Oasis Papagayo Resort

Oasis Papagayo Resort i Corralejo på Fuerteventura är ett lägenhetshotell med goda träningsmöjligheter, perfekt för dig som vill kombinera en avslappnad familjesemester med träning och välbefinnande.


Rumstyper

Tvårumslägenhet för 2-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenhet för 2-6 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Gästerna gillar

Lugnt.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2474 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 1,6 km
Till centrum: 350 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotellets poolområde
Hotellområdet är grönskande och har ett stort och öppet poolområde med saltvattenspool som har en barnsektion och en separat barnpool (även den saltvatten). Gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Handdukar mot avgift och deposition.

Restauranger, wifi och underhållning
En bufférestaurang och två barer varav en sportbar. På hotellet finns även en grill-/pizzarestaurang (ingår ej i All Inclusive). Lite utanför receptionen finns ett mindre supermarket. Gratis wifi i receptionen kl. 10.00-12.00, övriga tider och på rummen mot avgift. Dag- och kvällsunderhållning för stora och små. Lekplats. Ca 350 meter till butiker och 850 meter till Corralejo.

Aktiviteter för hela familjen
Hotellet erbjuder många aktiviteter för hela familjen. På hotellet finns ett animation team som arrangerar lättare aktiviteter som till exempel vattenaerobics, vattenpolo, stretchning och boule. Boccia, beach volley, bordtennis och tennis mot avgift. Möjlighet till tennislektioner. Multicourtbana och bana för strandfotboll. Hotellet har även ett surfcenter som erbjuder kurser och uthyrning av utrustning. I närheten av hotellet finns Fuerteventuras bästa vågsurf och det är inte långt till Flag Beach för kite- och windsurfing.

Träna på hotellet
På hotellet finns ett gratis gym (åldersgräns 16 år med vuxen, annars 18 årsgräns. Några gruppträningspass/vecka (t ex spinning, TRX och stretching). Både gym och gruppträning har åldersgräns 16 år med vuxen, annars 18 årsgräns. Utomhusgym för funktionell träning. Mindre crossfitbox, mot avgift med externt företag.

Cykla på Fuerteventura
Fuerteventura är en populär och uppskattad cykeldestination. På Oasis Papagayo finns ett cykelcenter med uthyrning av cyklar och cykelturer mot avgift.

För dig som tycker om att simma finna en olympisk 50-meters pool mot avgift och en gratis semiolympisk 25 meters pool. Olympiska poolen är uppvärmd till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Olympiska poolen är öppen dagligen kl. 7.00-18.00. För att utnyttja den olympiska poolen måste du vara över 12 år. Ungdomar mellan 12-18 år är välkomna att använda poolen, men då i sällskap av en vuxen.

Måltider

Inga. All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 8.00-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 13.00-15.00.
  • Snacks i poolbaren, kl. 10.30-12.00 och kl. 13.30-16.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.00. På restaurangen serveras ibland temabufféer middagstid.
  • Rabatt i hotellets pizzeria.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala spritsorter, kl. 10.00-23.00 (Efter kl. 23.00 är all dryck mot avgift.)

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

Hiss finns endast i huvudbyggnaden, ej i byggnaderna där lägenheterna är belägna.