1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Ingemar,
Örkelljunga

+
Lugnt läge
-
Se över jacuzzibaden .Alla fungerade ej .

Bekräftad gäst: 2019-04-15


8 av 10

Ingvar,
Enköping

+
Lungt
-
Rusta upp bubbelpoolerna

Bekräftad gäst: 2019-04-11


7 av 10

Victoria,
Söderfors

+
Lugnet och omgivningarna.
-
Rummen skulle behöva rustas upp.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


9 av 10

Lena,
Göteborg

+
Fina rum. Rent och fint. Trevlig personal i matsal och barer.
-
Att alla pooler är uppvärmda. Personalen i receptionen var dåliga på att informera. Maten var samma varje dag förutom på middagarna då det var någon ny rätt.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


6 av 10

Elin,
Borlänge

+
Personalen och den varma poolen på grann-hotellet (som förvisso bara var varm ett par dagar men ändå).
-
Vi bokade en svit, mina föräldrar bokade ett vanligt rum. Deras rum var betydligt fräschare och finare än vårt rum trots att vi betalat mycket mer. De hade också kuddar i sängen vilket inte vi hade, de hade täcke i sängen vilket inte vi hade och en dörr till toaletten vilket vi inte heller hade. Bubbelpoolerna var alla ur funktion förutom 1, riktigt dåligt!! Korten fick vi säga till om hela tiden för de slutade fungera. Personalen är riktigt dålig på engelska, vissa av dem i alla fall - det gör inte mig något för jag kan hanka mig fram på spanska men det är svårt för äldre.

Bekräftad gäst: 2019-04-08


8 av 10

,

+
-
Saknade mer sittmöbler på rummet.Måste ligga i sängen för att se på TV

Bekräftad gäst: 2019-04-08


7 av 10

Margareta,
Västerås

+
Bra gym, Gräsmatta att ligga på, gott om solstolar, anpassat för funktionsnedsatta, Lugnt område, bastu
-
Lära personalen engelska, hantering av mat, påfyllning av attiraljer på rummet, tillgång till flaskvatten (baren på vårt hotel tillhandahöll vatten men ingen av barerna i systerhotellet), tillgång till vatten och handdukar i gymmet. Det borde framgå på apollos hemsida att stranden är publik och inga solstolar tillgängliga för stranden. Rengöring och skötsel av Jacuzzi bör förbättras. Många jacuzzi var dessutom trasiga. Mer variation på maten önskas.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


8 av 10

Jorma,
Karlskoga

+
Läge
-
Separata sängar mer egen täcke, vanlig lakan utan plast.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

,

+
-
Det var väldigt dålig standard på alla jacuzzi i trädgården.Inte en enda fungerade fullt ut, det är under all kritik. De måste bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Gerd,
Västerås

+
maten
-

Bekräftad gäst: 2019-04-01


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

324 omdömen
Utmärkt
 
114
Väldigt bra
 
140
Bra
 
53
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-04-15

Inlägg av Ulla S Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Inget för rörelsenedsatta personer

Fin trädgård men rummen har glasvägg till badkar och toalett och en gemensam dörr in till badrum och som skall vridas för att stänga av till toaletten. Badkar som är svårt att ta sig i och ur. Hur kul är det att se sin medresenär sitta och bajsa ? Poolen på hotellet hade bara en stege som satt långt från kanten. Fick byta hotell till systerhotellet BahiaPlaya där några rum hade stådusch men fortfarande glasvägg fast med insynsskydd. Havet gick inte att bada i för stora stenar täckte botten ca 30 meter ut. Maten bra och poolerna på systerhotellet var fina. 32 grader i den uppvärmda poolen och 22 grader i den andra.Visst bokades det solstolar tidigt på morgonen men det fanns alltid plats. Kommer aldrig att åke hit igen.

 
2019-03-29

Inlägg av niinaan Östhammar, Sverige

Skön avkoppling

Detta underbara ställe ska man bara besöka om man vill ha avkoppling äta god mat,gå fina promenader, träffa trevlig personal som vill att besökaren ska ha det bra. Härlig boende i sviten med underbar poolområde utanför.

 
2018-01-19

Inlägg av bontraknas Flen, Sverige

Stället att varva ner på!

Vi är över lag väldigt nöjda med detta dotterhotell. Vi bokade en all-inklusive resa med målet att få vila upp oss en vecka från annars hektiska jobbliv i vinterSverige. Och vi nådde vårt mål! Oj vad vi har softat på detta lugna ställe utan barn och krav! Du får en egen liten minilägenhet (utan kök) som var rymlig. Vi satt i våra solstolar på kvällarna utanför vår dörr med en drink i handen. Vi använde jacuzzin och bastun på området en kväll, supermysigt! (Med all-inklusive har du tillgång till allt hela tiden eller när det är öppet). För att äta, vilket du kan göra i stort sett hela tiden, går man till huvudhotellet femtio steg närmare havet. Stora varierande bufféer med olika teman. Ibland gott, ibland spännande, ibland konstiga smaker, men det finns alltid något som slinker ner! Dryckerna som ingår i restaurangen och i barerna får man ta med en nypa salt. Vi provade oss fram och hittade något vi gillade. Personalen pratar tyska eller spanska och är mycket, mycket trevliga. Engelska pratar dom i receptionen och på spa-avdelningen. Ser att många klagat på sängen, den var hård med det gillar vi, men man ska vara beredd på att om den man sover med vänder på sej så skakar hela sängen ;) men om man störs av det kan man ju vila på solstolen vid någon av polerna vid huvudhotellet, eller på gräsmattan inom området. Det var ingen trängsel när vi var där (11-18 jan) och perfekt väder! Sola gjorde vi på dagen och mös under en filt på kvällen. Det regnade bara en natt.

 
2017-11-18

Inlägg av 721marjut_ Stockholm, Sverige

När du vill koppla av och bara njuta av tillvaron

Om du vill ha avkoppling, mysig miljö, god mat och helt fantastisk personal så är detta rätta stället. Rekommenderar varmt att ta ett bad i någon av de jacuzzis som finns i trädgården. Mycket välstädade rum. Maten på restaurangen var varierande och vällagad, fanns något för alla.

 
2017-03-11

Inlägg av Kerstin och Jan L Fagersta, Sverige

En skön avkoppling

Vi hade tur och fick samma svit som vi hade september 2013. Sviterna ligger separat en bit från stora hotellbyggnaden. Här har man pool, jacuzzi, bastu och egen bar. I baren kan du också få lättare lunch ex sallad sandwich pommes friterade bläckfiskringar samt det du önskar att dricka. Du får även flaskor med vatten som du kan ta med till din svit. Rummen är bekväma och rymliga. Servicen är bra och personalen är alert och fixar det mesta. Badrockar tofflor och poolhanddukar finns på rummet. Tyvärr abonnerade vissa gäster på solsängar trots att dom inte nyttjade dom. Räkna också med några positiva överraskningar under veckan! Vill du shopa har den lilla byn inte mycket att erbjuda men det går bussar till större orter. Souvernirshop finns på hotellet. I huvudbyggnaden finns underhållning och dans som varieras på kvällarna. Uppvärmd pool finns vid huvudbyggnaden samt gym och spa med behandlingar. Maten är den svaga punkten då vi jämför med vårt förra besök 2013. Ganska smaklös och rätt enahanda. Dock behöver ingen gå hungrig. Ibland är det riktigt gott också. Strandpromenaden är fin, stranden ok det är lavasand så den är gråsvart. Vattnet är klart och vi kunde bada fast det var första veckan i mars som vi besökte stället.