Koppla av med sköna spa-behandlingar

Absolut avkoppling

När unnade du dig en massage senast? Eller en dag på spa, bara avslappnat lunkandes runt mellan jacuzzin och bastun? Fuerteventura har ett brett utbud av span och behandlingar: varför inte prova en aloe vera-massage, eller kanske en session chokladterapi.

Rio Calma i Costa Calma

I underbara omgivningar på Hotel Rio Calma ligger den här spaanläggningen som bland annat består av en stor pool, jacuzzi och flera olika sorters bastur. Här kan du njuta av bland annat honungsmassage, sjögräsbehandlingar och aloe vera-rengöring. Eller varför inte få det bästa av två världar och fly vardagen med en chokladterapimassage?

Maritim Hotel Esquinzo Beach i Costa Calma

För dig som förknippar hälsa med mer än bara avslappning är den här pärlan på öns sydkust ett måste. Högklassiga Maritim Hotel Esquinzo Beach är drömmen för den aktiva semesterfiraren. På det här strandnära hotellet erbjuds inte bara de klassiska hälsobehandlingarna som massage, pooler och bastu, utan du har också chansen att förbättra dina kunskaper i idrotter såsom tennis, volleyboll och basket.

Chokladterapi!
Aloe vera förberett i spaändamål

Aloe Vera

Fuerteventura är välkänt för sina högklassiga aloe vera-produkter. I Tiscamanita kan du under guidade turer se hur tillverkningen går till och vandra omkring bland odlingarna. Passa på att köpa med dig en eller flera produkter hem.

Sheraton Fuerteventura Beach, Golf & Spa Resort

För dig som vill unna dig en lyxig semester, är det här det bästa sättet att skämma bort dig själv på. Spendera en dag på Sheraton Spa Resort i Caleta de Fuste, där du förutom en underbar omgivning får ta del av ett fascinerande utbud av hälsobehandlingar såsom turkiska bad, isvakar och pooler med hälsofrämjande essenser.

Fuerteventura Thalasso SPA, Barceló Resorts

Mitt på Caleta de Fustes härliga strand finns det här spat som är något utöver det vanliga. Njut av en avkopplande massage eller ett härligt dopp i poolen.

Iberostar Fuerteventura Park i Las Gaviotas

Baserad på tusenåriga tekniker och traditioner från sydöstra Asien kommer hotellets spa, Thai Zen SPAce, att bli en helt ny upplevelse för dig. Här används bara färska, naturliga produkter, direktimporterade från Asien. Du kan välja mellan många olika behandlingar såsom massage, ansiktsbehandlingar och kroppsskrubb. Alla behandlingar utförs av personal utbildad på Thailands bästa massageinstitut.

Eco-Tienda Natural

En hälsobutik som verkligen lever upp till sitt namn. I butiken finns inte bara det som vi vanligtvis förknippar med hälsa, som naturläkemedel och all sorts nyttig mat, utan här stärks även din inre hälsa med hjälp av drömfångare, andedrivare och annat som du knappt visste fanns. Ett besök i denna mysiga butik hjälper dig på din väg mot ett hälsosammare och lyckligare liv. Adress: Av. de la Constitucion 9, Puerto del Rosario. 

Boka resa till Fuerteventura

Thaimassage