1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Service
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Christian,
Falun

+
Allt var toppen!
-

Bekräftad gäst: 2019-02-11


8 av 10

Bertil,
Landskrona

+
Trevligt område, bra rum och trevligt barområde i den gamla delen
-
nästan alla bubbelbaden var där något trasigt på 16,5gr i pollen är lite i kallaste laget förutom den uppvärmda, rökfritt tråkigt när man inte kan sitta på balkonge eller ha dörren öppen

Bekräftad gäst: 2019-02-10


8 av 10

Kristin ,
Huddinge

+
Rent och fräscht. Bra mat!
-
Att rummen borde erbjuda samma standard. Vi hade ett dubbelru, varför erbjuder man endast en stol på balkongen ? Våra vänner hade 2, men ingen i rummet samt att de hade vattenkokare med tillgänglighet för kaffe och te och inte vi?? Poolen vi Romantica bord vara uppvärmd!!

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Anette,
Gimo

+
Maten
-
Varmare pool på vår sida. Nu endast 16,4 grader. Vem vill simma i det. Bubbelpoolarna fungerade inte som dom skulle o var ofta ockuperade. Borde vara tidsbestämt hur länge man fick vara i. Den uppvärmda poolen på den andra delen av hotellet var ju ofta full med gäster från den sidan så det var inte mkt plats att sima på. Sviten vi hade behöver en genomgång pga tidigare vattenläcka mellan badrum /sovrum-allrum golvet mot klinker nedsjunket vattenskadat. Mögel? Fanns även liknande problem i våran grannes svite. Gärna bättre förklaringar hur det fungerar med spa/gymavd när man bor på andra sidan.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


8 av 10

Karin,
Mölndal

+
Miljön, och att vi bodde avskilt. Härligt med egna solstolar på verandan.
-
Trädgårdsgångarna behöver belysas bättre på kvällen. Snubbelrisk!

Bekräftad gäst: 2019-02-04


8 av 10

,

+
Fint läge lugna fina omgivningar
-

Bekräftad gäst: 2019-02-04


8 av 10

Stefan,
Kramfors

+
Lugnt, skönt, duktig personal och bra mat.
-
Fler alternativ på drycker för all inklusive för dom som inte dricker vin eller öl.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


7 av 10

Irene,
Tyresö

+
Lugnt läge.
-
svensk TV-kanal. Uppfräschning. Fuktskador runt alla golvlister.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Magnus,
Stockholm

+
Skönt att det är barnfritt. Ligger fint. Lugnt o litet samhälle utanför hotellet.
-
Poolen 15 grader, användes knappt av någon. (Dock åkte vi under den ”kalla” perioden, januari) Köttet på restaurangen var alldeles för hårt stekt, torrt. Kaffemaskinerna fungerade inte alltid. Viss personal i baren kunde inte engelska.

Bekräftad gäst: 2019-01-14


7 av 10

Lennart,
Karlstad

+
Trädgården runt rummet.
-
Kackerlackor på rummet! Bättre städning! Ingen värme på rummet - kallt på natten.

Bekräftad gäst: 2019-01-14


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

313 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
135
Bra
 
51
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2018-01-19

Inlägg av bontraknas Flen, Sverige

Stället att varva ner på!

Vi är över lag väldigt nöjda med detta dotterhotell. Vi bokade en all-inklusive resa med målet att få vila upp oss en vecka från annars hektiska jobbliv i vinterSverige. Och vi nådde vårt mål! Oj vad vi har softat på detta lugna ställe utan barn och krav! Du får en egen liten minilägenhet (utan kök) som var rymlig. Vi satt i våra solstolar på kvällarna utanför vår dörr med en drink i handen. Vi använde jacuzzin och bastun på området en kväll, supermysigt! (Med all-inklusive har du tillgång till allt hela tiden eller när det är öppet). För att äta, vilket du kan göra i stort sett hela tiden, går man till huvudhotellet femtio steg närmare havet. Stora varierande bufféer med olika teman. Ibland gott, ibland spännande, ibland konstiga smaker, men det finns alltid något som slinker ner! Dryckerna som ingår i restaurangen och i barerna får man ta med en nypa salt. Vi provade oss fram och hittade något vi gillade. Personalen pratar tyska eller spanska och är mycket, mycket trevliga. Engelska pratar dom i receptionen och på spa-avdelningen. Ser att många klagat på sängen, den var hård med det gillar vi, men man ska vara beredd på att om den man sover med vänder på sej så skakar hela sängen ;) men om man störs av det kan man ju vila på solstolen vid någon av polerna vid huvudhotellet, eller på gräsmattan inom området. Det var ingen trängsel när vi var där (11-18 jan) och perfekt väder! Sola gjorde vi på dagen och mös under en filt på kvällen. Det regnade bara en natt.

 
2017-11-18

Inlägg av 721marjut_ Stockholm, Sverige

När du vill koppla av och bara njuta av tillvaron

Om du vill ha avkoppling, mysig miljö, god mat och helt fantastisk personal så är detta rätta stället. Rekommenderar varmt att ta ett bad i någon av de jacuzzis som finns i trädgården. Mycket välstädade rum. Maten på restaurangen var varierande och vällagad, fanns något för alla.

 
2017-03-11

Inlägg av Kerstin och Jan L Fagersta, Sverige

En skön avkoppling

Vi hade tur och fick samma svit som vi hade september 2013. Sviterna ligger separat en bit från stora hotellbyggnaden. Här har man pool, jacuzzi, bastu och egen bar. I baren kan du också få lättare lunch ex sallad sandwich pommes friterade bläckfiskringar samt det du önskar att dricka. Du får även flaskor med vatten som du kan ta med till din svit. Rummen är bekväma och rymliga. Servicen är bra och personalen är alert och fixar det mesta. Badrockar tofflor och poolhanddukar finns på rummet. Tyvärr abonnerade vissa gäster på solsängar trots att dom inte nyttjade dom. Räkna också med några positiva överraskningar under veckan! Vill du shopa har den lilla byn inte mycket att erbjuda men det går bussar till större orter. Souvernirshop finns på hotellet. I huvudbyggnaden finns underhållning och dans som varieras på kvällarna. Uppvärmd pool finns vid huvudbyggnaden samt gym och spa med behandlingar. Maten är den svaga punkten då vi jämför med vårt förra besök 2013. Ganska smaklös och rätt enahanda. Dock behöver ingen gå hungrig. Ibland är det riktigt gott också. Strandpromenaden är fin, stranden ok det är lavasand så den är gråsvart. Vattnet är klart och vi kunde bada fast det var första veckan i mars som vi besökte stället.

 
2017-02-08

Inlägg av michaelsC7361TR Stockholm, Sverige

Storslaget fiasko

Maten kom i två versioner: antingen okryddad eller oätlig. Exempel på det senare är sönderkokt sparris, sönderkokt pasta, tortellini i potatismos, ris i mjölk för att nämna några. Kaffet fick amerikanskt kaffe att framstå som starkt. Det verkar som att maten är anpassad för spädbarn. Matsalen var inbäddad i ett stekos, vi fick vädra kläderna på nätterna för att inte lukta fritös. Rödvinet serverades iskallt så vi vet inte hur det egentligen smakade. Rummet var iskallt på nätterna, vi byltade på oss och använde en extra filt men låg ändå och skakade. Fukten i badrummet försvann aldrig, vi halkade på kaklet många timmar efter att vi duschat. Priserna i hotellets butik var ungefär 300% högre än i den supermercado som vi hittade 500 meter från hotellet. Det positiva man kan nämna är personalen som var serviceinriktad.

 
2017-02-07

Inlägg av haglund040 Malmö, Sverige

R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness

R2 Bahia Design Hotel & Spa Wellness .Vi bodde inne Vid Romantica Fantasia-delen där finns även flera jacuzzis.Jacuzzi som kändes så där fräscha. Romantic delen ligger utanför hotellet. Wifi fungerar bra. Maten smakar bra. Det lokala centrumet är en Euro-spar butik + en solki allt-i-ett butik annars finns det ingenting. Utanför finns även en strandpromenad ca 800 meter. En Semester men kände sig utvilad och pigg att komma hem till. Fördelarna överväger nackdelar