Fuerteventura – tips inför resan

Fuerteventura – restips

Fuerteventura är den typiska kanarieön: fullspäckad av god mat, vackra sandstränder, hisnande naturupplevelser och vackra byar. Ta del av våra tips på saker du inte får missa på resan här.

Boka din resa till Fuerteventura

Fuerteventuras mysiga städer och byar

Fuerteventuras mysiga byar

Följ med på en av våra utflykter, eller hyr en bil och se dig om på egen hand. Här tipsar vi om några av Fuerteventuras mysiga städer och byar.

Se våra tips här
Paella

En smakrik semester

Åk till Fuerteventura och njut av gastronomiska fröjder som aldrig tycks ta slut. Missa inte öns vitlöksmarinerade räkor eller de smakrikt tillagade potatisarna som går under namnet papas arrugadas. Vi guidar dig gärna fram till öns bästa matställen.

Ta del av öns godsaker
Sportaktiviteter på Fuerteventura

Sportaktiviteter på Fuerteventura

Det finns inget som får en att må så bra som ett härligt träningspass! På Fuerteventura finns dessutom goda möjligheter att inte bara kombinera nytta med nöje, utan även spänning och utforskning. Ta till exempel en cykeltur i bergen, eller prova på att windsurfa.

Ta del av våra tips
Jandia

Fuerteventuras finaste stränder

Hur föredrar du dina stränder: korta eller långa, livliga eller rofyllda? Oavsett ditt svar har Fuerteventura gott om vackra sandstränder som tillgodoser dina önskningar och behov. Ta del av våra tips här.

Läs mer
Playitas Resort

Sporta på Playitas Resort

Playitas Resort är hotell- och sportanläggningen med en mängd aktiviteter i hög klass för alla som söker en aktiv semester. Här kan du bland annat ägna dig åt ledarledda träningspass, simma i olympisk pool eller gymma. 

Läs mer om Playitas Resort
Hitta ditt Fuerteventura

Hitta ditt Fuerteventura

Har du svårt att bestämma dig? Vi hjälper dig att hitta den ort på Fuerteventura som passar dig bäst!

Vilken del av Fuerteventura passar dig bäst?
Koppla av med sköna spa-behandlingar

Absolut avkoppling

När unnade du dig en massage senast? Eller en dag på spa, bara avslappnat lunkandes runt mellan jacuzzin och bastun? Fuerteventura har ett brett utbud av span och behandlingar: varför inte prova en aloe vera-massage, eller kanske en session chokladterapi.

Läs mer
Shopping på Fuerteventura

Shopping på Fuerteventura

För dig som är ute efter att göra ett kap under resan finns det goda möjligheter på Fuerteventura, som utmärks av sina låga priser. Strosa runt på marknader och köp med dig en härlig souvenir hem.

Se våra främsta shoppingtips
Vykortsvackra Fuerteventura

Sevärdheter på Fuerteventura

Vykortsvackra Fuerteventura är som gjort för upptäckaren. Ta del av öns många vackra sevärdheter  – och ifall du tröttnar, varför inte hoppa på första bästa båt över till Lanzarote?

Spana in öns sevärdheter