receptionen och be dem åtgärda. Kassaskåpet fungerade inte vid ankomst. Hela dörren fick bytas ut. AC fungerade inte första natten. Detta åtgärdades hjälpligt andra natten. Bäddsoffan var stenhård. Vi fick begära en extra bäddmadrass för att dottern skulle kunna sova. Dubbelsängen var utrustad med plastskydd under lakanen, det var prassligt, svettigt och väldigt obekvämt. Helt oacceptabelt. Frukosten serverades i en sal med mycket hög ljudvolym; stengolv, betongväggar och stolar med stålben. Kvaliteten på maten var medioker. När vi skulle lämna hotellgaraget hade vi ett passerkort för att kunna komma ut. Kortet fungerade inte. Telefonen vid kortläsaren fungerade inte heller. Tursamt nog kom en bil som skulle åka in i garaget och på så sätt kom vi ut. Hotellet har ett fantastiskt läge, men i övrigt liknar det mer ett tvåstjärnigt hotell.

 
2018-05-28

Inlägg av Ulrica H

Fantastiskt läge

Trivsamt hotel med bästa läge vid Las Canteras. Nyrenoverade balkonger med en utsikt som är magisk! Ok frukost, kunde dock önska mer healthy options. Trevlig bar i entréplan, trevlig personal, speciellt trotjänarna som jobbat i många år!

 
2018-03-22

Inlägg av Sandra N

Nja..

Fanns det som behövdes. Bra frukost, fina allmänytor, rätt ok bar. Men fruktansvärt kallt i poolen! Det drar ner betyget ett hack tyvärr. Långt ifrån 5 stjärnigt. Då krävs det mycket jobb. Jobbigt ljud i frukostmatsalen, som tur är går det att sitta ute. Läget är helt perfekt dock. Värt mycket. Sköna, stora sängar.