Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 238 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Marie,
Vellingeå

+
Trevlig o serviceinriktad personal på alla nivåer
-
Em fika p hotellet, kaka alldeles för klent, fm fika riktig mat nära frukost, dessa borde vara tvärt om. Utflykt Fuenteventura runt, besvikelse att stoppet för mat var så kort att möjligheten att besöka michelinrestaurangen inte tilläts. Förslag är att man redanvid bokning av utflykten kan boka mat på restaurangen o att bord o mat bokats av Apollo som grupp o att resan fortsätter först när alla fått mat o hunnit äta. Hade så gärna ätit där men kunde inte pga tidsbrist

Bekräftad gäst: 2019-05-07


10 av 10

Gunilla ,
Borensberg

+
Rent o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Ingrid,
Örebro

+
lugnt, rent,utmärkt service.många sällskapsutrymmen,badbuss till stranden, bra sängar. Bra att man inte kommer in på hotellet utan att gå genom receptionen, känns tryggt
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


5 av 10

Madelaine ,
Stockholm

+
Maten var toppen och service personalen var toppen
-
De utlovade massa aktiviteter så som vatten gympa musik quiz mm men blev aldrig av. Ingen musik eller underhållning som utlovades.

Bekräftad gäst: 2019-03-28


8 av 10

Göran,

+
-
Vinet borde vara bättre. Tyvärr är väl inte standarden på all inclusive bättre än detta.

Bekräftad gäst: 2019-03-21


10 av 10

Mari,
Rimbo Norrtälje

+
Maten, personalen, renligheten, varmpoolen, aktiviteterna, gymredskapen mm.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-18


10 av 10

Göran,
Borlänge

+
Det personliga bemötandet.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-14


8 av 10

Jenny,
Ronneby

+
Rent, trevlig personal och fint poolområde
-
Maten kunde vara varm på frukosten och middagen

Bekräftad gäst: 2019-03-11


6 av 10

Kristina,
Märsta

+
Vårt hotellrum i etage
-
Personalen dåliga på engelska. De bråkade med oss om våra drinkar. Vi hade köpt drink deluxe. De borde ha andra färger på de armbanden.

Bekräftad gäst: 2019-03-11


10 av 10

Monika,
Täby

+
Rent o snyggt. Trevlig personal.
-
Bäddmadrasser i sängarna, hårdasängar.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1080 omdömen
Utmärkt
 
250
Väldigt bra
 
444
Bra
 
236
Mindre bra
 
82
Underkänt
 
68

5 senaste omdömen

2019-02-12

Inlägg av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

Inlägg av Escape04893315867

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

Inlägg av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(

 
2018-04-06

Inlägg av isabela494 Stockholm, Sverige

Prisvärd enklare all inklusive

Prisvärt! Tyskt hotell som har roliga engagerade ”lekledare” som drar igång fotboll,qiuz, volleyboll,dans,gympa osv under dagen. Kall pool i mars om man är kinkig...men de är ju de flesta poolerna även fast de är uppvärmda. Frukosten är bästa målet på dagen. Det finns alltid något att äta och dricka snacks,fika,lunch, middag osv. Nice med gratis skötbord ( med inbyggd badbalja 👍🏼) och babysäng på rummet då vi endast skrev en förfrågan i bokningen. Lite dumt med alla trappor när man har barnvagn för hissarna ligger lite dumt till. Har man lite oflyt så måste man gå runt hela hotellet en våning (hotellet är typ som en cylinder). Kanske kan vara värt att skriva i bokningen att man gärna bor nära en hiss om man är rörelsehindrad eller har barnvagn. Rummen är inte supermoderna men det är rent och fräscht. Badrummen håller snäppet högre standard än rummen, alltid trevligt med ett fräscht badrum! En väldigt stark trea i betyg.

 
2018-03-29

Inlägg av Anna E

Dålig service och otrevlig personal

Oväntat många ur personalen var otrevliga och hade inget service mindset. Personal är inte lösningsorienterad. Behöver du hjälp med något så är det inte deras problem utan du får lösa det själv. Det fanns klädkoder för matserveringen som folk struntade i och det blev ingen reaktion från personal. Tjocka gubbar i bar överkropp när man äter lunch är rent ut sagt äckligt. Ganska slitet hotell dessutom.