1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om R2 Bahia Playa Design Hotel & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Rolf,
Stockholm

+
Helheten
-
Servicen på restaurangen

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

,

+
Lugnet, tyst och skönt. Maten hade bra standard. Omväxlande med trevliga teman hela veckan. Mycket trevlig personal.
-
Lite större spårkunskaper hos personalen.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Lise,
Mariestad

+
Fint rom med sjöutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Henrietta,
Kallinge

+
Lugn och ro, läget
-

Bekräftad gäst: 2019-04-01


10 av 10

Christina,
Västerås

+
Trevlig personal, god mat och service
-

Bekräftad gäst: 2019-03-28


9 av 10

Jan ,
Stockholm

+
Vuxenhotell
-
Dörr till toalettenuh

Bekräftad gäst: 2019-03-21


7 av 10

Evalena,
Helsingborg

+
God mat och alltid fint städat. Solstolar fanns alltid ledigt
-
Kurs för personalen vid incheckningen om att vara rädd om sina gäster. En massa papper för att få badhandduk och morgonrock att skriva under. Fick säga till 10-20 ggr att min kyl inte fungerade. Nycklarna loggades ut minst 7 ggr. Ibland tråkigt beteende och ironi då man vänligt frågade om olika saker!!!

Bekräftad gäst: 2019-03-18


7 av 10

,

+
-
Mera sittplatser uthus Inte rum med väggutsikt

Bekräftad gäst: 2019-03-11


8 av 10

Henrik,
Göteborg

+
Hotellet var fräscht och rymligt.
-
Mer smakrik mat och bättre service i reception och restaurang. Folk reserverar solstolar typ kl sex på morgonen . Service överlag väldigt halvdan och det kändes som att det var för lite personal på plats.

Bekräftad gäst: 2019-03-04


10 av 10

Ulla,
Stockholm

+
fantastisk mat o snabb service i matsalen. lugn sober miljö.
-
Försvåra / ta bort oskicket att markera solsängar vid poolen. Lobbybaren trist trots trevlig personal. Kanske lite annorlunda möblering?

Bekräftad gäst: 2019-02-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

79% av resenärerna rekommenderar

1084 omdömen
Utmärkt
 
367
Väldigt bra
 
436
Bra
 
176
Mindre bra
 
59
Underkänt
 
46

5 senaste omdömen

2019-03-20

Inlägg av _fhbu01 Kallinge, Sverige

Perfekt om du vill ha vågornas ljud och palmbladens rassel i öronen

En mycket lugn plats, mycket välskött hotell med utmärkt service.. stranden får lite minus då det inte finns solsängar.. men om du vill uppleva " strandhäng in natura" är det här rätt plats... om du har problem med rörelsenedsättning så är den här stranden inget för dig.

 
2017-08-10

Inlägg av ljungbergcharlotte Eslöv, Sverige

Modernt och fint, men dålig information och ganska dött.

Hotellet i sig var väldigt fint. Rymliga rum, moderna toaletter och fina lokaler. Man fick bra hjälp i receptionen där de kunde prata hyfsat bra engelska och verkade ha koll. Men det var mycket som inte var genomtänkt och informationen var ganska dålig i allmänhet. Det fanns ingenting i omgivningen förutom nån liten mataffär. Hotellet låg ensamt vid stranden som inte var särskilt badvänlig. Där fanns inga solstolar och det var stenigt och inte alls gjort för att bada där. Personalen i restaurangen och vid poolen kunde ingen engelska, märkligt tyckte vi. Drinkarna vid poolen innehöll ingen alkohol trots de hette namn som "tequila sunrise" och "pina colada", det fick man be om själv och då fick man oftast lite för starka drinkar. De verkade väldigt okunniga. Det fanns heller inte i närheten av tillräckligt med solstolar vid poolen, som folk dessutom var uppe kl 6 på morgonen och paxade. Vattengympan innebar att det stod en ledare på kanten och visade lite halvdant de få som var i poolen vad de skulle göra, helt utan musik eller något vidare engagemang. På kvällarna var det "disco" eller uppträdande i källaren som man inte visste fanns förrän man själv börjat undra över var kvällsbaren fanns. Restaurangen och maten var helt okej, inget märkvärdigt men heller inget att klaga på. Däremot stod det bara skyltar med innehåll i maten på vissa rätter. Vi som äter glutenfritt blev därför ganska förvirrade och fick inte ut särskilt mycket utav den informationen. Vi ville ta apollos buss in till stan för att se oss omkring lite men fick veta efter att vi först ringt numret i apollos pärm som var fel, att den enda bussen var inställd pga för lite folk som anmält sig. Inte så konstigt kan vi tycka eftersom de lagt ut fel telefonnummer i pärmen... Kortfattat i övrigt; väldigt hårda sängar, fin städning på rummet, helt okej mat. OBS! Gå inte på att köpa vin som inte ingår i all inclusive-paketet. Det var ren ocker! Vill ni dricka något annat vin än vad som ingår går det att köpa samma i butiken för en femtedel av deras priser.

 
2017-04-22

Inlägg av Helengus69 Ekerö, Sverige

Helen

Ett okej hotell. Vi hade all inklusive och tyckte sådär om maten, men drickat var gott. Gott vin goda drinkar. Poolerna var fina likaså spa. Tråkigt att man ska behöva betala för solstolarna vid (så kallade stranden) var svårt å gå i vattnet mycket sten o berg. Vi var här i februari 2016

 
2017-03-15

Inlägg av Marie H Malmö, Sverige

Hotell för vuxna

Romantica boende - Det var lugnt och skönt runt poolen och i restaurangen. Maten var god och det var mycket att välja. Rummen kunde vara mer lyxiga, ifylld kylskåp med vatten eller läsk hade inte skadat. Trist underhållning på kvällar :(

 
2017-03-02

Inlägg av Cecilia L Uppsala, Sweden

Överskattat hotell med trevlig personal

Hotellet i sig är stort och hyffsat fräscht. Jag och min mor bodde i en junior suite. Rummen rymliga och fina med utrymme för sittgrupp och tv. Gott om garderobsförvaring. Rätt dålig belysning. Minus för glasväggar in till badrum, eftersom de bara är delvis frostade ser man in när man duschar/badar och det känns som om man inte får vara i fred. Toaletten är dock innanför badutrymmet som även innehåller handfat, det finns en separat skjutdörr, även den i glas, till toaletten så där inne känns det något mer avskiljt. Dåligt tryck i vattnet i duschen, tar en evighet att tvätta håret om man har lite längre/tjockare hår, jag fick inte mitt helt rent så det slutade med att jag bara tvättade det en gång under vistelsen. Varmvattnet var det inget fel på dock, det blev ordentligt varmt! Vattnet är starkt klorerat (avsaltat och klorerat havsvatten på hela ön). Det går att dricka men jag skulle inte vilja göra det, det är knappt man vill duscha i det, det luktar mer klor än poolerna gör. Vi borstade tänderna i och drack flaskvatten under resan. AC:n fungerar hyffsat men låter en del. Sängarna bestod av två separata sängar som ställts ihop. Bra avlastningsytor bredvid med eluttag för t ex telefonladdare (samma uttag som hemma i sverige). Sängarna är STENhårda, likaså kuddarna. Verkligen jättehemska. Nu har både jag och mamma ont i kroppen så vi är lite extra känsliga, men jag har svårt att tro att någon skulle sova gott på dessa sängar. Vi fick be om extra madrasser och mjukare kuddar, kuddarna blev ok men madrasserna var så fasta att det blev ännu värre. Det slutade med att vi fick gå och köpa varsin poolluftmadrass på kiosken för att överhuvudtaget kunna sova. Mörkläggningen är ok och det är lugnt under natten, städningen påbörjas dock rätt tidigt och man vaknar ofta av rullande vagnar och skrapande balkongmöbler. Balkongen var mysig med sol och grönska utanför. Det fanns varsin plaststol (vanlig, ingen inställningsbar solstol) och ett litet bord som var något vingligt. Perfekt att sitta och läsa och ta något att dricka och något att knapra på. Observera att man inte får ta med sig snacks eller mat från restaurangen och dricka får man bara i pappmuggar från baren, detta gäller även flaskvatten bortsett från en flaska som man får som välkomstpresent tillsammans med en flaska mousserande vin, så det behövs ändå en vända eller två till supermercadot nere i lilla byn. Det finns också en liten kiosk i nedre delen av hotellet där man kan köpa dricka (även alkohol), snacks, badkläder och lite souvenirer. Bredvid ligger en välutrustad souvenirshop så man behöver inte ge sig iväg för att handla om man inte vill. Städningen på hotellet är helt okej, de ligger i och håller undan kring poolområdet och runt omkring i buskar osv. På rummet var det väldigt smutsigt när vi kom,det blev lite bättre efter någon dag, men jätterent blev det aldrig på rummet, man hade gärna skorna kvar på sig inomhus då man kände sand och grus under fötterna annars. När det var två kvällar kvar stötte vi på kackerlackor på rummet. Personalen skulle komma och spraya, vi vet inte om de gjorde det men vi såg iallafall inga fler kackerlackor. Vi sov med lampan på för säkerhets skull. I övrigt såg vi inga djur eller kryp förutom en några duvor i trädet utanför balkongen och en del katter som strök omkring på hotellområdet, det verkade som om hotellet matade dem och gav dem vatten i buskarna, de såg välmående ut. Poolområdet är fint men det var fruktansvärt kallt i vattnet, även i den uppvärmda poolen så vi var tacksamma över att det fanns varm pool på hotellets spa. Det fanns gott om solstolar även om en del låg i skugga större delen av dagen, parasoll och små bord och det var trevligt att ligga och sola vid poolen. Den ena poolen är väldigt lugn och kring den andra händer det lite mer då hotellets underhållningsteam håller i diverse aktiviteter. Det är också vid den poolen som poolbaren ligger. Drinkarna är ganska blaskiga och söta, smakar inte som de ska, men det var man beredd på. Utbudet på alkoholfritt är något begränsat så jag som inte dricker alkohol drack mest vatten och pepsi. Negativt med poolbaren är att den var stängd flera av dagarna vi var där, det hänvisades till dåligt väder men det var fullt med solande gäster ute vid poolerna. De hade istället lobbybaren öppen men det kändes inte jätteroligt att gå i badkläder in genom receptionen och lobbyn. Långt att gå blev det också. Lobbybaren är stor och ganska trist miljö med stenytor, högt till tak och soffor utslängda utefter väggarna, mysighetsfaktor noll. Vissa tider fullsatt av gäster som ser väldigt uttråkade ut. Här finns också bästa wi-fi mottagningen på hotellet. Wi-fi är gratis men fungerar dåligt på rummen, ute på balkongen och vid poolen kan man få in litegrann men vill man ha bättre mottagning sätter man sig med fördel i lobbyn. Snabbt internet finns inte, det får man njuta av hemma ;) När det gäller underhållning finns det en del aktiviteter om dagarna, hotellet har ett duktigt underhållningsteam som sliter för att få med folk på diverse aktiviteter, det är både gymnastik, pilates på stranden, vattengympa, luftgevärsskytte, bingo och mycket annat. Om kvällarna finns hotellets disco som har öppet till 01. Där nere finns en bar med duktig och extremt trevlig barpersonal (Oumar är en pärla) och där kan man även köpa riktigt goda drinkar utöver de som ingår i all inclusive. Vissa kvällar är det livemusik, passa på och kom direkt när de öppnar för livebanden verkar bara spela i en timme, sedan blir det vanligt disco med playlist. Inte alltid jättebra musik, men emellanåt lyckas de få till det. Passa på och dansa med underhållningsgänget, de är roliga och har tränat in en del danser som de gärna drar med folk i. Restaurangen är fräsch men så otroligt omysig. Varning om ni tror att ni kommer till ett romantiskt ställe, det känns snarare som en skolmatsal! Maten är ok, men inte mer, ganska varierad men det hinner ändå bli lite uttjatat på en vecka. Varning för dåligt märkta maträtter och en del felmärkta, ibland står det t ex att det är vegetariskt trots att man ser både fisk och kött i rätterna. STORT minus för oset. Det är som att gå in i en dimma av stekos när man kommer in. Serveringspersonalen är trevlig och hjälpsam, bortsett från en kvinna som var rent av otrevlig. Hotellets spa är ganska fint men skulle behöva uppdateras och underhållas lite. Mycket är trasigt och det finns en hel del vassa kakelkanter att göra illa sig på. Själv rev jag sönder baddräkten mitt i rumpan första kvällen när jag skulle glida ner i bubblet. Ren tur att jag inte gjorde illa mig. Det var ungefär 32 grader i poolen på spat, helt klart behagligt. Däremot var det iskallt vatten, inget varmvatten alls, på damernas omklädningsrum, dessutom trångt och svårt att byta om, bara några få trasiga skåp för sakerna. Så de flesta bytte om på sina rum och gick i morgonrock genom lobby och reception. Så gjorde vi också efter första besöket, men det kändes inte jättekul att svassa runt i morgonrock på det viset. Någon personal såg vi knappt till på spaavdelningen. Inte heller fanns någon dricka och man fick inte ta med sig något in. Så mycket för att glida ner i bubblet med ett glas vin. I omgivningarna finns inte så mycket förutom hotellet, som ligger i en liten fiskeby. Supermercadot nere på byn är välsorterat och väl värt ett besök. I övrigt finns det inte mycket i denna slumrande lilla småby, någon restaurang och bar där det känns som om det mest är lokalbefolkningen som hänger. Stranden känns inte inbjudande med sin grova svarta sand och det finns bara några sönderblåsta slitna solparasol, inga solstolar eller liknande. Strandpromenaden är dock trevlig! Det går bra att åka lokalbuss (vi betalade 3,50 euro per person enkel resa för en 2,5 mil/1 timme lång bussresa) om man vill se lite annat, det gäller att ha lite is i magen bara då bussresan är som en lång berg och dalbana, åtminstone om man reser söderut, vägarna är dock väldigt fina och välskötta, ser helt nyasfalterade ut och trafiken verkar flyta på bra, tydliga skyltar osv så det borde gå bra att hyra bil också om man vill ta sig runt själv. Resebolagen ordnar också en del utflykter, men vi tyckte att det var onödigt dyrt med shoppingresan, den kostade runt 40 euro per person och då fick man inte mkt mer än vad vi fick för våra 7 euro. I februari när vi reste är vädret lite ostadigt och vi hade lite otur, 3 dagar med ganska dåligt väder, blåst och regn, varav en dag med sådan storm att man inte kunde stå upp. Övriga dagar var soliga, varma och fina bortsett från någon mindre solskensskur. Omväxlande! Tillgängligheten överlag bra, kolla om det finns dusch istället för badkar så klarar man sig nog bra även i en junior svit som är ganska rymlig. Många rullstolsburna gäster så jag tror att det funkar ganska bra! Det finns hiss och platta gångar/ramper nästan överallt, även strandpromenaden är tillgänglig och inne i byn såg det ut att gå att ta sig fram också. Det lilla supermercadot inne i byn ligger en trappa upp men har rullstolshiss på utsidan. De höga trottoarerna verkar ha ramper lite här och var. Tips: se till att ni har med er kontanter (det finns visserligen en uttagsautomat i lobbyn som funkar ibland och ibland inte) då vi genast gjorde oss av med våra kontanter på depositionen av morgonrock och strandhandduk. 20 euro för morgonrocken och 10 för badlakanet. Ganska mkt pengar för några slitna gamla morgonrockar. Pengarna får du givetvis tillbaks när du lämnar grejerna åter, men då är du på väg hem och inte i behov av så mycket kontanter... De vägrade ta kort för depositionen, vilket jag finner konstigt.