1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Pajara Beach Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Lotta,
västerås

+
restaurangen och läget
-
bättre sängar

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Cristina,
Stockholm

+
Läget, utsikt. Personalens vänlighet och service
-
Musiken på Diskoteque borde förbättras, de flesta turister som åker till varma länder vill dansa till deras musik och latino dans är det bästa! Alla dansar när de hör musiken och inte det tråkiga musik.

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

Ingmari,
Lomma

+
Läget
-
Tyckte maten va dåligt varm Borde bli bättre på att blanda drinkar

Bekräftad gäst: 2019-01-27


9 av 10

Fredrik,
Sundsvall

+
Personalen och service
-
Restaurangen, hög ljudnivå och en del märkliga rätter med svenska ögon sett. Exempelvis leverbiff, kaningryta och get. Det fanns dock alltid något som var helt OK, men inte som en del andra all-inclusive hotell där de serverat fina köttbitar och skurit upp och stekt on-demand.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Maria,
Trollhättan

+
Rent & fräscht
-
Informera att det finns bäddmadrasser om man tycker att sängarna är för hårda. Tog väldigt lång tid att få hjälp i receptionen.

Bekräftad gäst: 2019-01-21


9 av 10

Ingela,
Nossebro

+
Mycket trevlig personal
-
Hela solsängar

Bekräftad gäst: 2019-01-14


9 av 10

Carolina,
Falkenberg

+
Bra tider för maten, bra mat, mkt saker att hitta på med aktiviteter. Fräscht rent å snyggt.
-
Mer uppvärmda pooler samt längre badtid än kl:18, med tanke på att d görs reklam för att vara ett familjehotell. Bättre drinkar

Bekräftad gäst: 2019-01-14


8 av 10

johan,
Gävle

+
Poolområdet Service Läget
-
Ange i beskrivningen vad man måste betala extra för, tennis mot avgift, pingis mot avgift, ett fritt besök på SPA't, därefter mot avgift. Skriv att aktivitetsledarna inte pratar svenska så att folk med små barn vet om det, för oss var det inga problem. Madrasserna och kuddarna var stenhårda.

Bekräftad gäst: 2018-12-24


10 av 10

anncharlotte,
Stockholm

+
Alla trevliga människor man har träffat.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-24


8 av 10

Åsa,
Stockholm

+
Mina barn gillade personalen på mini club.
-
Allt kostar pengar. Gå in i inomhuspolen kostar, tennis kostar + racket tiöl tennis. Stod i animation att det fanns minigolf, vilket inte fanns. Snackbuffen var väldigt väldigt begränsad.

Bekräftad gäst: 2018-12-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

1620 omdömen
Utmärkt
 
564
Väldigt bra
 
665
Bra
 
258
Mindre bra
 
95
Underkänt
 
38

5 senaste omdömen

2019-01-25

Inlägg av Fred187 Sundsvall, Sverige, Europa

Rent och fint

Vi var här en vecka i januari. Mottagningen med kyld cava i receptionen och trevlig personal gav ett bra intryck. Rummet med begränsad havsutsikt var verkligen inte begränsad, förmodligen blev vi uppgraderade när något bättre rum blev ledigt. För rummet var med panoramafönster över hela kustområdet och likaså balkongen. Det är ett stort och fint hotell med bra städning och handduksbyte varje dag. Poolhanddukar mot deposition. Inget gratis wifi på rummen - endast på våning 3 i baren. Möjligen det enda negativa vi kan komma på. Restaurangen var helt OK - dock har vi haft bättre all-inclusive upplevelser. T.ex. serverade de leverbiff, kanin och get och det kanske inte är allas favorit. Men man kan ju undvika att äta det man inte gillar, för det fanns alltid något som var helt OK. Restaurangen får 3,5 i betyg. Personal och animation-teamet var helt suveräna, bra underhållning i baren på våning 3 varje kväll. Hotellet uppvaktade dessutom en jubilar vi hade med oss, utan att vi sagt till. Tårta, ballonger och cava på rummet som överraskning och det var en fin gest. Vi kan tänka oss att åka tillbaka hit.

 
2018-12-15

Inlägg av Miami20000 Stockholm, Sverige

Bra och dåligt

Stranden är fin och ren, ligger ett stenkast från hotellet. Nackdelar är att hotellet inte erbjuder solstolar och att nästan alla som badar är NAKNA. Övervägande gäster är från Ryssland och Tyskland. Hotellet och rummen är i skick, sängarna är ganska hårda och rummen är sparsamt inredda. Deras våningsplan är det ingen ordning på?! Högst upp är plan 3 och längst ner 9, förvirrande när man ska använda hissen. Personalen är fantastisk och hjälpsamma, särskilt i receptionen. Det som gör att vi inte kommer tillbaka är maten. Överkokt och smaklös. Restaurangen påminner om ett trist skolkök! Drar ner hela upplevelsen!

 
2018-03-14

Inlägg av Lijana K

Maten är absolut inte bra på detta hotell!!

Vi valde detta hotell eftersom vi läste så många positiva omdömen om hotells mat. Vet ej om folk reste första gången på all inclusive men maten var absolut inte bra. Överkokt pasta, överstekt kött, råvaror hade ingen smak. Märkligt med tanke på varm klimat året runt. Alltså tomater, gurka smakade ingenting. Inte nämna frukter. Alltid samma utbud: apelsiner papajor, päron, äpplen. Vi skulle aldrig komma tillbaka till detta hotell. Det som var positivt - servicen i hotellet. Mycket trevligt personal. Lijana och Daniel

 
2018-03-03

Inlägg av Eva T Skara, Sverige

Semester med god mat

Det bästa var den goda maten! Jag blev mycket positivt överraskad. Sen var städningen bra och personalen trevlig ⛔️ Till sängarna! Totalt helt stenhårda, det var som att ligga på golvet ⛔️ Till att det endast var en liten pool som var uppvärmd

 
2018-01-18

Inlägg av hacke63 Helsingborg, Sverige

Semester

Bra all inclusive hotell Mycket bra service Maten är bra, mycket bra variation på alla tre mat tillfällena, vi har inte tröttnat än. Tre bra barer, lite olika utbud gör också att man inte tröttnar så fort, dock lite rörigt i början att hitta allt