1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Maxorata Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,2 / 10
Städning
 
7,3 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
6,5 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Sören ,
Karlstad

+
Läget, nära centrum och strand i ett lugnt område. Trevlig och hjälpsam personal. Poolbar/restaurangen har mycket trevlig personal och bra priser.
-
Golvlampa i vardagsrummet. Vanliga och större vinglas i köket. Bättre wi-fi, speciellt på balkongen.

Bekräftad gäst: 2019-01-31


5 av 10

Olle,
Stockholm

+
Lugnt, trevlig personal.
-
Uppvärmd barnpool (svinkall). Halkskydd på diverse kaklade ramper.

Bekräftad gäst: 2019-01-24


5 av 10

Lena,
Nyköping

+
Trevlig Poolbar
-
Lite dållig belysning. Vore trevligt med läslampor vid sängen. Och kanske någon punktbelysning i rummet

Bekräftad gäst: 2018-12-13


5 av 10

,

+
Läget.
-
Hotellet måste uppgradera sin wifi utrustning. Dålig mottagning med ständiga avbrott. Enerverande! Inget tycks ha gjorts från anläggningen sida trots påpekande de senaste åren.

Bekräftad gäst: 2018-11-22


2 av 10

Catharina,
Falun

+
Läget är bra och att det är tyst och lugnt. Sängarna bra.
-
Möbler behöver bytas - gamla och omöjliga att sitta i. Benen på köksbordet lösa och gick inte att skruva på - utslitna gängor, belysning ses över både ute och inne, mer personal kvällstid. Går en lampa sönder på kvällen, kan den inte bytas förrän dagen därpå. Hotellet är mycket slitet.

Bekräftad gäst: 2018-11-15


5 av 10

Inger,
Enköping

+
-
Laga taket så det inte regnar in. Bättre städning

Bekräftad gäst: 2018-11-08


7 av 10

Jonas,
Linköping

+
Lugnt
-
Bättre sänglinne till alla

Bekräftad gäst: 2018-11-04


7 av 10

Ulf,
Storuman

+
Poolen
-
Skönare möbler att sitta och tex läsa i. Bättre sänglampa, det gick inte att ligga i sängen och läsa, lampan var felplacerad

Bekräftad gäst: 2018-10-25


8 av 10

,

+
Billigt och bra läge
-
Fläkt på rummen.

Bekräftad gäst: 2018-09-16


2 av 10

Marianna ,
Västerås

+
Maten
-
Mycket kackerlackor och personalen på hotellet var inte särskilt hjälpsamma med problemet

Bekräftad gäst: 2018-09-09


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

57% av resenärerna rekommenderar

654 omdömen
Utmärkt
 
123
Väldigt bra
 
265
Bra
 
159
Mindre bra
 
66
Underkänt
 
41

5 senaste omdömen

2017-03-15

Inlägg av Sören J Karlstad, Sverige

Sören

Ett lägenhetshotell som ligger på gångavstånd till strand, shopping och restauranger i Corralejo. Lägenheterna är nyligen renoverade. Det finns välutrustat kök med bland annat micro. Personalen i receptionen är mycket trevlig och hjälpsam. Det finns en poolbar med god och prisvärd mat. Väldigt trevlig och hjälpsam personal som bjuder på ett skratt.

 
2017-01-24

Inlägg av Enyaten Malmö, Sverige

Lugnt hotell med bra läge

Trevligt mellanklasshotell med sköna sängar och hyfsat välutrustat kök. Rummet städades 5 ggr den veckan vi var där. Trevlig poolbar/lunchrestaurant som stängde 20.00. Wi-Fi fungerade bäst vid poolbaren.

 
2017-01-19

Inlägg av Kerstin Freed- K

nära till centrum och havet

allt var bra -jättesköna sängar och kuddar!! poolen var havsvatten och skitkallt!! nära till allt -många restauranger i centrum som det tog ca 10 min att gå till.vill man koppla av med sol och bad tykte jag att det var perfekt!!!

 
2017-01-12

Inlägg av Magnus P Veberöd, Sverige

Rent och fint

Stora och bra rum. Bra utrustat kök. Induktionshäll är ett plus ! Bra sängar var det också, brukar få bytt min säng, men denna höll måttet. Stort minus för den så kalla poolen. Blev inte mycket badad där för barnen. Trevlig lång huvudgata 200-300 meter bort ner mot hamnen. Åker ni över nyårsafton, BOKA BORD !! Vi fick en bra nyårsafton ändå men ingen restaurang nere vid stranden/hamnen. fullbokat sedan 2-3 veckor tillbaka. Billigt att leva, åt två dagar av sju hemma i lägenheten. Hade det inte varit så kallt i poolen och varmare i havet hade detta varit en kanonsemester.

 
2016-12-19

Inlägg av Camilla E Sollentuna, Sverige

Billigt o skitigt

Enormt stor lägenhet med närhet till centrum och strand. Uteplatsen var inte skurad eller sopad på länge. Små myror i köket. Maten i pool-baren var urusel. Inte en grönsak serverades. Inte ett hotell jag skulle rekommendera.