Rumstyper på R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Deluxerum

Deluxerummen har ett avskilt läge i en egen, lugn del av hotellet som kallas Romantic Fantasia och som är reserverad åt boende i deluxerum och superiorsviter. Här finns ett mysigt poolområde och sex utomhusjacuzzier. Från denna del av hotellet är det ca 100 meter till stranden och huvudbyggnaden där hotellets övriga faciliteter finns. Deluxerum med dubbelsäng. Satellit-tv, radio, telefon och litet kylskåp. Gratis wifi (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badkar och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 31 kvadratmeter
Antal personer: 1-2 personer

Dubbelrum

Lyxiga och väldesignade dubbelrum med separata sängar. Tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Gratis wifi (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift) och centralstyrd luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Balkong med pool- eller havsutsikt. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Enkelrum

Lyxiga och väldesignade enkelrum med litet kylskåp och tv med satellitkanaler. Gratis wifi (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift) och centralstyrd luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Balkong med pool- eller havsutsikt. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 26 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Lyxiga och väldesignade juniorsviter med en sittgrupp, tv med satellitkanaler och litet kylskåp. Separata sängar. Gratis wifi (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift) och centralstyrd luftkonditionering. Deponering mot avgift. Klinkergolv. Balkong med pool- eller havsutsikt. Hårtork. Badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 32 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Superiorsvit

Superiorsviterna har ett avskilt läge i en egen, lugn del av hotellet som kallas Romantic Fantasia och som är reserverad åt boende i deluxerum och superiorsviter. Här finns ett mysigt poolområde och sex utomhusjacuzzier. Från denna del av hotellet är det ca 100 meter till stranden och huvudbyggnaden där hotellets övriga faciliteter finns. Superiorsviterna består av ett vardagsrum och ett sovrum med dubbelsäng. Glasvägg mellan sovrum och toaletten. Satellit-tv, radio, telefon och litet kylskåp. Gratis wifi (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift) och luftkonditionering. Deponering mot avgift. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badkar och wc. Markterrass. Städning 7 ggr/vecka.
Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.