Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 440 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,8 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Lars Åke Anders,
Höganäs

+
Stort poolområde
-
Lite slitet, behöver kanske en renovering.

Bekräftad gäst: 2019-11-14


8 av 10

Nils Peter,
Kristianstad

+
-
Kylskåp och kalla drycker

Bekräftad gäst: 2019-10-31


9 av 10

Johanna Kristina,
Arboga

+
Mycket trevlig personal. Lugnt. Bra och stora rum. Gott om solstolar. Trevliga lekledare för barnen.
-
Vi reste med ett allergiskt barn. Personalen hade koll på allergier men det fanns inte så många alternativ även om de var mycket tillmötesgående. Det var inga problem att handla kylvaror och ställa i deras kyl, jättebra. Kunde ha varit lite mer på gymmet.

Bekräftad gäst: 2019-10-28


10 av 10

Mari,
Trosa

+
God mat. Lungt och tyst. Nära till vandringsleder.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-28


7 av 10

Kristina,
Trelleborg

+
-
Personalen kunde upplyst om att det fanns gratis kaffe i en maskin som man inte såg riktigt o inte bara ta betalt i baren vid poolen. Lite okunnig personal i receptionen vad gällde info o språk.

Bekräftad gäst: 2019-10-27


9 av 10

Jovita,
Vålberg

+
Bemötande av personalen, maten, och de olika aktiviteter som till exempel lek med barn, vatten gympa för vuxna, discokvällar med olika program.
-
Jag tycker att allt var bra!

Bekräftad gäst: 2019-10-24


9 av 10

Marie,
Vellinge

+
Trevlig o serviceinriktad personal på alla nivåer
-
Em fika p hotellet, kaka alldeles för klent, fm fika riktig mat nära frukost, dessa borde vara tvärt om. Utflykt Fuenteventura runt, besvikelse att stoppet för mat var så kort att möjligheten att besöka michelinrestaurangen inte tilläts. Förslag är att man redanvid bokning av utflykten kan boka mat på restaurangen o att bord o mat bokats av Apollo som grupp o att resan fortsätter först när alla fått mat o hunnit äta. Hade så gärna ätit där men kunde inte pga tidsbrist

Bekräftad gäst: 2019-05-07


9 av 10

Stig,
Kristianstad

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-07


10 av 10

Gunilla,
Borensberg

+
Rent o fräscht
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Sofia,
Göteborg

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1099 omdömen
Utmärkt
 
255
Väldigt bra
 
451
Bra
 
240
Mindre bra
 
83
Underkänt
 
70

5 senaste omdömen

2019-11-20

Inlägg av kajsa76

I det stora hela en bra resort

Rummet: motsvarade i stort förväntningarna. Sängarna var dock i behov av att bytas ut. Maten: något enahanda och de vet inte vad kryddor ska användas till. Kids club: utnyttjade den inte så mycket men det vi deltog i var toppen. Pooler och poolområdet: rent o fräscht och gott om solstolar. Poolhanddukar kunde lånas mot deposition som återbetalades vid återlämnandet och byttes utan kostnad. Till största delen väldigt trevlig och serviceminded personal. Hotellet var rent och fräscht om än något slitet. Det var en bit till stranden men gratis bussar gick från och till hotellet flera ggr under dagen. Bussarna stannade även vid shoppingstråket, men då vi inte besökte detta kan jag inte ge något omdöme om hur utbudet var. Kan definitivt tänka mig att åka hit igen!

 
2019-02-12

Inlägg av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

Inlägg av Escape04893315867

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

Inlägg av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(

 
2018-04-06

Inlägg av isabela494 Stockholm, Sverige

Prisvärd enklare all inklusive

Prisvärt! Tyskt hotell som har roliga engagerade ”lekledare” som drar igång fotboll,qiuz, volleyboll,dans,gympa osv under dagen. Kall pool i mars om man är kinkig...men de är ju de flesta poolerna även fast de är uppvärmda. Frukosten är bästa målet på dagen. Det finns alltid något att äta och dricka snacks,fika,lunch, middag osv. Nice med gratis skötbord ( med inbyggd badbalja 👍🏼) och babysäng på rummet då vi endast skrev en förfrågan i bokningen. Lite dumt med alla trappor när man har barnvagn för hissarna ligger lite dumt till. Har man lite oflyt så måste man gå runt hela hotellet en våning (hotellet är typ som en cylinder). Kanske kan vara värt att skriva i bokningen att man gärna bor nära en hiss om man är rörelsehindrad eller har barnvagn. Rummen är inte supermoderna men det är rent och fräscht. Badrummen håller snäppet högre standard än rummen, alltid trevligt med ett fräscht badrum! En väldigt stark trea i betyg.