1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Club Drago Park

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Gabriela ,
Örebro

+
Juan , receptionisten som jobba på kvällen
-
Maten kan vara mycket bättre. Underhållning kan förbättras. Mera aktiviteter.

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

,

+
Bra service inget att klaga på.
-
Okey.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


9 av 10

Doris,
Sandviken

+
Rent och snyggt Fräscht vid mat och dryck
-
Att kunna fylla på vatten vid poolen Helst bryggt kaffe efter maten för att slippa automatkaffe

Bekräftad gäst: 2019-02-11


10 av 10

Lars ,
Västerås

+
Att vi fick byta rum, vi hade fått ett rum i "Källaren" i total skugga. Mat och dryck var mer än OK! Läs vår bedömning på Tripadvisor.
-
Bättre lunch/Pizza slices, ost borde finnas. Leyla borde gå charmkurs och inse att vi är kunder. bemötande drogs ner av L. Alla andra var mycket bra.

Bekräftad gäst: 2019-02-11


6 av 10

Jeanette,
Stockholm

+
Bra service och sköts bra men är slitet
-
Hotellet behöver en ansiktslyftning, känns slitet och inredning från 80-90. Sängarna är hårda. Lite mer krydda på maten skulle inte skada

Bekräftad gäst: 2019-02-07


10 av 10

,

+
Närheten till underbar promenad stigar och uppvärmd 6
-
Bättre mat

Bekräftad gäst: 2019-01-28


9 av 10

Magne,
Gävle

+
Den goda maten.
-
Mera varma filtar.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Göran,
Uppsala

+
Bra mat. Bra renhållning
-

Bekräftad gäst: 2019-01-24


9 av 10

Ketty,
Upplands Väsby

+
Mycket stora, fina rum med stort badrum och fin balkong
-
Träningslokalen ska inte vara genomgångsrum.

Bekräftad gäst: 2019-01-21


8 av 10

Eva,
Åhus

+
Poolen och att man får sköta sig själv om man vill.
-
Mjukare madrass i sängar

Bekräftad gäst: 2019-01-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

64% av resenärerna rekommenderar

1022 omdömen
Utmärkt
 
232
Väldigt bra
 
418
Bra
 
224
Mindre bra
 
81
Underkänt
 
67

5 senaste omdömen

2019-02-12

Inlägg av Lasse7330 Västerås, Sverige

Fullservice anläggning.

Vi reser till de olika Kanarieöarna 3-4 ggr per år och har så gjort i mer än 20 år. Hotell Club Drago Park var första gången vi besökte och blev verkligen inte besvikna, vi reste med Apollo en sista minuten mycket prisvärt. Vi fick efter att ha fått bytt rum ett mycket bra rum med sol hela dagen, tyvärr så har ju många rum skugga hela dagen och kan då bli kalla. Frukosten var perfekt så var också middagen men lunchen fanns en del övrigt att önska, varför inte Pizza slices, ost. Servicen var i de flesta fall superb, MEN det fanns en liten kvinna som borde byta jobb.

 
2018-11-11

Inlägg av Escape04893315867

Helén

Förhållandevis bra hotell med tanke på priset. Jag tycker maten var bra och varierad hela veckan! Ett extra plus var att det fanns en fin terass att sitta på i eftermiddagssolen. Som att sitta på en uteservering. Fin bar där man kunde köpa billiga ”riktiga drinkar” för 20kr st. (Pinacolada suupergod) Sängarna lite hårdra enligt min smak, fast helt perfekta enligt mitt resesällskap. Personalen var alltid trevliga och tillmötesgående. Jag kan absolut tänka mig att åka hit igen!

 
2018-04-22

Inlägg av rigmori

Enkel men bra all inclusive

Stort,rent hotell med enkel men bra all inclusive. Bra men lite kallt rum, extra filtar finns. Rent och fint men lyhört. Lugna grannar. Mest pensionärer och barnfamiljer, i huvudsak tyskar och fransmän. Stenhårda sängar,med en lite tjockare bäddmadrass vore de säkert sköna men bäddmadrass saknas helt. Generöst med mat men inte alltid välsmakande,efter svensk smak..men finns rikligt med frukt grönsaker och bröd så hungrig behöver man inte vara. Bra hela solstolar,aldrig problem med att få en. Mycket rökare,vid poolen,vid uteserveringarna och på balkonger och uteplatser. Kylskåp på rummet skulle ingå, men fick ta hjälp av vings representant för att få ett. Som helhet mycket nöjd och kommer gärna tillbaka. Ser då gärna en tjock bäddmadrass i sängen. Stranden fantastisk, inom gångavstånd. Afrikanska marknaden, onsd och sönd, rolig förströelse. Bra fri wifi Vill inte åka hem ;,(

 
2018-04-06

Inlägg av isabela494 Stockholm, Sverige

Prisvärd enklare all inklusive

Prisvärt! Tyskt hotell som har roliga engagerade ”lekledare” som drar igång fotboll,qiuz, volleyboll,dans,gympa osv under dagen. Kall pool i mars om man är kinkig...men de är ju de flesta poolerna även fast de är uppvärmda. Frukosten är bästa målet på dagen. Det finns alltid något att äta och dricka snacks,fika,lunch, middag osv. Nice med gratis skötbord ( med inbyggd badbalja 👍🏼) och babysäng på rummet då vi endast skrev en förfrågan i bokningen. Lite dumt med alla trappor när man har barnvagn för hissarna ligger lite dumt till. Har man lite oflyt så måste man gå runt hela hotellet en våning (hotellet är typ som en cylinder). Kanske kan vara värt att skriva i bokningen att man gärna bor nära en hiss om man är rörelsehindrad eller har barnvagn. Rummen är inte supermoderna men det är rent och fräscht. Badrummen håller snäppet högre standard än rummen, alltid trevligt med ett fräscht badrum! En väldigt stark trea i betyg.

 
2018-03-29

Inlägg av Anna E

Dålig service och otrevlig personal

Oväntat många ur personalen var otrevliga och hade inget service mindset. Personal är inte lösningsorienterad. Behöver du hjälp med något så är det inte deras problem utan du får lösa det själv. Det fanns klädkoder för matserveringen som folk struntade i och det blev ingen reaktion från personal. Tjocka gubbar i bar överkropp när man äter lunch är rent ut sagt äckligt. Ganska slitet hotell dessutom.