Kundomdömen om Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 84 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Els-marie,
Vällingby

+
Bra boende bra sängar
-
Akustisken i restaurangen kändes so en skolmatsal men maten var bra

Bekräftad gäst: 2019-12-09


7 av 10

Berith,
Västerås

+
Man kunde välja (boka) plats på flera olika restauranger.
-
För att boka plats på en restaurang, fick man stå i en lång kö, för att det tog tid för portier/receptionist att skriva in namn m.m och tider i en pärm och sen skriva en lapp till mig...

Bekräftad gäst: 2019-12-09


10 av 10

Elling,
Skjeberg

+
Det var en fantastisk betjening. Helt topp!! Spesielt var en gruppen som underholdt gjester noe som vi satte pris på. Vi kommer tilbake til dette hotellet.
-
Jeg kan ikke se det er noe som kan forbedres med dette hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-11-25


10 av 10

Anders,
Borås

+
Lugnt o omväxlande
-

Bekräftad gäst: 2019-11-25


9 av 10

Sven Erik Peter,
Kållered

+
Ett superfint rum och jättegod mat.
-
Kvällsunderhållningen.

Bekräftad gäst: 2019-11-25


9 av 10

Joakim,
Torslanda

+
Fina rum,bra mat,nära till strand,centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-11-25


9 av 10

Kurt Ulf,
Höganäs

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


9 av 10

Anna Therese Christina,
Vänersborg

+
Fin miljö, bra service, bekvämt
-
Lite omysig matsal

Bekräftad gäst: 2019-11-18


8 av 10

Hans,
Upplands väsby

+
Rummet
-
Inget

Bekräftad gäst: 2019-11-14


9 av 10

Cecilia Ellmark,
Skärholmen

+
-
Bättre vegetarisk mat

Bekräftad gäst: 2019-04-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

5698 omdömen
Utmärkt
 
2247
Väldigt bra
 
2211
Bra
 
812
Mindre bra
 
279
Underkänt
 
149

5 senaste omdömen

2019-04-16

Inlägg av Jessica S

Bra hotell

Vi bokade adults only-delen och det var helt okej. Wifi fungerade dock väldigt dåligt och likaså 4G vid vårt rum. Bra mat och trevlig personal. Dock så ingick det inte så mycket extra drinkar som det stod att det skulle göra (premium drinks). Cavan serverades i simpla plastglas vilket kändes sådär. A la carte restaurangen som serverade asiatisk mat blev våran favorit. Stora rymliga rum i sviten på vuxenavdelningen. Fint poolområde. Städningen var jättebra!

 
2018-05-21

Inlägg av christina183 Upplands-Väsby, Stockholms Län, Sweden

Suite Atlantis....

Bodde på suite Atlantis en vecka 9-16 april. Vi bodde på vuxendelen +16. Det var tur för det var ett stort och rörigt hotell. I vuxendelen var det lugnt och skönt. Jag tycker det var synd att det bara fanns all inklusive på hotellet, halvpension hade vi föredragit. Det fanns en restaurang för +16 också där vi åt både frukost och middag och maten där var helt ok. Rummet var ganska nyrenoverat så det var ljust och trevligt, sängarna var riktigt sköna. Morgonrockarna var riktigt mysiga och jag ångrar att jag inte köpte med mig en hem. Man kunde göra det. Nackdel var att hotellet låg lite avsides långt in till centrum av corralejo. Det var väldigt blåsigt så det gick inte att bada i havet just där nära hotellet.

 
2018-01-09

Inlägg av Emmastips Stockholm, Sverige

Lyckat för oss

Vi fick problem med vårt egentliga resmål och bokade om i sista sekund till fuerteventura och detta hotell. Vårt mål var att bara slappa och ta det lugnt med varandra vilket hotellet passar för. Vi hade turen att bli uppgraderade till premium club när vi checkade in vilket jag i efterhand blev super tacksam för. Premium club är en egen del med ett lugn så man nästa ibland skämdes lite för att prata i telefon. Bara vuxna och inga barn. Man hade även tillgång till en egen lugn middag och frukost restaurang för bara premium. Åker man hit som ett par tror jag det är ett måste att boka premium. För i de andra områdena är det supermycket spring med barn och skrik så kommer man som barnfamilj är det nog väldigt passande och kul och bo där. Maten är ingen höjdare. Bland de sämre all inklusive hotellen jag bott på. Men den är inte äcklig bara inte lagad med bra finess eller bra smak kännedom. Men absolut godkänd. Vill man bada i havet så finns det ingen riktigt bra strand precis i anslutning till hotellet.

 
2017-12-26

Inlägg av Katarina_Trelleborg Trelleborg, Sverige

Bra ställe om du bokar i premium delen

Vi bokade rum i premiumdelen för oss samtidigt som vi hade den andra familjen vi åkte med placerade i vanliga hotelldelen. För oss innebar det att vi någon gång åt frukost och middag i vanliga buffetrestaurangen. Jag tror dock att ska man trivas och få lite lugn och ro så ska man bo i premiumdelen där är det lugnare samt att du får tillgång till en egen frukost och middagsrestaurang där maten är så mycket godare. Om det beror på att du inte är i en stökig omgivning så du helst vill slita av dig håret eller om det är bättre kvalitet på maten vet jag inte. Tack vare premiumdelen så blev vår semester superlyckad och avslappnad. Vad gäller de andra restaurangerna du kan få tillgång till någon gång under din vistelse så är kvaliteten så där, hade jag vetat det innan vi gick dit så hade jag fortsatt valt vår premiumrestaurang som lätt vinner helheten!

 
2017-12-01

Inlägg av Bryssel11 Stockholms län, Sverige

All Inclusive visade sig vara en billig budgetvariant

Vi hade sett fram emot god mat och dryck, men man serverade de billigaste dryckerna som fanns att uppbringa. Det fanns 3 sorters vin att välja på. Rött, vitt och rosé. Alla av samma billiga spanska märke som man själv fick tappa upp från 20-liters bag-in-box. Utöver spansk honungsromlikör ingick inte någon likör till kaffet. Med "lokala märken" menade man endast ett fåtal av de allra billigaste sorterna. Däremot ingick Gordons gin och några skottska whiskysorter. Var detta för att göra alla engelska gäster till lags? (säkert 95% av alla gäster var engelsmän). Inte ens bra spanska ölmärken ingick. Endast det blaskiga "Tropical". Men det fanns mängder av öl, vin och andra alkoholdrycker att köpa i barer och restauranger. Så; varför utge sig för att vara ett All-inclusive-hotel? Vi har bott på många andra sådana hotell runt om bland Kanarieöarna och varit mer än nöjda. Men detta? Man borde skämmas. Nu är ju inte mat och dryck allt. Men det betyder mycket. Vi hade betalat några tusenlappar extra för att få bo på "vuxen-avdelningen" och då ingick att man fick äta på en speciell restaurang för endast vuxna. Maten där var precis dålig som i bufférestaurangen. Vinerna t.o.m. sämre. Men serverades ur flaskor här, Hotellrummet var helt OK. Balkongen saknade tak och ett parasoll hade varit önskvärt. Det stank avlopp med jämna mellanrum så det blev en del kontakter med receptionen innan det fixades hjälpligt. Vi åkte med Vingresor som inte var ett dugg intresserade av våra klagomål betr. frånvaron av bra mat och dryck. Aldrig mer Vingresor. Inte heller så jag bokar nästa års konferenser för våra 300 nyanställda. Nej, nu byter vi arrangör. Vingresor är inte att lita på.