Kundomdömen om Cristina Las Palmas

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 68 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Faciliteter
 
7,8 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Lars-inge,
Karlshamn

+
Frukostbuffén Läget i stan
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


10 av 10

Kjell Rune,
Köping

+
Läget Vänlig personal
-
För hög ljudnivå i frukostmatsalen

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

Bernt,
Segeltorp

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-01-11


8 av 10

Bo,
Sundbyberg

+
Läger. Proffesionellt.
-
Svettigt sova på plast/galon. Tipsa hotellet om bäddmadrass... Lite känslor skulle inte skada. En tavla eller två på rummen skulle skapa känsla.

Bekräftad gäst: 2020-01-11


10 av 10

Pernilla,
Västerås

+
Läget, sängarna och att kunna se soluppgången.
-
Bättre möjlighet att äta frukost ute, frukostmatsalen känns underdimensionerad.

Bekräftad gäst: 2020-01-04


10 av 10

Carina,
Järfälla

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-01-04


8 av 10

Henrik Ernst Viktor Von,
Sollentuna

+
läget. närheten till beach och hamn. propert.
-
poolen på tok för kall. inga badade i den.

Bekräftad gäst: 2020-01-04


8 av 10

Anders,
Västerås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-28


6 av 10

Zuzana,

+
service
-
tv kanalerna som de lovar att de har skall fungera

Bekräftad gäst: 2019-12-21


10 av 10

Yvonne,
Enskede

+
Kan bara konstatera att detta var ett av de bättre hotellet vi besökt.
-
Första gången vi inte har något alls att klaga på, Helt klart kommer vi åka tillbaka till detta hotell.

Bekräftad gäst: 2019-12-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

38% av resenärerna rekommenderar

673 omdömen
Utmärkt
 
121
Väldigt bra
 
235
Bra
 
210
Mindre bra
 
80
Underkänt
 
28

5 senaste omdömen

2020-01-11

Inlägg av stilun Skellefteå, Sverige

Nyårssemester med vuxna barn

Jättebra läge, hotellet ligger i princip på stranden och har gångavstånd till många bra restauranger. Mycket trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Poolbarens personal får gärna höja sin servicenivå och ha en gladare attityd så skulle vistelsen där bli mer trivsamt. Sen är det ju retande med alla gäster som reserverar solsängar, lägger handdukar på dem utan att själva vara där och så får de som är där på dagen inte använda solsängarna, riktigt dåligt! Frukosten var jättebra, god och varierad. Tyvärr väldigt hög ljudnivå så vi skyndade oss att äta för att komma därifrån. Sköna sängar och god standard på hotellrummet, var lyhört från korridoren men inte störande. Vårt första besök i Las Palmas, återkommer gärna!

 
2019-12-30

Inlägg av AsaBH Stockholm, Sverige

Känsla av finlandsfärja med fint läge.

Obs hotellet behöver en renovering! Känsla av finlandsfärja från 80 talet är slående. Inte värt pengarna! Om du ska bo här är havsutsikt ett måste. Frukostmatsalen har otroligt hög ljudvolym. Så fort man kommer in vill man gå ut. Dock är själva frukosten ok. Ägg görs på beställning och juicen är färskpressad. Lunch och middag är bra men miljön är en smula ocharmig. Poolen är kall men poolområdet är funktionellt och litet. Solen kommer till pooldäcket först vid 11.00. Gymmet är Mkt litet! Läget är fantastiskt antar att det är det man betalar för.

 
2019-12-01

Inlägg av solrese

Absolut inget för rörelsehindrade

Ett riktigt bra hotell - så länge man inte är rörelsehindrad. Fyra rejäla trappsteg stoppar effektivt varje rullstolsburen gäst från att komma ut på den stora terassen med solstolarna, poolen och baren. Helt ofattbart för ett hotell som marknadsför sig som femstjärnigt!!!

 
2019-11-04

Inlägg av triumph_11 Eslöv, Sverige

Perfekt läge

Detta var vår första charterresa tillsammans och vi blev rekommenderade det här hotellet. Vi bodde på sjunde våningen med havsutsikt och vi var väldigt, väldigt nöjda. Utsikten över strandpromenaden var oslagbar. Sängarna var sköna, personalen var väldigt tillmötesgående och frukosten var härlig! De väldigt omskrivna hissarna fungerade utan problem hela veckan. Inget lyxhotell men vi var mycket nöjda!

 
2019-03-04

Inlägg av Marita V

Bottenbetyg för restaurangen

Ett hotell som har 5 stjärnor men i verkligheten så är det absolut inte mera än 3 + Vi åkte med Tui och deras ranking var 4+ Vad som mest var förvånande och som vi verkligen vill varna för var det otroligt simpla maten i restaurangen. Vi hade beställt halvpension och vi avbokade den snabbt, åt där i 2 kvällar. Det var inte bättre än en dagens lunch i Sverige. Snarare sämre. Jag har aldrig varit med om sämre buffé någonstans på våra resor. Frukosten var ok men inte mera Annars bra service men överhuvudtaget ett tråkigt modernt betonghotell .