Kundomdömen om Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Trevlig personal och fina rum.
-
Akustiken i restaurang Atrium skulle behövas åtgärdas. Trots att den inte var så stor var det skillnad på den och de övriga restaurangerna i området.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


9 av 10

+
Premiumavdelningen
-
WiFi:n var väldigt svajig vissa tider och områden. Svårt att få en överblick över restaurangernas upplägg första dagarna, behöver tydligare presentation.

Bekräftad gäst: 2020-02-10


8 av 10

+
Rent o snyggt , trevlig personal
-
Gymmet var ganska dåligt .

Bekräftad gäst: 2020-02-10


8 av 10

+
Teater och restoran Gaudi
-
Servera lunch även på Gaudi

Bekräftad gäst: 2020-02-03


8 av 10

+
Fin utemiljö och gott om plats på lågsäsong.
-
Varmare pooler, bättre mat. Maten smakade inget och var dåligt presenterad. Svårt att veta vilka kombinationer köket tänkt sig

Bekräftad gäst: 2020-01-27


7 av 10

+
Det mesta på Premium delen var bra med rummet och städningen i topp. Personalen var på det hela taget väldigt bra.
-
Maten i Premium restaurangen La Scala var underkänd. Den var allt från smaklös till seg och kall. På Restaurang Gaudi så var det visserligen större utbud men även där var t.ex. kött och fisk helt sönderstekt/torrt och det mesta var dessutom kallt eller i bästa fall ljummet. Miljöerna kring barerna i lobby och utanför Gaudi hade väldigt tråkig miljö och trist möblemang. Wifi hade för dålig bandbredd och blev snabbt obrukbart på tider när många ville använda det.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


8 av 10

+
Personalen
-
Maten samt informationen gällande området för 16+ förstår fortfarande inte hur det fungerade då det stod att alla vuxna hade tillgång men området var låst med special kort

Bekräftad gäst: 2020-01-20


8 av 10

+
Hotellrummet, bekvämt & rymligt med sköna sängar.
-
Vet inte.

Bekräftad gäst: 2020-01-16


7 av 10

+
Barnpoolerna
-
Städningen borde förbättras, rummen luktar fukt o mögel, inte behöva gå till spa-avdelningen för att hämta poolhandukar, då vi missade tiden så fick vi vara utan handduk en dag.

Bekräftad gäst: 2020-01-16


10 av 10

+
Balkongen
-
Tidigare shower

Bekräftad gäst: 2020-01-13


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

5759 omdömen
Utmärkt
 
2277
Väldigt bra
 
2234
Bra
 
818
Mindre bra
 
279
Underkänt
 
151

5 senaste omdömen

2020-01-06

Inlägg av Kristina_8486 Göteborg, Sverige

Fräscht och fint hotell nära stranden i Corralejo

Vi bodde en vecka i december på Suite Hotel Atlantis och fick ett väldigt fint rum, stort, rent och med sköna sängar. Om man vill ha lite mer "privacy" så bör man fråga om ett rum med balkong. Vi hade bokat rum i premium-delen, som är endast för vuxna. Om man reser utan barn så är det att rekommendera att man bokar in sig där. Lugnt och skönt och med eget poolområde. Det finns en mindre poolbar där med ett mindre urval drinkar och snacks. Man har även möjlighet att äta frukost här samt en lättare lunch om man inte vill gå till den större restaurangen. Vi tyckte det var det bästa alternativet att äta här, eftersom det var lugnt och skönt med endast vuxna och inte så mycket folk heller. Hotellet har all inclusive och då ingår några olika restauranger i området. La Scala kan man alltid gå till utan att boka bord men till Atrium (spansk) och Rambutam (asiatisk) måste man bok bord dagen innan. Vi var väldigt besvika på maten i La Scala. Väldigt enkel mat och ganska smaklös. Vår favorit blev den asiatiska där man kunde välja lite olika kök som thai, kina, sushi etc. och även vegetariskt. Ett fyrstjärningt hotell borde ha bättre mat kan man tycka. Vinet var ganska blaskigt; ett billigt bordsvin och samma vin serverades genomgående i alla restauranger och barer. Men det var helt OK. Drinkarna var för det mesta "förblandade" och heller inga höjdare. Servicen på hotellet var jättebra. Alla var hjälpsamma och vänliga. I badrummet fanns hygienartiklar och handdukarna byttes ofta. Badrockarna var något alldeles extra! Supersköna! Vi köpte faktiskt med oss hem. Men trots maten så var vi väldigt nöjda med allting på det här hotellet. Det är jättefint och området är hur mysigt som helst. Ingen trängsel vid poolen. Det fanns solstolar till alla. Badvakter vid alla pooler, även vuxenpoolen. Utbud av nöjen fanns i den andra delen av resorten, t ex vattenlekar och även teater på kvällarna. Och sist men inte minst; läget är perfekt. Tar ca 5 minuter att komma ner till stranden och då har man en härlig promenad längs vattnet framför sig som tar ca 20 minuter in till Corralejo. Så vi kan verkligen rekommendera det här hotellet om man vill koppla av och ta det lugnt.

 
2020-01-01

Inlägg av AgnetaB84

Härlig vistelse

Vi bodde i den lugna premium-delen, stort och fint rum, skön säng, rent och fräscht. Det tillhörande pool-området var fint, men tyvärr reserverades de bästa solplatserna av engelsmän varje dag. Trots föreskrifter sa personalen inte till. Pga palmer var de flesta andra solsängarna i skuggan. De var dock väldigt bekväma. Maten var fantastisk, speciellt i restaurang La Scala! Vi åt oss proppmätta varje kväll. Saknade dock grönsaker vid frukosten. Av All-inclusive dryckerna var vinerna och cavan ok, drinkarna sådär. Många olika aktiviteter, för stora som små, erbjöds dagligen i det stora hotellet. Bra läge, promenad-avstånd till både strand och affärer i centrum, båtfärja till Lanzarote flera ggr dagligen.

 
2019-04-16

Inlägg av Jessica S

Bra hotell

Vi bokade adults only-delen och det var helt okej. Wifi fungerade dock väldigt dåligt och likaså 4G vid vårt rum. Bra mat och trevlig personal. Dock så ingick det inte så mycket extra drinkar som det stod att det skulle göra (premium drinks). Cavan serverades i simpla plastglas vilket kändes sådär. A la carte restaurangen som serverade asiatisk mat blev våran favorit. Stora rymliga rum i sviten på vuxenavdelningen. Fint poolområde. Städningen var jättebra!

 
2018-05-21

Inlägg av christina183 Upplands-Väsby, Stockholms Län, Sweden

Suite Atlantis....

Bodde på suite Atlantis en vecka 9-16 april. Vi bodde på vuxendelen +16. Det var tur för det var ett stort och rörigt hotell. I vuxendelen var det lugnt och skönt. Jag tycker det var synd att det bara fanns all inklusive på hotellet, halvpension hade vi föredragit. Det fanns en restaurang för +16 också där vi åt både frukost och middag och maten där var helt ok. Rummet var ganska nyrenoverat så det var ljust och trevligt, sängarna var riktigt sköna. Morgonrockarna var riktigt mysiga och jag ångrar att jag inte köpte med mig en hem. Man kunde göra det. Nackdel var att hotellet låg lite avsides långt in till centrum av corralejo. Det var väldigt blåsigt så det gick inte att bada i havet just där nära hotellet.

 
2018-01-09

Inlägg av Emmastips Stockholm, Sverige

Lyckat för oss

Vi fick problem med vårt egentliga resmål och bokade om i sista sekund till fuerteventura och detta hotell. Vårt mål var att bara slappa och ta det lugnt med varandra vilket hotellet passar för. Vi hade turen att bli uppgraderade till premium club när vi checkade in vilket jag i efterhand blev super tacksam för. Premium club är en egen del med ett lugn så man nästa ibland skämdes lite för att prata i telefon. Bara vuxna och inga barn. Man hade även tillgång till en egen lugn middag och frukost restaurang för bara premium. Åker man hit som ett par tror jag det är ett måste att boka premium. För i de andra områdena är det supermycket spring med barn och skrik så kommer man som barnfamilj är det nog väldigt passande och kul och bo där. Maten är ingen höjdare. Bland de sämre all inklusive hotellen jag bott på. Men den är inte äcklig bara inte lagad med bra finess eller bra smak kännedom. Men absolut godkänd. Vill man bada i havet så finns det ingen riktigt bra strand precis i anslutning till hotellet.