Kundomdömen om LABRANDA Corralejo Village

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,2 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Maten
-
Wifi

Bekräftad gäst: 2020-03-23


10 av 10

+
Otroligt god och vällagad mat. Rent, fräscht och snyggt på hotellet, trädgården, poolen och rummen.Mycket serviceminded personal.
-
Gymmet för litet och trångt. Exteriören på hotellet är inte särskilt välkomnande.

Bekräftad gäst: 2020-03-16


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-03-16


10 av 10

+
Stort och fint rum, med en skön soffa och två uteplatser. Poolområdet var trevligt med många solsängar och en bra poolbar. God mat och mycket att välja på i restaurangen, trots att vi var i två veckor så tröttnade vi inte på maten.
-
Väldigt högt ljud i matsalen och stäng av musiken så att man kan prata med varandra!

Bekräftad gäst: 2020-03-09


8 av 10

+
Trevligt poolområde och fina vita hus. Gott om solsängar. Bra med handdukar på deposition. God frukost.
-
Obekväm soffa på rummet. Dåligt med svängdörr på toalett/badrum.Tråkig buffe lunch/middag, särskilt när man äter glutenfritt. Ca 75% av rätterna innehöll gluten, ofta helt omotiverat. Stökig kvällsbar. Trist utbud på drinkarna som ingick vid all inclusive. Alla aktiviteter på hotellet skedde på italienska trots att det även fanns en del tyskar o några få från Sverige. De frågade inte ens om vi ville delta. Ingen Apollopärm tillgänglig och ingen närvaro från Apollo.

Bekräftad gäst: 2020-01-23


9 av 10

+
Lungt beläget
-
Mjukare madrasser. Saknades bäddmadrasser. 👎

Bekräftad gäst: 2019-12-30


9 av 10

+
Rummen bra placerade inom hotellområdet, nära till allt. Centralt läge i stan.
-
Lägre volym på musiken vid poolen

Bekräftad gäst: 2019-12-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

70% av resenärerna rekommenderar

1263 omdömen
Utmärkt
 
770
Väldigt bra
 
362
Bra
 
76
Mindre bra
 
35
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2019-11-24

Inlägg av MrMiconic La Oliva, Spanien

Mycket bra Hotell

Helt suveränt, Maten va mycket bra, hittar man inget att äta här då ska man nog stanna hemma, Trevlig personal,, topp betyg, första gången i Corralejo. Nära till butiksgatan och ett överflöd med mysiga restauranger vid havet, lagom väder i November 18-25, Benny/Chanya

 
2020-08-08

Inlägg av Climber649917

NOT OPEN

We booked this through booking.com ther are false advertising this hotel as open and completely ruined our weekend as it was our sons 13th birthday the next day and spent over £60 in call charges on the phone to booking.com all to say “sorry our bad” and went down the road to another hotel and it was £120 more than the original and we’re taking legal advice on booking.com for false advertising and not even offering to pay the extra for another hotel DO NOT BOOK THIS

 
2020-08-04

Inlägg av Ashley W Birmingham, Storbritannien

spot on

very nice place food spot on, drinks plentiful, Perfect area for exploring, staff very frindly and helpful, rooms perfect in next to the pool, poolwas always clean and tidy, sunbeds can be a bit of aggro, usual idiots putting towels out very early in the morning

 
2020-06-24

Inlägg av Josephmati1

Overall very good hotel.

It was a wonderful week. The hotel is a 10-minute walk from the beach. What we enjoyed going for long walks. On the one hand, the all-inclusive service is great !. They offer quality products and in particular closeness that ensure freshness. On the other hand, the facilities are very well maintained and invite customers to feel at home. The public areas are interconnected and arranged correctly so that you have everything you need in two steps. Finally, and for us the most important thing, the employees who are super nice. Super friendly and helpful staff, clean room, location very central, good spa.

 
2020-03-14

Inlägg av 157chasb Buckie, Storbritannien

Wonderful hotel set amid beautiful gardens

My wife and I stayed 7 nights at the Labranda Corralejo Village booked through Voyage-Prive. What a wonderful time! The accommodation was excellent, the pool area stunning with a cool poolside bar. The gardens were beautiful and immaculately kept. We were on an all inclusive basis and meals were great and breakfast in particular. Staff throughout hotel were really pleasant and helpful.