1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort - Vintern 18/19 & 19/20

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
8,8 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
8,1 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pia,
Stockholm

+
God mat
-

Bekräftad gäst: 2019-01-10


9 av 10

Anna,
Stockholm

+
Fina rum bra service
-
Bättre Wi fi den fungerade inte alls

Bekräftad gäst: 2019-01-07


9 av 10

Lisemaj,
Luleå

+
Nära till allt, tyst på rummet o välstädat.
-
Lite mindre belysning i matsalar o barer blev lite skolmatsal över allt inte så mysvänligt

Bekräftad gäst: 2019-01-03


10 av 10

Christer,
Visby

+
Bra personal
-
Svensk TV, SVT1, fungerar bara ibland. Samma förra året. Trots påstötningar så fixar dom inte problemet. Ta bort informationen om SVT på eran hemsida om hotellet.

Bekräftad gäst: 2018-12-17


10 av 10

Kirsten ,
Trollhättan

+
Lugnt, nära till båda strand (Duna) och centrum
-

Bekräftad gäst: 2018-11-26


9 av 10

Else,
Varde

+
2-delte rum, som kunne lukkes af, hvis den gerne ville sove. Dejlige mega brede senge.
-
Dyner i stedet for tæpper

Bekräftad gäst: 2019-01-20


9 av 10

Hanne,
Esbjerg

+
god atmosfære
-
når de lukker for hovedrestauranten om middagen som de gjorde kunne maden godt være bedre i poolbaren var lidt kedeligt

Bekräftad gäst: 2019-01-13


9 av 10

Johnnie ,
Vejen

+
Maden og sengen
-
Badeværelset kunne godt trænge til en renovering. Fitness center trænger til opdatering.

Bekräftad gäst: 2018-11-11


9 av 10

Henrik ,
Vårdö, Åland

+
Väjyys Lounasajan pituus Kuntosali
-
Ruokaviinit voisivat olla hieman laadukkaampia viinimaassa kun ollaan :)

Bekräftad gäst: 2019-01-07


8 av 10

Heikki,
Helsinki

+
Mukava kokonaisuus, aktiviteettejä melko hyvin.
-
Sängyt jumalattoman kovat ja jouset painavat kylkiä ja kädet puutuvat herkästi. Petauspatja voisi auttaa. Sama asia on yllättänyt joka vuosi.

Bekräftad gäst: 2019-01-07


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

78% av resenärerna rekommenderar

5317 omdömen
Utmärkt
 
2063
Väldigt bra
 
2090
Bra
 
761
Mindre bra
 
264
Underkänt
 
139

5 senaste omdömen

2018-05-21

Inlägg av christina183 Upplands-Väsby, Stockholms Län, Sweden

Suite Atlantis....

Bodde på suite Atlantis en vecka 9-16 april. Vi bodde på vuxendelen +16. Det var tur för det var ett stort och rörigt hotell. I vuxendelen var det lugnt och skönt. Jag tycker det var synd att det bara fanns all inklusive på hotellet, halvpension hade vi föredragit. Det fanns en restaurang för +16 också där vi åt både frukost och middag och maten där var helt ok. Rummet var ganska nyrenoverat så det var ljust och trevligt, sängarna var riktigt sköna. Morgonrockarna var riktigt mysiga och jag ångrar att jag inte köpte med mig en hem. Man kunde göra det. Nackdel var att hotellet låg lite avsides långt in till centrum av corralejo. Det var väldigt blåsigt så det gick inte att bada i havet just där nära hotellet.

 
2018-01-09

Inlägg av Emmastips Stockholm, Sverige

Lyckat för oss

Vi fick problem med vårt egentliga resmål och bokade om i sista sekund till fuerteventura och detta hotell. Vårt mål var att bara slappa och ta det lugnt med varandra vilket hotellet passar för. Vi hade turen att bli uppgraderade till premium club när vi checkade in vilket jag i efterhand blev super tacksam för. Premium club är en egen del med ett lugn så man nästa ibland skämdes lite för att prata i telefon. Bara vuxna och inga barn. Man hade även tillgång till en egen lugn middag och frukost restaurang för bara premium. Åker man hit som ett par tror jag det är ett måste att boka premium. För i de andra områdena är det supermycket spring med barn och skrik så kommer man som barnfamilj är det nog väldigt passande och kul och bo där. Maten är ingen höjdare. Bland de sämre all inklusive hotellen jag bott på. Men den är inte äcklig bara inte lagad med bra finess eller bra smak kännedom. Men absolut godkänd. Vill man bada i havet så finns det ingen riktigt bra strand precis i anslutning till hotellet.

 
2017-12-26

Inlägg av Katarina_Trelleborg Trelleborg, Sverige

Bra ställe om du bokar i premium delen

Vi bokade rum i premiumdelen för oss samtidigt som vi hade den andra familjen vi åkte med placerade i vanliga hotelldelen. För oss innebar det att vi någon gång åt frukost och middag i vanliga buffetrestaurangen. Jag tror dock att ska man trivas och få lite lugn och ro så ska man bo i premiumdelen där är det lugnare samt att du får tillgång till en egen frukost och middagsrestaurang där maten är så mycket godare. Om det beror på att du inte är i en stökig omgivning så du helst vill slita av dig håret eller om det är bättre kvalitet på maten vet jag inte. Tack vare premiumdelen så blev vår semester superlyckad och avslappnad. Vad gäller de andra restaurangerna du kan få tillgång till någon gång under din vistelse så är kvaliteten så där, hade jag vetat det innan vi gick dit så hade jag fortsatt valt vår premiumrestaurang som lätt vinner helheten!

 
2017-12-01

Inlägg av Bryssel11 Stockholms län, Sverige

All Inclusive visade sig vara en billig budgetvariant

Vi hade sett fram emot god mat och dryck, men man serverade de billigaste dryckerna som fanns att uppbringa. Det fanns 3 sorters vin att välja på. Rött, vitt och rosé. Alla av samma billiga spanska märke som man själv fick tappa upp från 20-liters bag-in-box. Utöver spansk honungsromlikör ingick inte någon likör till kaffet. Med "lokala märken" menade man endast ett fåtal av de allra billigaste sorterna. Däremot ingick Gordons gin och några skottska whiskysorter. Var detta för att göra alla engelska gäster till lags? (säkert 95% av alla gäster var engelsmän). Inte ens bra spanska ölmärken ingick. Endast det blaskiga "Tropical". Men det fanns mängder av öl, vin och andra alkoholdrycker att köpa i barer och restauranger. Så; varför utge sig för att vara ett All-inclusive-hotel? Vi har bott på många andra sådana hotell runt om bland Kanarieöarna och varit mer än nöjda. Men detta? Man borde skämmas. Nu är ju inte mat och dryck allt. Men det betyder mycket. Vi hade betalat några tusenlappar extra för att få bo på "vuxen-avdelningen" och då ingick att man fick äta på en speciell restaurang för endast vuxna. Maten där var precis dålig som i bufférestaurangen. Vinerna t.o.m. sämre. Men serverades ur flaskor här, Hotellrummet var helt OK. Balkongen saknade tak och ett parasoll hade varit önskvärt. Det stank avlopp med jämna mellanrum så det blev en del kontakter med receptionen innan det fixades hjälpligt. Vi åkte med Vingresor som inte var ett dugg intresserade av våra klagomål betr. frånvaron av bra mat och dryck. Aldrig mer Vingresor. Inte heller så jag bokar nästa års konferenser för våra 300 nyanställda. Nej, nu byter vi arrangör. Vingresor är inte att lita på.

 
2017-10-24

Inlägg av Jonashem Sollentuna, Sverige

Fint hotell

Ett väldigt fint hotell och då vi reste som par tog vi +16 år delen och så kanon då det är väldigt lugnt och fanns en massa solstolar när man än kom till poolen. Restaurangen som tillhör +16år delen var helt suveränt med olika 3 rätters menyer varje dag och buffe. Receptionen var min enda besvikelse då dom saknade svar på enkla frågor och hänvisade vidare till andra delar vid taxi osv. Men annars ett jättebra hotell, ligger lite avides men ändå inte så långt till stan. Nära sandstranden som var helt super.