1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Träning på La Pared

Träning på La Pared powered by Playitas

Vill du vara aktiv under semestern och gärna få den där extra adrenalinkicken? Då är det här hotellet för dig. Varierade gruppträningspass och perfekta förhållanden för vandring, cykling, löpning och motocross bland sanddynerna eller i de närliggande bergen gör La Pared – powered by Playitas till ett riktigt sportparadis. Att hotellet ligger vid en av öns populäraste surfstränder gör ju inte saken sämre.

På hotellet finns två tennisbanor med konstgräs, racketar finns att hyra på plats. På hotellet finns ett välutrustat gym med cardiomaskiner, rodd- och stakmaskin och motionscyklar. För styrketräning finns ett Eleiko lyftarset med viktplattor och stänger samt en plattform för olympisk lyftning. I gymmet hittar du även kettlebells, frivikter, fitnessbollar, mattor med mera. Utomhusyta/multisportbana för utomhusaktiviteter, så som gruppträning, fotboll och basket. Motocross (enduro), segways, fyrhjulingar med mera hyr du på plats. I La Pared kan du leva surfdrömmen fullt ut tillsammans med passionerade surfare från när och fjärran. Beachbreaket La Pared ligger precis intill hotellet och till stranden är det inte mer än 400 meter.

Gäster på La Pared kan även använda alla faciliteter, vara med på gruppträningspass och nyttja gymmet (Kanarieöarnas största!) på Playitas Resort på samma villkor som gästerna som bor på Playitas.


Mer om träningen på La Pared

Här kan du se träningsbilder och läsa mer om den sport och träning som erbjuds på La Pared.
Cykling La Pared

Cykling

Löpning på La Pared

Löpning

Gruppträning

Surfing på La Pared

Surfing

Gym

Vandring på La Pared

Vandring


Aktiviteter på hotellet

Ingår
Gruppträning
Gym
Sociala sporter som fotboll
Gåstavar
Funktionell träning
Spinning
Vandring
Löpning
Yoga
 Pilates och Garuda med Stockholm Pilates Center 15/4-21/4 2019
 
Mot avgift
Vågsurfing
Windsurfing
Kitesurfing
SUP
Motocross (enduro)
Fyrhjulingar
Segways
Tennis
Landsvägscyklar (hämtas/lämnas på Playitas)
Mountainbikes
Se prislista

Förbokningsformulär cykel

Boka träningsresa för grupper

La Pared powered by Playitas är ett utmärkt hotell för större grupper som vill träna och toppa formen. Vi har ett brett utbud av hotell utvalda för sina fina träningsfaciliteter och möjlighet till en aktiv semester. Här kan du se alla våra Apollo Sports-hotell. Önskar du hjälp med din bokning eller har frågor är du välkommen att höra av dig till oss

Telefon: 0771-37 37 37 
Allmänna frågor: [email protected]
Boka gruppresa: [email protected]

För bokningsförfrågningar via mejl ange kontaktuppgifter, namn och ålder.

Lyssna på podcasten Husky om La Pared