1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om La Pared – Powered By Playitas

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

,

+
läge, mat och aktiviteterna
-
Bättre wifi i rummet.

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Adele ,
Skokloster

+
Trevlig personal och rent och fint hotell.
-
Det borde inte kosta med vanligt dryck till måltid . Alkohol absolut men inte vatten och läsk ! Överlag skulle era försäljningssiffror öka om ni inte hade extra tillägg för ensamma som reser för träning !

Bekräftad gäst: 2019-08-13


8 av 10

Louisa,
Stockholm

+
Nära till allt
-
Mer parasoll vid poolen Mer pass

Bekräftad gäst: 2019-08-13


10 av 10

Julia,
Helsingborg

+
Härligt koncept, -man känner sig verkligen hurtig och frisk! All personal var fantastiskt hjälpsam. Allt jag önskade ingick, -till och med värdeskåpet på rummet, vilket är ovanligt men mycket uppskattat! Har haft en jättefin upplevelse och är väldigt nöjd.
-
Städningen av rummet! Jag kunde inte gå barfota på golvet utan att bli vrålskitig om fötterna... Middagen hade gärna fått ligga en timme tidigare, 19.00-21.00 är för sent tycker jag.

Bekräftad gäst: 2019-08-07


9 av 10

Annika ,
Knivsta

+
Utbudet av träning och vackra omgivningar Fina o stora hotellrum
-
Att frukosten öppnar kl 7. Många tidiga aktivitetet, tex träningspass och surfskola gjorde att många vill äta tidigare än 8. Ibland gick det bra att komma in i matsalen tidigt, ibland blev jag utkastad. Träningsschemat ändrades och informationen gick inte ut ordentligt. Utbududet på lunchmenyn skulle kunna förbättras med fler nyttiga alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-08-06


6 av 10

Magdalena,
VANKIVA

+
Maten var det bästa på hotellet
-
Informera om att det inte finns några andra hotell i närheten . Vill man ta sig till ett typ ett apotek får man beställa taxi eller hyra bil. Till hotellet går inga bussar.

Bekräftad gäst: 2019-07-31


8 av 10

Sara,
Stockholm

+
Träningspassen
-

Bekräftad gäst: 2019-07-30


10 av 10

Åsa,
TYRESÖ

+
Rum och pool
-
Förbättra gymmet, transfer till Playitas, en proteinbar med drinkar, vars och bcaa osv

Bekräftad gäst: 2019-07-23


9 av 10

Annelie ,
Malmö

+
All personal var jätte trevliga, vänliga, omtänksamma och hjälpsamma. Fina rena rum. Mysigt och rent överallt. Alla måltider bra.
-
Mer information på bussen från flygplatsen till hotellet och vice versa. Saknade att någon ropade ut vilket hotell vi var på så jag visste vart jag skulle hoppa av. På hemresan fick jag sms att bussen skulle gå 10.30. Tiden kunde skilja på en kvart. Den kom kl 10.00 och då var det bråttom.

Bekräftad gäst: 2019-07-23


9 av 10

Simon,
Västerås

+
Väldigt trevlig personal, bra service och bra middagar med bra utbud
-
AC på rummen vore helt klart en bra investering. Bodde på markplan och att ha altandörr eller sovrumsdörren öppen när man sover är inte att tänka på.

Bekräftad gäst: 2019-07-23


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.