1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om La Pared – Powered By Playitas

Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Service
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mikael,
Eskilstuna

+
Blev flyttad till Playitas så omdömet ovan gäller inte la pered
-

Bekräftad gäst: 2019-06-11


8 av 10

Pär,
Västerås

+
-
Gymmet har dåligt med fria vikter. Mest träningsmaskiner

Bekräftad gäst: 2019-05-28


10 av 10

Ewa ,
Västerås

+
Bodde på hotell Playitas, blev ombokad av Apollo 2 dGR före avresan.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

Paula,
Stockholm

+
Omgivningen, grönskan, frukosten.
-
Dåligt utbud av middagsrestauranger.

Bekräftad gäst: 2019-05-14


9 av 10

Anders,
Stockholm

+
Jag gillar verkligen det lite lugnare La pared och hotellet eftersom jag varit där tidigare. Men mina betyg ovan gäller tyvärr inte denna resan eftersom ni förflyttade mig till Playitas som är ett träningskomplex som jag har ganska svårt för.
-
Se till att ge mig den resa jag har bokat istället för att gå bakom ryggen och påstå att ni var tvungna att plötsligt renovera hotellet väl framme på plats trots att detta inte är sanningen.

Bekräftad gäst: 2019-05-06


10 av 10

Per,
Lund

+
Jättefint hotell med några minuters gångväg ner till havet. Rummen är stora och fräscha med fint badrum samt uteplats med torkställning. Superfint poolområde med jacuzzi. Riktigt bra frukost med mycket att välja på, goda smooties! Utmärkta träningsmöjligheter med gym, tennisbanor och olika träningspass i dess mängder. Träningspassen var jättebra med duktiga instruktörer som även anpassade träningspassen efter gruppen. Jag är supernöjd över min vistelse och återvänder gärna!
-

Bekräftad gäst: 2019-04-30


8 av 10

Charlotte ,
Lund

+
Gymmet, passen, rummen, katterna och poolområdet.
-
Mer vegansk mat, vissa i personalen kan vsra mer tillmötesgående. En del i personalen försökte få ut oss frpn restaurangen genom att skrika och stimma.

Bekräftad gäst: 2019-04-30


7 av 10

Jennifer ,
Örebro

+
Bra personal och trevliga rum.
-
Skriv lite mer utförligt om (platsen) läget på hotellet i er beskrivning på bokningshemsida.

Bekräftad gäst: 2019-04-22


10 av 10

Lennart,
Mariestad

+
Atmosfären med mycket trevlig personal. Måltiderna med stort urval var bra. Sportaktiviteterna med träningshall var över förväntan
-

Bekräftad gäst: 2019-04-22


8 av 10

Jenny,
SOLLENTUNA

+
Många aktiviteter att välja på
-
Poolen fick användas till kl 18 klart minus. Aktiviteter som passar lite mindre barn.

Bekräftad gäst: 2019-04-18


Se alla omdömen

Something went wrong when loading reviews.