1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maxorata Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
6,6 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Mona,
VALLENTUNA

+
Bra läge
-

Bekräftad gäst: 2019-04-08


5 av 10

Bo,
Skärblacka

+
Poolområdet var bra
-
Sanering av myror på rummet, sanering av mögel och byta ut trasiga lampor på rummet.

Bekräftad gäst: 2019-04-04


6 av 10

Leif,
Heby

+
polbaren bra mat trevlig personal
-
Bättre underhåll och städning

Bekräftad gäst: 2019-04-04


9 av 10

Anita,
Norrköping

+
Saltvattepoolen och sängarna Närheten till strand och centrum
-

Bekräftad gäst: 2019-04-04


3 av 10

Ingrid,
Täby

+
-
Uppvärmd pool vore trevligt.

Bekräftad gäst: 2019-04-01


8 av 10

Ulf,
Stockholm

+
Läget och stor saltvattenpool.
-
Bättre wi-fi

Bekräftad gäst: 2019-03-21


8 av 10

Dan,
Stockholm

+
Trevligt hotellområde, bra trevlig lägenhet
-
Wifi på rummet borde finnas

Bekräftad gäst: 2019-03-11


7 av 10

Håkan,
Västerås

+
Läget var bra och tyst på nätterna Men dålig ventilation Svag mögel lukt o fuktigt kunde ha varit en ventilation på väggen i varje rum och en fläkt i taket eller aircondition vid varmare temperatur ute Det kunde åtminstone ha varit en handtvål vid handfatet i badrummet
-
Varmare vatten i poolen då skulle fler bada . För det är väl det ni vill att gästerna ska göra .Och jag har upplevt det på många hotell utomlands . Dom har ju alla fördelar med sol o värme. Och dom blå solsängarna kan hotellet slänga på tippen och köp in fler av den gula sorten som fanns.

Bekräftad gäst: 2019-03-07


7 av 10

Lars,
Västervik

+
Lugnet, närhet till stranden
-

Bekräftad gäst: 2019-02-21


9 av 10

Sören ,
Karlstad

+
Läget, nära centrum och strand i ett lugnt område. Trevlig och hjälpsam personal. Poolbar/restaurangen har mycket trevlig personal och bra priser.
-
Golvlampa i vardagsrummet. Vanliga och större vinglas i köket. Bättre wi-fi, speciellt på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

669 omdömen
Utmärkt
 
125
Väldigt bra
 
273
Bra
 
163
Mindre bra
 
67
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2019-03-19

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

En lägenhetshotell i Corralejo med gångavstånd till centrum och strand. Lägenheterna är tysta, rymliga och det mesta man behöver i köksväg. Hjälpsam personal i receptionen. Det finns en poolbar med mycket trevlig personal. Där kan man äta och dricka. Mat finns även för avhämtning. Personalen i poolbaren är väldigt hjälpsam och trevlig. Ett besök där rekommenderas.

 
2017-03-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.

 
2017-01-24

Inlägg av Enyaten Malmö, Sverige

Lugnt hotell med bra läge

Trevligt mellanklasshotell med sköna sängar och hyfsat välutrustat kök. Rummet städades 5 ggr den veckan vi var där. Trevlig poolbar/lunchrestaurant som stängde 20.00. Wi-Fi fungerade bäst vid poolbaren.

 
2017-01-19

Inlägg av Kerstin Freed- K

nära till centrum och havet

allt var bra -jättesköna sängar och kuddar!! poolen var havsvatten och skitkallt!! nära till allt -många restauranger i centrum som det tog ca 10 min att gå till.vill man koppla av med sol och bad tykte jag att det var perfekt!!!

 
2017-01-12

Inlägg av Magnus P Veberöd, Sverige

Rent och fint

Stora och bra rum. Bra utrustat kök. Induktionshäll är ett plus ! Bra sängar var det också, brukar få bytt min säng, men denna höll måttet. Stort minus för den så kalla poolen. Blev inte mycket badad där för barnen. Trevlig lång huvudgata 200-300 meter bort ner mot hamnen. Åker ni över nyårsafton, BOKA BORD !! Vi fick en bra nyårsafton ändå men ingen restaurang nere vid stranden/hamnen. fullbokat sedan 2-3 veckor tillbaka. Billigt att leva, åt två dagar av sju hemma i lägenheten. Hade det inte varit så kallt i poolen och varmare i havet hade detta varit en kanonsemester.