Kundomdömen om Maxorata Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,7 av 10 baserat på 135 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,7 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
8,2 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-
Lite tråkigt att det inte fanns någon tvål på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-03-19


10 av 10

+
Nära till centrum och havet
-

Bekräftad gäst: 2020-03-19


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-12


7 av 10

+
Bra läge, nära till centrum och strand. Trevlig personal. Fin och tempererad pool.
-
Öppettider vid pub/biljard.

Bekräftad gäst: 2020-03-12


7 av 10

+
Läget vid poolen
-
Fönsterdörrar väldigt tröga att öppna och stänga. Duchkabin på nedervåningen väldigt trång!

Bekräftad gäst: 2020-03-09


5 av 10

+
Vänlig personal
-
Städningen,barnpoolen

Bekräftad gäst: 2020-03-05


9 av 10

+
Rymlig lägenhet, ingen insyn, bra läge, fin trädgård
-
Bordslampa vardagsrum

Bekräftad gäst: 2020-03-02


10 av 10

+
Lugnt och bra beläget. Vänlig personal.
-
Smålampor och bättre sänglampor och gärna väggtavlor i lägenheten.

Bekräftad gäst: 2020-02-20


6 av 10

+
gott om utrymme
-
en liten upprustning skulle inte skada

Bekräftad gäst: 2020-02-17


7 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Poolområdet kändes väldigt sterilt och tråkigt

Bekräftad gäst: 2020-02-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

729 omdömen
Utmärkt
 
153
Väldigt bra
 
295
Bra
 
169
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2020-03-12

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger centralt i Corralejo. Det är gångavstånd till strand, centrum med affärer och restauranger. Lägenheterna är rymliga och ljusa. Köket är utrustad basic, men man kan laga ett lättare middag. Personalen i receptionen är trevlig och hjälpsam. Hotellet har en poolbar med mycket trevlig och hjälpsam personal. Där finns god mat för att äta på plats eller för avhämtning till rummet.

 
2019-03-19

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.

 
2017-03-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.

 
2017-01-24

Inlägg av Enyaten Malmö, Sverige

Lugnt hotell med bra läge

Trevligt mellanklasshotell med sköna sängar och hyfsat välutrustat kök. Rummet städades 5 ggr den veckan vi var där. Trevlig poolbar/lunchrestaurant som stängde 20.00. Wi-Fi fungerade bäst vid poolbaren.

 
2017-01-19

Inlägg av Kerstin Freed- K

nära till centrum och havet

allt var bra -jättesköna sängar och kuddar!! poolen var havsvatten och skitkallt!! nära till allt -många restauranger i centrum som det tog ca 10 min att gå till.vill man koppla av med sol och bad tykte jag att det var perfekt!!!