1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Rio Calma Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Börje,
Karlshamn

+
Poolområdet
-

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Roger,
Karlskoga

+
Bra läge mot havet och ett bra poolområde.
-
Långt till affärer och restauranger utanför hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-01-17


8 av 10

Josefin ,
Stockholm

+
Poolområdet
-
Tycker inte stranden är så nära som det står i beskrivningen, maten var inte så bra, väldigt gamla och ofräscha överkast

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
Ett välstädat, välplanerat hotell med trevlig personal och nära till både pool, havet och Costa Calma!
-
Personalen skulle kunna lite mer engelska, tex serveringspersonalen och städerskorna för att bättre både kunna förstå och prata med dem. Middagsbuffén var god, men att renodla kvällarna och köra på ett mer tydligt tema rakt igenom.

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

Thomas ,
Ekerö

+
Fint område, bra pooler för barn och vuxna, god och varierade maträtter hela veckan
-

Bekräftad gäst: 2018-12-24


8 av 10

Stellan,
Göteborg

+
Lugn och ro. Ordning och reda.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-17


9 av 10

Eva,
Ramlösa

+
Mycket aktiviteter och gym. Snyggt och rent, vackert
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2018-11-04


9 av 10

Torbjörn ,
Malmö

+
Spa och pool
-
Fler och bättre lunchmöjligheter

Bekräftad gäst: 2018-11-04


10 av 10

Josefin,
Stockholm

+
-
Öppna alla befintliga poolar

Bekräftad gäst: 2018-10-25


1 av 10

Käte,
falkenberg

+
personalen i matsalen
-
Hotellet måste bli bättre för handikappade. Under 14 dagar hade jag ingen möjlighet till dusch, bad i poolen och ännu mindre i havet. Skärp Er. Vi är mycket missbelåtna med allt!

Bekräftad gäst: 2018-04-16


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1651 omdömen
Utmärkt
 
624
Väldigt bra
 
659
Bra
 
224
Mindre bra
 
89
Underkänt
 
55

5 senaste omdömen

2016-01-31

Inlägg av Sebastian A

Fin resort i en lugn del av ön

Hotellet är stort, fint och mysigt. Rummen är fräscha. Hotellet har fina pooler, men ingen strand, bara klippor och sten. Buffen på hotellet lämnar lite övrigt att önska, svagt kryddat och liten variation. Absolut inte att rekommendera för vegetarianer/veganer. Hotellet ligger på gångavstånd till ett litet samhälle. Där finns få (bra) restauranger och ett obefintligt uteliv. Från hotellet är det lätt att ta sig runt med hyrbil. Hotellet rekommenderas för dig som framförallt vill ligga och sola vid poolen och dricka drinkar. På hotellet finns ett enklare spa, enkelt gym, tennisbanor och minigolf. Personalen är trevlig.

 
2015-11-06

Inlägg av Tomas L Eskilstuna, Sverige

Härligt Hotell

Hotell Rio Calma är verkligen en plats för avkoppling. Rummet var jättfint och hotellet har verkligen ett fint o bra utseende stora fina ytor att röra sig på inne på hotellet och pool området wow ! va fint det är, som en liten park med tre helsköna pooler. Det var jätteskönt i poolerna mellan 25 till 28 grader varmt. Hotellet liger alldeles vid havet och jag hade jättefin utsikt över poolområdet och havet. Det städades varje dag och personalen var för det mesta trevlig. Jag hade helpension vilket var ett bra val maten var riktigt bra det fans massor att välja på och man åt alldeles för mycket varje dag. Efterrätten var alltid 3-4 olika sorters tårtor, kakor glas mm :). Jag sov jättebra i sängen den var kanske lite hård men bra sömn blev det. Det fins ett spa som är riktigt härligt masage fotvård bastu bubbel mm var riktigt avkopplande och fint. Jag är helnöjd med min semester och återväder gärna

 
2014-01-30

Inlägg av Rulle L Jönköping, Sverige

R2 Rio Camla

Jag var har en vecka på detta hotel utsiketen var underbar men Frukosten var inte något att ha kaffe gick inte att dircka och maten ja man fick leta sig fram till att få något att äta som var gott. Detta hotel är inte för handidkapade eller rölsehindare då nästan hela området har stora nivåskilnader med trappor långt till centrum 1,7 km med lång uppförsbacke på 1 km hela ön är sand åter sand en grushög åk inte hit

 
2012-11-30

Inlägg av Anna_K_12595 Uppsala, Uppsala Län, Sweden

Helt ok

Hotellet har fått fem stjärnor enligt Apollo vilket är en kraftig överdrift. Det mesta i tidigare recensioner stämmer så läs dessa innan ni bestämmer er. Receptionisten Rosi var allmänt ogästvänlig och informerade inget utöver det absolut nödvändiga. En annan tjej var däremot väldigt trevlig så man ska ha lite tur vid incheckningen. Den omgivande trädgården och poolområdet var hur trevligt som helst. Rent och snyggt och barnpoolen och en annan pool var uppvärmd till 25 grader. Underbar utsikt över havet från rummen. Det fanns alltid solstolar lediga när vi var där men å andra sidan var hotellet inte speciellt fullt. I vilket fall finns det ett område med gräs runt en av poolerna och vi skulle lika gärna kunna legat där. Två trevliga underhållare höll i olika aktiviteter hela dagarna om man är intresserad av det. Generellt mest äldre tyskar på hotellet och få barnfamiljer. Spat var jättetrevligt med lagom varmt vatten och olika stationer med vattenstrålar och massagesängar i vattnet. Dessutom fanns bastu och en kall pool. Man fick låna handdukar och det var lugnt och skönt. Vi bad innan om en spjälsäng och ett rum i den tysta delen av hotellet och allt var ordnat när vi kom. Tyst och lugnt hela dygnet och en fin balkong. Så till det negativa. Maten var inte speciellt god utan allting smakade ungefär likadant. Det är däremot jättefint upplagt och man blir alldeles överväldigad av alla godsaker innan man har smakat. Vi fick magsjuka andra dagen på plats vilket gjorde att matlusten var något nedsatt resten av resan. Frukosten var däremot helt ok med färsk frukt och det mesta att välja på. Juicen kändes dock konstgjord och efter vår magsjuka vågade jag inte dricka den färskmixade juicen som annars var mycket god. Glasen var ofta inte helt rena trots att de diskats och hade rester av apelsinslamsor kvar. Jag påtalade detta men servitören muttrade bara så jag antar att de vet om det. Rummen städades varje dag men de var inte speciellt noga och jag tror inte golvet sopades en enda gång. Den sämsta städningen av hotellrum jag varit med om men de svabbade runt lite i toan och bäddade sängarna. Läget är lite off och har man med sig barnvagn och ska gå in till Costa Calma så blir det lite jobbigt pga alla höga trottoarkanter. Det är dock hyfsat nära till den närmsta stranden och den är absolut godkänd. Jag tycker hotellet var godkänt men långt ifrån toppklass men å andra sidan var det inte jättedyrt heller. Maten drog definitivt ner betyget men vi är överlag nöjda förutom magsjukan men den var ju troligen inte hotellets fel.

 
2012-01-20

Inlägg av Robert L Göteborg

Besvikelse med avseende på "utlovad standard"

Minus: Stenhårda sängar, ej möjligt att byta till mjukare madrass, saknas bäddmadrasser.. Nonchalant personal vid incheckning. Lyhörda rum med störningar nattetid (musik, gap & skrik från närliggande balkonger), stolar och bord som flyttas varje morgon vid kl.5-6? Plus: Läget i Costa Calma, bra på en höjd med fin utsikt. Riktigt bra morgonbuffé, samt hyggligt bra kvällsbuffé Rent och fråscht i de flesta utrymmen.