Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 183 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-19


8 av 10

+
Läget, närhet till alla faciliteter, närheten till havet, Maten,
-
När vi blev isolerade, sjönk servicen på hotellet. Lite svårt att förstå eftersom det var mycket färre människor där sista dagarna.

Bekräftad gäst: 2020-03-19


10 av 10

+
Lugnet och utsikten. Maten var jättegod.
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-15


6 av 10

+
stora rymliga rum
-
personal i lobbybaren och poolbaren kunde vara lite mer serviceminded otroligt dåligt med så få solstolar så att det inte räcker till dessutom så finns "lappar" vid poolen där man påtalar att sängarna inte får reserveras, redan vid 8-tiden på morgonen var så gott som alla stolar "bokade" genom att man lagt sina handdukar och diverse andra saker på dom endast vid ett tillfälle såg jag att personalen gick och plockade bort bokningarna så som man sagt att man kommer att göra

Bekräftad gäst: 2020-03-05


10 av 10

+
Maten var utmärkt.
-
?

Bekräftad gäst: 2020-02-27


4 av 10

+
-
Detta verkar vara ett äldre hotell, allmänt slitet. Nedsuttna möbler med sliten klädsel, lösa och trasiga bräder runt dom små poolerna som på flera ställen utgjorde fara för genomtramp med skada som följd. Det saknades en dörr in till duschutrymmen och toan!!! Det fanns en ”konstig” soffa utan vettigt ryggstöd ett bord och i övrigt ingen möblering i rummet där TV: n hängde, monterad så man var tvungen att vika in gardinen bakom för att kunna titta. Det skulle finnas en svensk TV kanal men den funkade kanske 2 tim. totalt. Sängen var så hård att man lika gärna kunde legat på golvet. Allt detta påpekades utan resultat. Det finns ytterligare men nu orkar jag inte mer. Till detta hotell återvänder vi aldrig.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


8 av 10

+
Modernt
-
Byta ut solstolarna runt poolen. Mycket obekväma.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


6 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-10


7 av 10

+
Läget vid vattnet Städning Rumsstorlek LobbybarenRent och snyggt vid poolerna
-
Bufferestaurant trist med magert utbud Pappermuggar måste bort från poolbar. Det finns snygga och trevliga plastglas. Cafemöbler vid stora poolen. Fiinns alltför få idag. Fler solsängar Ingen markering av solsängar Alltför hårda sängar och kuddar Enklare luncher vid pool. T-ex pizzor, sallader, burgare m.m

Bekräftad gäst: 2020-02-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1249 omdömen
Utmärkt
 
428
Väldigt bra
 
490
Bra
 
203
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
60

5 senaste omdömen

2019-12-29

Inlägg av Tiger1964 Göteborg, Sverige

Bra hotell men trist Spa

Hotellen är väldigt rent och trevligt, ligger i ett lungt men otroligt vackert ställe vid havet. Svart strand och tre pooler, en av dem är uppvärmd. Synd att Spa-delen är gammal och sliten, personalen och massagen har väldigt låg nivå och inte prisvärda alls tyvärr. Vi möttes dessutom av en naken tysk så personalen har noll koll på spadelen. Jetstrålar som inte fungerar och ismaskin som är avstängd är bara några exempel på att det inte håller ens två stjärnig nivå.

 
2019-11-12

Inlägg av Kerstin_L1958

Fint hotell med strandpromenad

Hotellet är fint och modernt. Vi hade All inklusive vilket är ett måste eftersom den lilla byn inte har så många restauranger. Maten kunde vara mer varierad då man blir trött på samma sorts kyckling och stekt fisk. Rummen var rymliga med balkong mot poolen eller havet. Trevlig och hjälpsam personal. Det ligger vid en trevlig strandpromenad men stranden är svart och stenig. Inte så lockande att ligga där och sola eftersom det blåser ganska mycket hela tiden. Man kan ta ett dopp, badskor rekommenderas, och sen ligga vid hotellets pool eller sola på balkongen.

 
2019-03-20

Inlägg av _fhbu01 Kallinge, Sverige

Perfekt om du vill ha vågornas ljud och palmbladens rassel i öronen

En mycket lugn plats, mycket välskött hotell med utmärkt service.. stranden får lite minus då det inte finns solsängar.. men om du vill uppleva " strandhäng in natura" är det här rätt plats... om du har problem med rörelsenedsättning så är den här stranden inget för dig.

 
2017-08-10

Inlägg av Charlotte L Eslöv, Sverige

Modernt och fint, men dålig information och ganska dött.

Hotellet i sig var väldigt fint. Rymliga rum, moderna toaletter och fina lokaler. Man fick bra hjälp i receptionen där de kunde prata hyfsat bra engelska och verkade ha koll. Men det var mycket som inte var genomtänkt och informationen var ganska dålig i allmänhet. Det fanns ingenting i omgivningen förutom nån liten mataffär. Hotellet låg ensamt vid stranden som inte var särskilt badvänlig. Där fanns inga solstolar och det var stenigt och inte alls gjort för att bada där. Personalen i restaurangen och vid poolen kunde ingen engelska, märkligt tyckte vi. Drinkarna vid poolen innehöll ingen alkohol trots de hette namn som "tequila sunrise" och "pina colada", det fick man be om själv och då fick man oftast lite för starka drinkar. De verkade väldigt okunniga. Det fanns heller inte i närheten av tillräckligt med solstolar vid poolen, som folk dessutom var uppe kl 6 på morgonen och paxade. Vattengympan innebar att det stod en ledare på kanten och visade lite halvdant de få som var i poolen vad de skulle göra, helt utan musik eller något vidare engagemang. På kvällarna var det "disco" eller uppträdande i källaren som man inte visste fanns förrän man själv börjat undra över var kvällsbaren fanns. Restaurangen och maten var helt okej, inget märkvärdigt men heller inget att klaga på. Däremot stod det bara skyltar med innehåll i maten på vissa rätter. Vi som äter glutenfritt blev därför ganska förvirrade och fick inte ut särskilt mycket utav den informationen. Vi ville ta apollos buss in till stan för att se oss omkring lite men fick veta efter att vi först ringt numret i apollos pärm som var fel, att den enda bussen var inställd pga för lite folk som anmält sig. Inte så konstigt kan vi tycka eftersom de lagt ut fel telefonnummer i pärmen... Kortfattat i övrigt; väldigt hårda sängar, fin städning på rummet, helt okej mat. OBS! Gå inte på att köpa vin som inte ingår i all inclusive-paketet. Det var ren ocker! Vill ni dricka något annat vin än vad som ingår går det att köpa samma i butiken för en femtedel av deras priser.

 
2017-04-22

Inlägg av Helengus69 Ekerö, Sverige

Helen

Ett okej hotell. Vi hade all inklusive och tyckte sådär om maten, men drickat var gott. Gott vin goda drinkar. Poolerna var fina likaså spa. Tråkigt att man ska behöva betala för solstolarna vid (så kallade stranden) var svårt å gå i vattnet mycket sten o berg. Vi var här i februari 2016