1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Träning på La Pared

Träning på La Pared powered by Playitas

Vill du vara aktiv under semestern och gärna få den där extra adrenalinkicken? Då är det här hotellet för dig. Varierade gruppträningspass och perfekta förhållanden för vandring, cykling, löpning och motocross bland sanddynerna eller i de närliggande bergen gör La Pared – powered by Playitas till ett riktigt sportparadis. Att hotellet ligger vid en av öns populäraste surfstränder gör ju inte saken sämre.

På hotellet finns två tennisbanor med konstgräs, racketar finns att hyra på plats. På hotellet finns ett nyöppnat gym med cardiomaskiner, rodd- och stakmaskin och motionscyklar. För styrketräning finns ett Eleiko lyftarset med viktplattor och stänger samt en plattform för olympisk lyftning. I gymmet hittar du även kettlebells, frivikter, fitnessbollar, mattor med mera. Utomhusyta/multisportbana för utomhusaktiviteter, så som gruppträning, fotboll och basket. Motocross (enduro), segways, fyrhjulingar med mera hyr du på plats. Gratis dagpass till sportmeckat Playitas, med olympisk pool, mängder av gruppass och Kanarieöarnas största gym. Under dagen kan du nyttja alla faciliteter på samma villkor som gästerna på Playitas.

Surfing när den är som bäst

Surfing är inte bara en sport – det är en livsstil, och i La Pared kan du leva surfdrömmen fullt ut tillsammans med passionerade surfare från när och fjärran. Beachbreaket La Pared ligger precis intill hotellet och till stranden är det inte mer än 400 meter. Du kan med andra ord dra på dig våtdräkten på rummet, ta brädan under armen och knalla ner för ett surfpass före frukost. Lokala surfskolor samlas på La Pared för nybörjarsurf året om. Ibland går vågorna för höga för surfing. Då sitter vi kvar på stranden och häpnas över naturens eget skådespel med fyra meter höga vågor.

För kite- och windsurfing åker vi bara 10 minuter över till andra sidan ön och Playa de Sotavento. Hit åker också världens bästa windsurfare under de månader då det blåser som mest. Stranden har en populär lagun under högvatten där både kitare och windsurfare tränar. På vissa ställen finns även plats för skimboard. Det går också att hyra SUP-brädor. Du bokar enkelt dina surfkurser och utrustning med oss på plats. Vi samarbetar med Wellenkind Surf School. Alla surfkurser inkluderar upphämtning på hotellet samt transport till och från surfet. Vi surfar där det är bäst förutsättningar för dagen.

Här kan du läsa mer om våra surfkurser på La Pared.

Surffakta La Pared

 • Beach break
 • Vågkvalitet betyg: 3 (av 5)
 • Vågriktning: Höger och vänster
 • Botten: Sand
 • Nivå: För nybörjare
 • Trängselfaktor: Ingen
 • Risk: Ingen för surfare, simmare måste vara uppmärksamma

 

 


Gruppträning på La Pared

Gruppträning

Upplägget är detsamma som på Playitas. Det är utomhusträning med fokus på funktionell träning och core, men givetvis bjuds det också på yoga, spinning, vattenaerobics, dansklasser och andra roliga pass. Programmet sätts ihop och leds av våra professionella instruktörer från Playitas. Schemat uppdateras veckan före ankomst – men du kan alltid räkna med ett bra och varierat träningsutbud.

Se veckoprogram

Cykling i La Pared

Cykling

La Pared är perfekt för dig som älskar berg, utmanande terräng och backar. Alldeles i närheten av hotellet ligger långa backar, som El Cardon. Är du mountainbikecyklist väntar grusvägar, öken, bergspass och långa, sköna rundor med crosscountrycykel. Se våra cykelkartor längre ner på sidan.

 

Löpning och vandring i La Pared.

Löpning och vandring

Gillar du terränglöpning väntar ett helt naturreservat med sanddyner söder om hotellet. Vill du hellre springa i bergen är det bara att fortsätta norrut istället. Vissa mornar kör vi terränglöpning med ledare (se programmet). För dig som vill ta en uppfriskande morgonpromenad finns gåstavar att låna på hotellet.

Löpning med Urban Tribes v. 41Aktiviteter på hotellet

Ingår
Gruppträning
Gym
Sociala sporter som fotboll
Gåstavar
Funktionell träning
Spinning
Vandring
Löpning
Yoga
 Pilates och Garuda med Stockholm Pilates Center 15/4-21/4 2019
 
Mot avgift
Vågsurfing
Windsurfing
Kitesurfing
SUP
Motocross (enduro)
Fyrhjulingar
Segways
Tennis
Landsvägscyklar
Mountainbikes
Se prislista

Förbokningsformulär cykel

Boka träningsresa för grupper

La Pared powered by Playitas är ett utmärkt hotell för större grupper som vill träna och toppa formen. Vi har ett brett utbud av hotell utvalda för sina fina träningsfaciliteter och möjlighet till en aktiv semester. Här kan du se alla våra Apollo Sports-hotell. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Lyssna på podcasten Husky om La Pared