Kundomdömen om R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 220 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Det var väldigt långt till stranden och svårt att komma fram.
-
Vi åt mestadels vegetariskt då det var dåligt urval av kött.

Bekräftad gäst: 2020-03-16


10 av 10

+
Service, mat, personal och mycket vackert utformat hotell
-
Vattnet i poolerna kändes kallt

Bekräftad gäst: 2020-03-09


10 av 10

+
Allt var fantastiskt har inget att klaga på, kommer säkert att bo där fler gånger
-
Skulle vilja ha ett extra täcke annars var allt kanon

Bekräftad gäst: 2020-03-01


8 av 10

+
Hotellet som byggnad med omgivande utemiljö
-
vi gillade inte att språket på hotellet är tyska. På ett hotell i Spanien tycker vi att de språk som kan användas naturligtvis är spanska. Som komplement borde det var ett världsspråk vilket då bör vara engelska så klart

Bekräftad gäst: 2020-02-27


3 av 10

+
Närheten till havet
-
Bättre mat samt bättre standard Sängar måste bytas ut Det var det hårdaste sängar som jag och min sambo har nånsin sovit på. Och till sist och inte minst Bättre service i receptionen. En polsk talande kille som är tydligen manager där, mer otrevligt och nonchalant kille får man nog leta efter

Bekräftad gäst: 2020-02-17


10 av 10

+
Läget, maten, servicen, lugnet.
-
Absolut inget att anmärka på.

Bekräftad gäst: 2020-02-17


8 av 10

+
Rummen var väldigt fina
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


8 av 10

+
Lugnet
-
Den stora poolen hade behövt vara lite uppvärmd

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Servicen och hela atmosfären. Läget med havet så nära.
-
Ska inte säga att det var ett problem... men det var väldigt ”tyskt” språkmässigt. Jag klarade mig bra men ibland funkade inte engelska.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


8 av 10

+
Läget i utkanten av stan och nära till stranden. I allmänhet välskött och fräscht.
-
Fler bäddmadrasser, vi lyckades att få en, men eftersom vi var tre på rummet fattades två. Därmed blir komforten dålig i sängarna när man är van vid svensk standard. Dessutom väldigt få eluttag på rummet, blir krångligt när 3 personer ska ladda sina telefoner och surfplattor samtidigt.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1741 omdömen
Utmärkt
 
605
Väldigt bra
 
706
Bra
 
277
Mindre bra
 
108
Underkänt
 
45

5 senaste omdömen

2020-02-20

Inlägg av crindebratt Fuerteventura, Spanien

All inclusive

R2 Pájara beach ligger granne med havet och är en omfattande skapelse med porlande fontäner, restauranger och aktiviteter. Rummen är stora, välkomnande och bra planerade. Sängarna är åt det hårda hållet och kuddarna minimala (ta gärna med egen kudde). Vi är en familj om fem personer varav tre tonåringar och valde all inclusive vilket visade sig vara ett bra val. Alltid fanns det något som tonåringen kunde äta, om det då var hamburgare, korv eller pommes frites. Maten var neutralt kryddad, men det fanns mitt på buffén en station med kryddor där man kunde krydda på efter tycke och smak. Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam. Dottern som fyllde 18 under vistelsen fick t.o.m. ett personligt brev, en tårta och en flaska champagne! Vi hade ett irriterande problem med låskortet till ett av rummen som aldrig fungerade, trots att vi bytte ut det och magnetiserade om det fyra gånger. Men i det stora hela mer en irriterande småsak. Den lilla staden ligger cirka en km bort och har en del affärer, 3-4 supermercados och diverse restauranger. Runt omkring breder sig lavan ut med små berg av stelnad lava och grus. Kargt och grusigt. Inget växer där förutom små grå buskar. På hotellet finns också dykarkurser, kurser i windsurfing, beach volley, tennis, zumba samt mycket mer. Priserna är som vanligt lite högre än som skulle kunna anses motiverat. Hyr gärna en bil och runt ön, den är inte stor. För dig som vill slippa bry dig om mat, bara njuta av den fantastiska omgivningen, solen och ta det lugnt är detta en fantastisk plats.

 
2019-01-25

Inlägg av Fred187 Sundsvall, Sverige, Europa

Rent och fint

Vi var här en vecka i januari. Mottagningen med kyld cava i receptionen och trevlig personal gav ett bra intryck. Rummet med begränsad havsutsikt var verkligen inte begränsad, förmodligen blev vi uppgraderade när något bättre rum blev ledigt. För rummet var med panoramafönster över hela kustområdet och likaså balkongen. Det är ett stort och fint hotell med bra städning och handduksbyte varje dag. Poolhanddukar mot deposition. Inget gratis wifi på rummen - endast på våning 3 i baren. Möjligen det enda negativa vi kan komma på. Restaurangen var helt OK - dock har vi haft bättre all-inclusive upplevelser. T.ex. serverade de leverbiff, kanin och get och det kanske inte är allas favorit. Men man kan ju undvika att äta det man inte gillar, för det fanns alltid något som var helt OK. Restaurangen får 3,5 i betyg. Personal och animation-teamet var helt suveräna, bra underhållning i baren på våning 3 varje kväll. Hotellet uppvaktade dessutom en jubilar vi hade med oss, utan att vi sagt till. Tårta, ballonger och cava på rummet som överraskning och det var en fin gest. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit.

 
2018-12-15

Inlägg av TabySweden Stockholm, Sverige

Bra och dåligt

Stranden är fin och ren, ligger ett stenkast från hotellet. Nackdelar är att hotellet inte erbjuder solstolar och att nästan alla som badar är NAKNA. Övervägande gäster är från Ryssland och Tyskland. Hotellet och rummen är i skick, sängarna är ganska hårda och rummen är sparsamt inredda. Deras våningsplan är det ingen ordning på?! Högst upp är plan 3 och längst ner 9, förvirrande när man ska använda hissen. Personalen är fantastisk och hjälpsamma, särskilt i receptionen. Det som gör att vi inte kommer tillbaka är maten. Överkokt och smaklös. Restaurangen påminner om ett trist skolkök! Drar ner hela upplevelsen!

 
2018-03-14

Inlägg av Lijana K

Maten är absolut inte bra på detta hotell!!

Vi valde detta hotell eftersom vi läste så många positiva omdömen om hotells mat. Vet ej om folk reste första gången på all inclusive men maten var absolut inte bra. Överkokt pasta, överstekt kött, råvaror hade ingen smak. Märkligt med tanke på varm klimat året runt. Alltså tomater, gurka smakade ingenting. Inte nämna frukter. Alltid samma utbud: apelsiner papajor, päron, äpplen. Vi skulle aldrig komma tillbaka till detta hotell. Det som var positivt - servicen i hotellet. Mycket trevligt personal. Lijana och Daniel

 
2018-03-03

Inlägg av Eva T Skara, Sverige

Semester med god mat

Det bästa var den goda maten! Jag blev mycket positivt överraskad. Sen var städningen bra och personalen trevlig ⛔️ Till sängarna! Totalt helt stenhårda, det var som att ligga på golvet ⛔️ Till att det endast var en liten pool som var uppvärmd