Kundomdömen om Maxorata Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,6 av 10 baserat på 144 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
6,9 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

+
gott om utrymme
-
en liten upprustning skulle inte skada

Bekräftad gäst: 2020-02-17


7 av 10

+
Läget och trevlig personal
-
Poolområdet kändes väldigt sterilt och tråkigt

Bekräftad gäst: 2020-02-10


7 av 10

+
Lugnt läge. Rymliga lägenheter.
-
Vi saknade AC då rummet var väldigt kallt. Hägna in terrasserna så de blir mer privata. Förbättra duschmunstycke och tryck på vattnet. Mer galgar till garderoberna. En tvål på toaletten.

Bekräftad gäst: 2020-02-03


8 av 10

+
Läget på själva lägenheten och personalen i poolbaren.
-
Wi-fi är dåligt. Utomhusmiljön är dåligt skött. Gräsmattor osv.

Bekräftad gäst: 2020-01-30


8 av 10

+
Det centrala läget.
-
Rummen är aningen slitna...

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Personalen i pol baren och dom i receptionen och att det var lugnt område lagom gång avstånd till matbutiker och andra butiker
-
Värme i polen för kallt och vi som hade rum 74 fanns inget räcke i trappan svårt att bära väskor sen att det inte fanns Ac plus ingen köks fläckt matoset rycker in plus en massa små kryp på golven

Bekräftad gäst: 2020-01-23


3 av 10

+
Hon som arbetade vid poolbaren. Smile
-
Det mesta. STÄDNING! uppfräschning, utomhusmiljön, städning ute på gångarna där det låg mängder av duvskit etc.

Bekräftad gäst: 2020-01-12


8 av 10

+
-
Varför ska jag besvara en fråga mat o dryck när jag inte haft det inkluderat i min resa?

Bekräftad gäst: 2020-01-06


8 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2020-01-02


8 av 10

+
Personalen är helt fantastisk! Har inte sett ett enda suransikte :-) Hotellet har rätt så trött interior, men man kan föreställa sig någon shabby chic variant och då funkar det ;-) Vi har inte haft några stora förhoppningar. Det viktigaste för oss var värme, sol, bekväma och rena sängar, varmt vatten i duschen och lugnet på natten - och det var precis det vi fått! Vi kommer gärna tillbaka :-) Har varit många gånger på Teneriffa med Ving och 2 gånger på Lanzarote med Apollo. I år fanns det inte Lanzarote hos Apollo - så vi testade Fuerteventura. Vi blev inte besvikna, kommer att åka till Corallejo igen!
-
Svårt att säga... Det är väldigt hög luftfuktighet (särskilt nu på vinter) som påverkar rostbildning och det är nog svårt att göra någonting åt det. Vill man se rost på kylskåpets framsida eller på lampor i badrummet då ser man bara det... Vi blev inte störda p g a det. Vill man bo på Hilton då ska man boka Hilton ;-)

Bekräftad gäst: 2019-12-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

56% av resenärerna rekommenderar

723 omdömen
Utmärkt
 
150
Väldigt bra
 
292
Bra
 
169
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2019-03-19

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.

 
2017-03-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.

 
2017-01-24

Inlägg av Enyaten Malmö, Sverige

Lugnt hotell med bra läge

Trevligt mellanklasshotell med sköna sängar och hyfsat välutrustat kök. Rummet städades 5 ggr den veckan vi var där. Trevlig poolbar/lunchrestaurant som stängde 20.00. Wi-Fi fungerade bäst vid poolbaren.

 
2017-01-19

Inlägg av Kerstin Freed- K

nära till centrum och havet

allt var bra -jättesköna sängar och kuddar!! poolen var havsvatten och skitkallt!! nära till allt -många restauranger i centrum som det tog ca 10 min att gå till.vill man koppla av med sol och bad tykte jag att det var perfekt!!!

 
2017-01-12

Inlägg av Magnus P Veberöd, Sverige

Rent och fint

Stora och bra rum. Bra utrustat kök. Induktionshäll är ett plus ! Bra sängar var det också, brukar få bytt min säng, men denna höll måttet. Stort minus för den så kalla poolen. Blev inte mycket badad där för barnen. Trevlig lång huvudgata 200-300 meter bort ner mot hamnen. Åker ni över nyårsafton, BOKA BORD !! Vi fick en bra nyårsafton ändå men ingen restaurang nere vid stranden/hamnen. fullbokat sedan 2-3 veckor tillbaka. Billigt att leva, åt två dagar av sju hemma i lägenheten. Hade det inte varit så kallt i poolen och varmare i havet hade detta varit en kanonsemester.