Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 214 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,1 / 10
Faciliteter
 
7,7 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

Jeanette Augustsson,
Kvidinge

+
Bar uppdelning av maten i matsalen, var aldrig några köer. Bar uppvärmd pool och många solstolar
-
Underhållningen på kvällen och lite bättre skyltar så man hittar till rätt hiss. Var lite rörigt att hitta rätt

Bekräftad gäst: 2020-01-19


5 av 10

Thomas Mikael,
Veddige

+
Städningen
-
Maten var under all kritik. Dåligt utbud, totalt smaklöst, Ingen variation på rätterna/smakerna. ”Snacks”? Skulle det föreställa de sönderkokts korvarna och de skrämmande ”burgarna” som dukades fram varje dag? 4 drinkar på listan? Var det ett skämt? Under all kritik... En kurs i det internationella språket Engelska hade blivit ett lyft hos personalen.

Bekräftad gäst: 2020-01-19


5 av 10

Oscar,
Sävsjö

+
Bra pool
-
Rummen var speciella när det gäller barn. Det var stora tavlor med nakna kvinnor på alla rum vilket inte vi tyckte passade för barn.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

Tage,
Bålsta

+
Har ingen kommentar
-
Faciliteter

Bekräftad gäst: 2019-12-26


8 av 10

Lennart,
Uppsala

+
-
Maten

Bekräftad gäst: 2019-12-26


5 av 10

Claes,
Skarpnäck

+
-
Vi hade allinclusive och maten var urusel. Är också helt övertygad om att drinkar som ingår är utspädda.

Bekräftad gäst: 2019-12-23


7 av 10

Leif,
Torshälla

+
-

Bekräftad gäst: 2019-12-19


9 av 10

Olavi,
Trelleborg

+
Trevlig personal
-
Svensk kanal i tv

Bekräftad gäst: 2019-12-19


2 av 10

Jimmy,
Kareby

+
Väldigt bra etage rum
-
Dålig mat Alla aktivitets grejer var slitet, dåligt, trasiga. Majoriteten av alla gym grejer var trasiga. Ljud på nätterna

Bekräftad gäst: 2019-12-16


8 av 10

Tommy,
Nyköping

+
-
Kylskåp på rummet

Bekräftad gäst: 2019-12-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1116 omdömen
Utmärkt
 
261
Väldigt bra
 
456
Bra
 
241
Mindre bra
 
87
Underkänt
 
71

5 senaste omdömen

2019-11-20

Inlägg av kajsa76

I det stora hela en bra resort

Rummet: motsvarade i stort förväntningarna. Sängarna var dock i behov av att bytas ut. Maten: något enahanda och de vet inte vad kryddor ska användas till. Kids club: utnyttjade den inte så mycket men det vi deltog i var toppen. Pooler och poolområdet: rent o fräscht och gott om solstolar. Poolhanddukar kunde lånas mot deposition som återbetalades vid återlämnandet och byttes utan kostnad. Till största delen väldigt trevlig och serviceminded personal. Hotellet var rent och fräscht om än något slitet. Det var en bit till stranden men gratis bussar gick från och till hotellet flera ggr under dagen. Bussarna stannade även vid shoppingstråket, men då vi inte besökte detta kan jag inte ge något omdöme om hur utbudet var. Kan definitivt tänka mig att åka hit igen!

 
2019-02-12

Inlägg av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

Inlägg av Weekendreser

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

Inlägg av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(

 
2018-04-06

Inlägg av isabela494 Stockholm, Sverige

Prisvärd enklare all inklusive

Prisvärt! Tyskt hotell som har roliga engagerade ”lekledare” som drar igång fotboll,qiuz, volleyboll,dans,gympa osv under dagen. Kall pool i mars om man är kinkig...men de är ju de flesta poolerna även fast de är uppvärmda. Frukosten är bästa målet på dagen. Det finns alltid något att äta och dricka snacks,fika,lunch, middag osv. Nice med gratis skötbord ( med inbyggd badbalja 👍🏼) och babysäng på rummet då vi endast skrev en förfrågan i bokningen. Lite dumt med alla trappor när man har barnvagn för hissarna ligger lite dumt till. Har man lite oflyt så måste man gå runt hela hotellet en våning (hotellet är typ som en cylinder). Kanske kan vara värt att skriva i bokningen att man gärna bor nära en hiss om man är rörelsehindrad eller har barnvagn. Rummen är inte supermoderna men det är rent och fräscht. Badrummen håller snäppet högre standard än rummen, alltid trevligt med ett fräscht badrum! En väldigt stark trea i betyg.