1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites

apollo mondo duo

 • Avskilt läge och avslappnad atmosfär
 • Duo-hotell för vuxna över 16 år
 • Perfekt för en romantisk avstickare

Är du ute efter en riktigt avkopplande semester på tu man hand med kärestan eller bästa vännen är R2 Romantic Fantasia Dreams & Suites på Fuerteventura ett bra val. I hotellets trädgård finns flera jacuzzier och en vacker, lagunliknande pool. Fler pooler, spa, gym, bar och restauranger finns att nyttja på grannhotellet, som även det vänder sig till en vuxen publik.


Rumstyper

Superiorsviter för 1-2 personer. Deluxerum för 1-2 personer.

Läs mer om våra rumstyper
Fråga en gäst

Gästerna gillar

Lungt
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 324 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 100 m
Till centrum: 250 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Detta stilrena Apollo Mondo Duo-hotell ligger i lugna omgivningar vid sandstranden i den lilla orten Tarajalejo. Hotellet vänder sig enbart till gäster över 16 år och delar faciliteter med systerhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa (en väg och parkering mellan hotellen).

Ett poolområde på hotellet och ytterligare ett på systerhotellet, där en av poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller vid poolen. Poolhanddukar mot deposition. Det finns även flera jacuzzier i trädgården. Gratis morgonyoga 3-5 ggr/vecka. Gratis wifi på hela hotellet (snabbare/stabilare uppkoppling mot avgift).

På systerhotellet finns bufférestaurang, poolbar och bar. Gym som kan nyttjas gratis. Fint spa med utsikt mot havet med bastu och inomhuspool med jacuzzisektion. Apollos gäster har 10% rabatt på inträdet till spaet och på utvalda behandlingar. Massage mot avgift. Skönhetssalong. Bordtennis, biljard och dart. Bankomat och tvättservice. Underhållning och levande musik ett par gånger i veckan. Nattklubb som är öppen varje kväll. Reception samt in- och utcheckning på systerhotellet. Begränsad lokal trafik.

Ca 100 meter till svart sand-/grusstrand, som är en del av ett naturreservat. Ca 250 meter till centrum i Tarajalejo med snabbköp, ett par restauranger/barer och ett litet torg. Ca 1,3 mil till Costa Calma (lokalbuss en gång i timmen dagtid).

Här kan du läsa mer om våra Apollo Mondo Duo-hotell.

Måltider

All Inclusive. Julmiddag (25/12) och nyårsmiddag.

All Inclusive

- Frukostbuffé, kl. 8.00-10.30.
- Lunch som består av soppa, sallad, två pastarätter, kött och fisk som tillreds à la minute,
kl. 13.00-15.00.
- Snacks, kl. 13.00-17.00. (Serveras på R2 Romantic Fantasia Dreams)
- Middagsbuffé, kl. 19.00-23.00.
- Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.30-24.00.

Observera att måltider serveras på systerhotellet R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa och att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 avresedagen.

Apollo Mondo Duo
Apollo Mondo Duo
 • Bara för vuxna
 • Nöjda hotellgäster
 • Bra läge
 • Gratis wifi